Jump to content
Dogomania

wychudzona i zaniedbana Rea po 11 latach wyrzucona z domu! ;( MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zastanawiałam się nad tym bazarkiem i doszłam do wniosku, że to bardzo dobry pomysł:multi:. Zaczęłam już robić zdjęcia kurzołapom i bizuterii, ale musiałybyście mi w tym pomóc, bo nie wiem jak to zorganizować. Umiem tylko wklejać zdjęcia dzięki instrukcji dla 2-latka:cool3::evil_lol:

Posted

Rea cudo :loveu:

Tuska222 napisał(a):
Zastanawiałam się nad tym bazarkiem i doszłam do wniosku, że to bardzo dobry pomysł:multi:. Zaczęłam już robić zdjęcia kurzołapom i bizuterii, ale musiałybyście mi w tym pomóc, bo nie wiem jak to zorganizować. Umiem tylko wklejać zdjęcia dzięki instrukcji dla 2-latka:cool3::evil_lol:

jeśli chodzi o bazarki to tym razem nie pomogę, bo ciemna jestem w tych sprawach :evil_lol: ale może jakaś inna dobra dusz pomoże? :loveu:

Posted

Zdjecie Reuni przepiękne :loveu:
Zeby wszystkie psy,koty w schronie znalazły taki dom, jaki ma Rea...
Z tym bazarkiem tez nie pomogę :-( Nie znam sie na tym :oops:

Posted

Doszłam z mamą do wniosku, że to jednak nie pies tylko koza, bo jest wszystkożerna:evil_lol: Wcięła mi ogórki i pomidory, które przygotowałam do sałatki i wypiła sok pomidorowy:megagrin: Nic nie można zostawić w zasięgu jej ryjka:p

Posted

bosiu:diabloti: to jest boskie
a Rea bez protestu siedzi

polecam Furminatora
szczotka dla psa...wygląda nie pozornie....kosztuje sakramencko drogo bo chyba 120-140zł ale działa cuda
nasz znajomy przynósł ją do schroniska żeby wypróbować na huskym ...rewelacja
naprawdę warte ceny
marzy mi się coś takiego w schronisku:loveu:
szczotka wyczesuje dokładnie każdy martwy włos a przede wszystki martwy podszerstek który przez normalne szczotki jest prawie w zupełności pozostawiany

Posted

Ostatnio Rea jest na ścisłej diecie. Jadła wszystko i w każdej ilości, a jak nie udało jej się nic wyżebrać, to sama wybierała się na poszukiwania. Wyjadła tacie ogórki kiszone:evil_lol: Niestety takie jedzenie kończy się rozwolnieniem i załatwianiem się w domu:shake:, więc teraz je tylko ryż z mięsem z kurczaka i warzywami. Miskę zabieram o 16 i żadne jej prośby już na mnie nie działają. Dzięki temu skończyło się poranne sprzątanie:eviltong:

Posted

Byłam przeciwniczką takiego jedzenia, bo Rei gazy były wyczuwalne w drugim pokoju - przez zamknięte drzwi:crazyeye:. Mój tata mnie nie słuchał i karmił wszystkim o każdej porze dnia i nocy:angryy: (to było na serio wnerwiające, kiedy o trzeciej w nocy tata karmił psa jabłkiem, bo Rea wtedy chrupie i ciamka strasznie głośno), do czasu....:evil_lol: Ja miałam radochę (i sprzątanie) a tata nauczkę - gdy rano przejechał się na psim placku wielkości krowiego tylko o wiele bardziej aromatycznym:evil_lol:
A był na boso :evil_lol::biggrina::shiny::evilbat:
Rozmazał wszystko na pół przedpokoju, ale już nie dokarmia biednego głodnego pieska:multi:

Posted

Jejku jaka spokojna psinka..
Mój wilczur jak tylko przyniosę odkurzacz to wystarczy chwilka, a cały odkurzacz nada sie tylko do wyrzucenia.. Świecą się białe kły :lol:
Druga suńka też nie lubi... :roll:

Posted

[quote name='Doda_']Jejku jaka spokojna psinka..

Nie tylko spokojna, ale wręcz to lubi:lol: Jak nikt jej nie filmuje, to podkłada brzuch pod odkurzacz:loveu: Muszę tylko uważać na ogon i sierść na zadku, bo odkurzacz tak zasysa, że ciężko psa oderwać:evil_lol: