Bjuta Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A widziałaś odkurzanie (Rei?) jest na poprzedniej stronie... Ja się turlałam ze śmiechu Quote
Doda_ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 No Rea lepiej trafić nie mogła :loveu::loveu::loveu: Quote
rotek_ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 jest prześliczna.... a zdnia na dzień wydaje się coraz młodsza Tuska..ona u ciebie dopiero zaczyna żyć Quote
Mysia_ Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 o tak.. nic bardziej nie odmładza psa jak wspaniały domek :loveu: Quote
Tuska222 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Dzisiaj po czyszczeniu uszek [IMG]http://i33.tinypic.com/dzldv.jpg[/IMG] Foch totalny [IMG]http://i37.tinypic.com/o6ybgw.jpg[/IMG] Mam was w nosie [IMG]http://i35.tinypic.com/14ifyw1.jpg[/IMG] Quote
Tuska222 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Na ostatnim zdjęciu się uśmiecha, bo dostała orzeszki, ale nadal obrażona:roll: Quote
Bjuta Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Może za mało? Orzeszki są malutkie, co tam będzie zęby szczerzyć :evil_lol: Ma wspaniałą sierść!!! Muszę się odkurzyć, może to tak działa na włosy? :roll: Quote
Tuska222 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A tu kolejne sprzątanie :evil_lol: View My Video Jak widać bardzo to lubi :multi: Quote
Tuska222 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Trochę trwa zanim się otworzy, ale myślę, że warto czekać:cool3: Quote
Bjuta Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Genialne! :evil_lol::evil_lol: Muszę koniecznie sama spróbować! :evil_lol::evil_lol: Quote
rotek_ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 pomimo wszelkich prób nie udało mi się obejrzeć filmu... zdjęcia są zniewalające:loveu: Quote
Tuska222 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Na filmiku ponownie jest odkurzanie Rei i tym razem widać, jak bardzo to lubi, bo podkłada brzuszek:loveu:. Teraz psina śpi u mnie w pokoju, ponieważ zaczęła w nocy załatwiać swoje potrzeby na korytarzu i w kuchni, co "zdenerwowało" rodziców:watpliwy:. Żadna przyjemność sprzątać przed śniadaniem:shake: Kupiłam Rei koszyk do spania. Był duży, ale i tak za mały dla niej. Zamieniłam na potwornie wielki:crazyeye:, pół pokoju mi zajmuje;), a jak trzeszczy kiedy się wierci:vamp::smhair2:. Za bardzo się nie wysypiam, ale cóż....:puppydog: Na razie nie zrobiła mi niespodzianki w pokoju i mam nadzieję, że już przestała traktować dom jak toaletę.:icon_roc: Pocieszam się, że to już tydzień bez "wpadki":happy1: Quote
Dariette. Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Mój Dropsiak też się może się oduczyć załatwiania w domu i zawsze jak wstaję to boję się, że wdepnę w bombę :-D. Oj Rea, Rea, ale z Tobą przygód i wrażeń muszą mieć państwo :). Quote
Doda_ Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ojjejku jaki duzy koszyk.. na wielkanoc moze byc???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: a psinka smacznie śpi w nim.. wygodnie jej :loveu: Quote
Dariette. Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 jaka słodka niewinna niunia w tym koszyczku :-D. Quote
Mysia_ Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 i jakiego fajnego słonia ma :evil_lol::loveu: Quote
rotek_ Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 koszyk na zamówienie był robiony???? ooogromniasty jest Quote
Monday Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przepraszam za offa, ale chłopak bardzo potrzebuje pomocy - ktoś musi go wypatrzeć. http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-brzydki-wylysialy-gluchy-slepy-pies-po-wypadku-bez-szans-prawda-148195/ Quote
Tuska222 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Rea chora:placz: Pół nocy wynosiłam z pokoju kupki ze śluzem i krwią :smhair2::eek: Weterynarz powiedział, że to może być trzustka. Na razie seria antybiotyków do końca tygodnia. Dostaje po 7 zastrzyków za każdym razem, jest bardzo dzielna. Jutro muszę załatwić sobie zwolnienie, bo nie mogę chodzić do szkoły:shake: - trzeba jej pilnować i co chwilę myć kuperek, ponieważ nie wstaje i w żaden sposób nie sygnalizuje, że z niej leci. Już wszystkie psie i ludzkie ręczniki i koce zużyłam, koniecznie muszę zahaczyć o jakiś lumpeks, żeby uzupełnić stan psich posłań. Quote
Bjuta Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ojejku... Trzymam kciuki, mocno, mocno z całej siły!!! Quote
Doda_ Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Tuska222 napisał(a):Rea chora:placz: Pół nocy wynosiłam z pokoju kupki ze śluzem i krwią :smhair2::eek: Weterynarz powiedział, że to może być trzustka. Na razie seria antybiotyków do końca tygodnia. Dostaje po 7 zastrzyków za każdym razem, jest bardzo dzielna. Jutro muszę załatwić sobie zwolnienie, bo nie mogę chodzić do szkoły:shake: - trzeba jej pilnować i co chwilę myć kuperek, ponieważ nie wstaje i w żaden sposób nie sygnalizuje, że z niej leci. Już wszystkie psie i ludzkie ręczniki i koce zużyłam, koniecznie muszę zahaczyć o jakiś lumpeks, żeby uzupełnić stan psich posłań. Rea nie wstaje? ale chodzi? Taka właścicielka to skarb... ja też zwalniałam się ze szkoły, jak moje zwierzęta chorowały (w tym np szczurek). Mam nadzieję ze to nic złego i Reunia szybko wróci do zdrowia. Może Cię pocieszę - moja sunia też miała biegunkę, ale 'kupa' przypominała raczej jak wodę z kranu. I sama krew, żadnego koloru brązowego. To było straszne, ale po tygodniu już wszystko było oki :) miała zapalenie jelita. Quote
Recommended Posts