Jump to content
Dogomania

wychudzona i zaniedbana Rea po 11 latach wyrzucona z domu! ;( MA DOM!

Recommended Posts

Posted

Rea się sypie:razz: Tyle futra z niej wypada, że odkurzacz chodzi 3 razy dziennie, a szczotkowanie min 5 x dziennie gwarantowane:evil_lol: Dobrze, że lubi być czesana, bo nie wyobrażam sobie, co to by było, gdybym jeszcze musiała ze szczotką za nią biegać:evil_lol:.
Potrzebuję instrukcji przesyłania zdjęć na dogo - takiej krok po kroku - jak dla 2-latka:oops:
Rea właśnie obślinia mi kapcie:loveu:

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

instrukcja dla 2 latka :evil_lol::diabloti:
1. zarejestruj się np. na TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting po prawej stronie na czerwony tle pisze "przyłącz się teraz", tam musisz wejść i wypełnić wszystko
2. kiedy już się "przyłączysz" to wpisujesz co trzeba w wolne pola na nick (lub maila) i hasło i rejestrujesz się :cool3:
3. wszystko jest po Polsku (ale miało być dla 2 latka) :eviltong: npo to teraz wchodzisz na "prześlij na serwer", nasiskasz "przeglądaj" i wybierasz ze swojego kompa potrzebne zdjęcie (najlepiej, zeby nie było większe niż 480x640), można na tinypic zmniejszyć rozmiar do takiego, ale wtedy to dłużej trwa :cool3:
4. jak już zdjęcie wybrane to naciskasz "przeslij teraz" i chwilę czekasz
5. wyskakuja Ci różne "kody" - wybierasz ten drugi od góry gdzie pisze "kod IMG forów i paneli dyskusyjnych" i przeklejasz do swojego postu na dogo :cool3:

i chyba było by na tyle :evil_lol:

Posted

aha, niby nie trzeba się rejestrować, żeby przesyłać zdjęcia na serwer, ale myśle, że tak jest lepiej :cool3: bo wszystko się ma na swoim koncie ;)
i pamiętaj, że nie można dawać więcej niż 5 fotek na post, możesz mieć kilka postów pod rząd jesli masz dużo zdjęć ;)

Powodzenia :loveu:

Posted

HURAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Udało się:evil_lol: Moje opóźnienie przypiszcie temu, że za dużo się opalałam i słoneczko mi zaszkodziło - przez to myślę wolno jak 2-latek;)

Posted

Ona po prostu wszystkich rozmiękcza:loveu:
Wyjadła cały cukier z cukiernicy i teraz śpi zmęczona:evil_lol:
Nie zorientowałabym się, że to jej sprawka, gdyby nie miała pyszczka w kryształkach - taką miała niewinną minkę:diabloti: