Mysia_ Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Rea właśnie zaczyna się nowy etap Twojego życia ;):loveu: Quote
Bjuta Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Guzik widać... :shake: Jednodniowy tymczasik... YouTube - REa II converted Quote
_ogonek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Totalna olewka :evil_lol: zajrzyjcie: bazar: http://www.dogomania.pl/forum/f99/11-stworkow-kolorowych-do-adopcji-do-16-07-a-141583/ Quote
Capri111 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 O ja Cie!!!!Ciesze sie bardzo!!!!Cudownie:) wczoraj nie zagladalam wieczorem na do Was bo wrocilam padnieta z pracy....a tu takie super wiadomosci:):loveu::loveu::loveu: Bjuta ucaluj mezusia od wszystkich dogomaniaczek:loveu::multi::multi::multi: Quote
Capri111 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Rea Ty nawet nie wiesz jakie mizianko Cie czeka niedlugo:diabloti::loveu: Quote
ketunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Capri była ze mną sprawdzić domek dla Rei :lol: Quote
_ogonek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 aaaa :oops: _______ zapraszamna bazar!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/11-stworkow-kolorowych-do-adopcji-do-16-07-a-141583/ Quote
Mysia_ Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Rea już w nowym domku :multi: Bjutka pewnie zda obszerniejszą relację :cool3: Quote
rotek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='A&S']Totalna olewka :evil_lol: zajrzyjcie: bazar: http://www.dogomania.pl/forum/f99/11-stworkow-kolorowych-do-adopcji-do-16-07-a-141583/ malutki offik:oops: zwierzątka do adopcji(z modeliny) na moje schronisko na drugim filmie widać że była ładnie pucowana....a komenda"chodź" wykonana bezbłędnie:evil_lol: Quote
Bjuta Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No więc tak. Rea spała jak aniołek. O piątej rano zażyczyła sobie spacerek, i dospała do 8. W aucie - genialna, spokojna, wyluzowana. Przystanęliśmy po godzinie i okazało się, że ma rozwolnienie (ale w aucie, ani śladu!). YouTube - Rea IV converted Pani Rei czekała na nią już pod domem. Cała uśmiechnięta. Bardzo jej się Rea spodobała i z wzajemnością! Dostaliśmy ciasto (Rea też), bo mama pani jest cukiernikiem! Zwiedzam sobie moje mieszkanie: YouTube - Rea V converted Był taki moment, że nogi mi się trochę ugięły, ale na krótko... Okazało się, że pan domu wie, że nowy pies będzie ciut większy od poprzedniego, a poprzedni ważył 5 kg... Głaszcze mnie moja nowa Pani: YouTube - Rea VI converted Zwiedzam swój ogródek: YouTube - Rea VII converted Na koniec przyjechała cała rodzina, tata powiedział, z przekąsem "No faktycznie troszkę większa" ale się śmiał na okrągło! Brat (przystojny zresztą), przyszedł świeżo po operacji przegrody nosa, żeby poznać nową psicę. Generalnie rodzinka SUPER!!! Quote
_ogonek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Wywalać Reę z podpisu i wstawiać kogoś innego!!! Ale ona jest piękna :loveu: szczęśliwego malutka :evil_lol: Quote
rotek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 bjuta teraz wypoczywaj, bo wrażeń na jeden dzień było sporo:cool3: podobało mi się tłumaczenie dziewczyny jak to przygotować rodziców na przybycie psa...trochę większego niż 5 kg:evil_lol: bjuta, mysiu jest możliwość zaprosić właścicieli Rei na wątek???? Quote
ketunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jejku ale się cieszę.:multi::multi::multi: Będzie tam miała dobrze. Jak byłam na wizycie przedadopcyjnej wspominałam Pani o watku Rei. Więc pewnie wiadomości i zdjęcia będą. Quote
Mysia_ Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 zmieniam tytuł :loveu::loveu::loveu::multi: Rea bądź grzeczna, żeby wszyscy zakochali się w Tobie po uszy :loveu::cool3: Quote
rotek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 widziałam ze ogłaszaliście reę na stronie staruszków, trzeba ją stamtąd ściągnąć...aaaa wszystkie ogłoszenia rei sa juz nieaktualne:multi: Quote
Bjuta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Przepisuję smsa od Pani Rei :loveu: Witam! Rea czuje się coraz pewniej :lol: rzeczywiście uwielbia patyki i butelki :lol::lol: Niestety musiałam ją dzisiaj zabrać do weterynarza ponieważ został jej jeszcze szew po sterylizacji i wdał się stan zapalny, ale dostanie serie antybiotyków i powinno jej to przejść :lol: Kompletnie zawojowała moich rodziców! :lol: Jestem szczęśliwa! :p Quote
rotek_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 filmy z wczoraj oglądam po kilka razy prawdziwy charakter suni ujawni się dopiero póżniej pierwsze tygodnie to będzie oswajanie z rodziną Quote
Bjuta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pani Rei mówi, że Rea jest przesłodka! Na razie ma jeszcze sporego pietra, bo absolutnie nie chce zostawać sama. Jak się zdrzemnie i się obudzi a koło niej nikogo nie ma, to w panice wybiega z pokoju, żeby tylko koło kogoś być. ;) U weta była jak anioł. Nie mógł się nadziwić, że pies, który jest pierwszy dzień w nowym domu, pozwala sobie robić zastrzyki, oglądać brzuszek itd. bez kagańca. Mama i brat wzięli Reę na spacer do parku, a tata na rzucanie patyków na łąki. Rea była zachwycona! :lol: Quote
Recommended Posts