Tuska222 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Rea się sypie:razz: Tyle futra z niej wypada, że odkurzacz chodzi 3 razy dziennie, a szczotkowanie min 5 x dziennie gwarantowane:evil_lol: Dobrze, że lubi być czesana, bo nie wyobrażam sobie, co to by było, gdybym jeszcze musiała ze szczotką za nią biegać:evil_lol:. Potrzebuję instrukcji przesyłania zdjęć na dogo - takiej krok po kroku - jak dla 2-latka:oops: Rea właśnie obślinia mi kapcie:loveu: Quote
Mysia_ Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 instrukcja dla 2 latka :evil_lol::diabloti: 1. zarejestruj się np. na TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting po prawej stronie na czerwony tle pisze "przyłącz się teraz", tam musisz wejść i wypełnić wszystko 2. kiedy już się "przyłączysz" to wpisujesz co trzeba w wolne pola na nick (lub maila) i hasło i rejestrujesz się :cool3: 3. wszystko jest po Polsku (ale miało być dla 2 latka) :eviltong: npo to teraz wchodzisz na "prześlij na serwer", nasiskasz "przeglądaj" i wybierasz ze swojego kompa potrzebne zdjęcie (najlepiej, zeby nie było większe niż 480x640), można na tinypic zmniejszyć rozmiar do takiego, ale wtedy to dłużej trwa :cool3: 4. jak już zdjęcie wybrane to naciskasz "przeslij teraz" i chwilę czekasz 5. wyskakuja Ci różne "kody" - wybierasz ten drugi od góry gdzie pisze "kod IMG forów i paneli dyskusyjnych" i przeklejasz do swojego postu na dogo :cool3: i chyba było by na tyle :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 aha, niby nie trzeba się rejestrować, żeby przesyłać zdjęcia na serwer, ale myśle, że tak jest lepiej :cool3: bo wszystko się ma na swoim koncie ;) i pamiętaj, że nie można dawać więcej niż 5 fotek na post, możesz mieć kilka postów pod rząd jesli masz dużo zdjęć ;) Powodzenia :loveu: Quote
_ogonek_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Mysia taki offik, a czy fotki z tinypic maja krótszy adres? Quote
Mysia_ Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='A&S']Mysia taki offik, a czy fotki z tinypic maja krótszy adres? taki np.: http://i30.tinypic.com/vmuecg.jpg ;) Quote
Mysia_ Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 nie ma za co :cool3: :evil_lol: Tuska222 czekamy na fotki :loveu: Quote
Tuska222 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 HURAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Udało się:evil_lol: Moje opóźnienie przypiszcie temu, że za dużo się opalałam i słoneczko mi zaszkodziło - przez to myślę wolno jak 2-latek;) Quote
Dariette. Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 OJEJ! gratulacje! :multi: :cool3: ta mordka i to hipnotyzujące spojrzenie = :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 http://i27.tinypic.com/2mm6agy.jpg suuuuuuper :loveu: Quote
Dariette. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ale Rea uroczo wytarzała się w trawce... a potem ta mina niewiniątka :loveu: Quote
Tuska222 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Uwielbia się tarzać w trawie:loveu: im wyższa tym lepsza:evil_lol: czasami w parku to tylko po ruchu trawy mogę się zorientować, gdzie się psisko podziało:lol: Quote
Tuska222 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 A jej menu się poszerzyło o gotowaną kukurydzę, pomidory i cebulę ze śmietaną oraz twarożek z czosnkiem:evil_lol: Quote
Dariette. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 na drugim filmiku uroczo ziewnęła. :loveu: no i ślicznie się uśmiecha :multi: Rea nie mogła lepiej trafić, ma teraz raj na ziemi :p Quote
Tuska222 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ona po prostu wszystkich rozmiękcza:loveu: Wyjadła cały cukier z cukiernicy i teraz śpi zmęczona:evil_lol: Nie zorientowałabym się, że to jej sprawka, gdyby nie miała pyszczka w kryształkach - taką miała niewinną minkę:diabloti: Quote
_ogonek_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Tuska, prosimy grzecznie ładnie o fotki! :-) Quote
Recommended Posts