Jump to content
Dogomania

wychudzona i zaniedbana Rea po 11 latach wyrzucona z domu! ;( MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj po czyszczeniu uszek
[IMG]http://i33.tinypic.com/dzldv.jpg[/IMG]
Foch totalny
[IMG]http://i37.tinypic.com/o6ybgw.jpg[/IMG]
Mam was w nosie
[IMG]http://i35.tinypic.com/14ifyw1.jpg[/IMG]

Posted

Może za mało? Orzeszki są malutkie, co tam będzie zęby szczerzyć :evil_lol:

Ma wspaniałą sierść!!! Muszę się odkurzyć, może to tak działa na włosy? :roll:

Posted

Na filmiku ponownie jest odkurzanie Rei i tym razem widać, jak bardzo to lubi, bo podkłada brzuszek:loveu:.
Teraz psina śpi u mnie w pokoju, ponieważ zaczęła w nocy załatwiać swoje potrzeby na korytarzu i w kuchni, co "zdenerwowało" rodziców:watpliwy:. Żadna przyjemność sprzątać przed śniadaniem:shake:
Kupiłam Rei koszyk do spania. Był duży, ale i tak za mały dla niej. Zamieniłam na potwornie wielki:crazyeye:, pół pokoju mi zajmuje;), a jak trzeszczy kiedy się wierci:vamp::smhair2:. Za bardzo się nie wysypiam, ale cóż....:puppydog:
Na razie nie zrobiła mi niespodzianki w pokoju i mam nadzieję, że już przestała traktować dom jak toaletę.:icon_roc: Pocieszam się, że to już tydzień bez "wpadki":happy1:

Posted

Mój Dropsiak też się może się oduczyć załatwiania w domu i zawsze jak wstaję to boję się, że wdepnę w bombę :-D.

Oj Rea, Rea, ale z Tobą przygód i wrażeń muszą mieć państwo :).

Posted

Rea chora:placz: Pół nocy wynosiłam z pokoju kupki ze śluzem i krwią :smhair2::eek: Weterynarz powiedział, że to może być trzustka. Na razie seria antybiotyków do końca tygodnia. Dostaje po 7 zastrzyków za każdym razem, jest bardzo dzielna. Jutro muszę załatwić sobie zwolnienie, bo nie mogę chodzić do szkoły:shake: - trzeba jej pilnować i co chwilę myć kuperek, ponieważ nie wstaje i w żaden sposób nie sygnalizuje, że z niej leci. Już wszystkie psie i ludzkie ręczniki i koce zużyłam, koniecznie muszę zahaczyć o jakiś lumpeks, żeby uzupełnić stan psich posłań.

Posted

Tuska222 napisał(a):
Rea chora:placz: Pół nocy wynosiłam z pokoju kupki ze śluzem i krwią :smhair2::eek: Weterynarz powiedział, że to może być trzustka. Na razie seria antybiotyków do końca tygodnia. Dostaje po 7 zastrzyków za każdym razem, jest bardzo dzielna. Jutro muszę załatwić sobie zwolnienie, bo nie mogę chodzić do szkoły:shake: - trzeba jej pilnować i co chwilę myć kuperek, ponieważ nie wstaje i w żaden sposób nie sygnalizuje, że z niej leci. Już wszystkie psie i ludzkie ręczniki i koce zużyłam, koniecznie muszę zahaczyć o jakiś lumpeks, żeby uzupełnić stan psich posłań.

Rea nie wstaje? ale chodzi?
Taka właścicielka to skarb... ja też zwalniałam się ze szkoły, jak moje zwierzęta chorowały (w tym np szczurek).
Mam nadzieję ze to nic złego i Reunia szybko wróci do zdrowia.
Może Cię pocieszę - moja sunia też miała biegunkę, ale 'kupa' przypominała raczej jak wodę z kranu. I sama krew, żadnego koloru brązowego. To było straszne, ale po tygodniu już wszystko było oki :) miała zapalenie jelita.