Tuska222 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Nowe foteczki będą jak tylko mama pożyczy mi swój telefon;) Quote
Tuska222 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Nos jak zwykle cały w kaszy lub ryżu:evil_lol: A potem podchodzi i zaczyna się o kogoś ocierać:diabloti: Quote
Tuska222 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Zastanawiałam się nad tym bazarkiem i doszłam do wniosku, że to bardzo dobry pomysł:multi:. Zaczęłam już robić zdjęcia kurzołapom i bizuterii, ale musiałybyście mi w tym pomóc, bo nie wiem jak to zorganizować. Umiem tylko wklejać zdjęcia dzięki instrukcji dla 2-latka:cool3::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Rea cudo :loveu: Tuska222 napisał(a):Zastanawiałam się nad tym bazarkiem i doszłam do wniosku, że to bardzo dobry pomysł:multi:. Zaczęłam już robić zdjęcia kurzołapom i bizuterii, ale musiałybyście mi w tym pomóc, bo nie wiem jak to zorganizować. Umiem tylko wklejać zdjęcia dzięki instrukcji dla 2-latka:cool3::evil_lol: jeśli chodzi o bazarki to tym razem nie pomogę, bo ciemna jestem w tych sprawach :evil_lol: ale może jakaś inna dobra dusz pomoże? :loveu: Quote
Doda_ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Zdjecie Reuni przepiękne :loveu: Zeby wszystkie psy,koty w schronie znalazły taki dom, jaki ma Rea... Z tym bazarkiem tez nie pomogę :-( Nie znam sie na tym :oops: Quote
Tuska222 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Doszłam z mamą do wniosku, że to jednak nie pies tylko koza, bo jest wszystkożerna:evil_lol: Wcięła mi ogórki i pomidory, które przygotowałam do sałatki i wypiła sok pomidorowy:megagrin: Nic nie można zostawić w zasięgu jej ryjka:p Quote
Tuska222 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 :-o Jak kroję warzywa to stoi obok i ciamka, a jak ciamkanie nie pomaga to uderza w nogę:loveu: Quote
Dariette. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ale z tą Reunią dwa światy :-D. Aż miło czytać o kolejnych przygodach Rei ;). Quote
Mysia_ Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 hehe :evil_lol: może Rea poprostu chce zostać wegetarianką? :loveu::cool3: Quote
Tuska222 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jesienne porządki :shocked!::Dog_run:Ludzie chyba pomyślą, że właścicielka:stupid: Quote
Tuska222 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 View My Video Niestety Rea tak się sypie, że jest to już zabieg niezbędny:evil_lol: Dobrze, że to lubi, bo inaczej to z odkurzcza nic by nie zostało:evil_lol: Quote
Bjuta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jak długo żyję, czegoś takiego nie widziałam! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: User Media - TinyPic - bezpłatny hosting obrazw, udostępnianie zdjęć i hosting filmw wideo Quote
rotek_ Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 bosiu:diabloti: to jest boskie a Rea bez protestu siedzi polecam Furminatora szczotka dla psa...wygląda nie pozornie....kosztuje sakramencko drogo bo chyba 120-140zł ale działa cuda nasz znajomy przynósł ją do schroniska żeby wypróbować na huskym ...rewelacja naprawdę warte ceny marzy mi się coś takiego w schronisku:loveu: szczotka wyczesuje dokładnie każdy martwy włos a przede wszystki martwy podszerstek który przez normalne szczotki jest prawie w zupełności pozostawiany Quote
Tuska222 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ostatnio Rea jest na ścisłej diecie. Jadła wszystko i w każdej ilości, a jak nie udało jej się nic wyżebrać, to sama wybierała się na poszukiwania. Wyjadła tacie ogórki kiszone:evil_lol: Niestety takie jedzenie kończy się rozwolnieniem i załatwianiem się w domu:shake:, więc teraz je tylko ryż z mięsem z kurczaka i warzywami. Miskę zabieram o 16 i żadne jej prośby już na mnie nie działają. Dzięki temu skończyło się poranne sprzątanie:eviltong: Quote
Bjuta Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ryż z kurczakiem i warzywami, jak można tak głodzić psa!!!! A ogórki kiszone? A śliweczki? A ciasteczka? No nie wiem... :shake: Quote
Tuska222 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Byłam przeciwniczką takiego jedzenia, bo Rei gazy były wyczuwalne w drugim pokoju - przez zamknięte drzwi:crazyeye:. Mój tata mnie nie słuchał i karmił wszystkim o każdej porze dnia i nocy:angryy: (to było na serio wnerwiające, kiedy o trzeciej w nocy tata karmił psa jabłkiem, bo Rea wtedy chrupie i ciamka strasznie głośno), do czasu....:evil_lol: Ja miałam radochę (i sprzątanie) a tata nauczkę - gdy rano przejechał się na psim placku wielkości krowiego tylko o wiele bardziej aromatycznym:evil_lol: A był na boso :evil_lol::biggrina::shiny::evilbat: Rozmazał wszystko na pół przedpokoju, ale już nie dokarmia biednego głodnego pieska:multi: Quote
Doda_ Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jejku jaka spokojna psinka.. Mój wilczur jak tylko przyniosę odkurzacz to wystarczy chwilka, a cały odkurzacz nada sie tylko do wyrzucenia.. Świecą się białe kły :lol: Druga suńka też nie lubi... :roll: Quote
Tuska222 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Doda_']Jejku jaka spokojna psinka.. Nie tylko spokojna, ale wręcz to lubi:lol: Jak nikt jej nie filmuje, to podkłada brzuch pod odkurzacz:loveu: Muszę tylko uważać na ogon i sierść na zadku, bo odkurzacz tak zasysa, że ciężko psa oderwać:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Rea Ty to jesteś udana :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 jakie te zdjecia piekne.Jakie to niesamowite uczucie widzac ja szczesliwa,lezaca w kochajacym domu:loveu: Quote
Recommended Posts