Jump to content
Dogomania

Fliper...10 lat na łańcuchu!!Teraz na nim umiera...Już nie!!!! Flip w nowym domu!!!!!

Recommended Posts

Posted

:multi::multi::multi: Fliperek wygląda rewelacyjnie :multi::multi::multi:

Ciotka, zajmij się Ty moim Czarnuszkiem, bo jakoś mu domku znaleźć nie mogę :placz: A to przecież takie piękne, mądre psisko i ma dopiero 4-5 lat :placz:

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):

Napisz nam od czasu do czasu jak się chłopak miewa - ale widać, że miewa się znakomicie:multi:

Masz to jak w banku!!! Będą zdjęcia i wizyty poadopcyjne!!! :mad::razz:
W końcu Fliperek zamieszkał w Halinowie a ja koło tego domu przejeżdżam conajmniej dwa razy dziennie!!!!

Posted

Ale cudne zdjęcia!!! :loveu:
Widać na nich, że Flipek jest szczęśliwy!!
Ale powiem Wam, co zresztą na pewno potwierdzi Margo, że Fliperowi dokucza przednia łapa :-(! Qrcze, ledwo na nią łazi a wet powiedział, że z tym nic nie da się zrobić! Flipek 5-6 lat temu wpadł pod ciężarówkę i był połamany na drobne a ta łapa to najprawdopodobniej pozostałość po urazie! Jest leczony... dostaje leki na stawy, witaminy na wzmocnienie, na sierść itd, ale kuleje na przednią łapę i nie za bardzo może się podnieść jak leży. Ech...
Ale nie jest na łańcuchu, nie głoduje i ma ludzi którzy go kochają!
Margo! Napisz jakie masz zdanie..:mad::evil_lol:

Posted

DIF napisał(a):
Ale cudne zdjęcia!!! :loveu:
Widać na nich, że Flipek jest szczęśliwy!!
Ale powiem Wam, co zresztą na pewno potwierdzi Margo, że Fliperowi dokucza przednia łapa :-(! Qrcze, ledwo na nią łazi a wet powiedział, że z tym nic nie da się zrobić! Flipek 5-6 lat temu wpadł pod ciężarówkę i był połamany na drobne a ta łapa to najprawdopodobniej pozostałość po urazie! Jest leczony... dostaje leki na stawy, witaminy na wzmocnienie, na sierść itd, ale kuleje na przednią łapę i nie za bardzo może się podnieść jak leży. Ech...
Ale nie jest na łańcuchu, nie głoduje i ma ludzi którzy go kochają!
Margo! Napisz jakie masz zdanie..:mad::evil_lol:

Podpisuję się obiema lapami :evil_lol:

Posted

Przejeżdżałam dzisiaj obok domu Fliperka!! Potwór leżał wyciągnięty na trawie, na słonku i spał kamieniem!! :evil_lol:
Ech... a ja do roboty jechałam... A tak bym się chętnie wyciągnęła obok niego i :sleep2::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Wisełka napisał(a):
Co tam u Fliperka słychać? Zadomowił się na dobre w nowym domku?? :lol:

I to jak!!!! :loveu::loveu::loveu:
Widzę go prawie codziennie (przejeżdżam tamtędy) jak leży na trawce przed domem, wygrzewając się na słonku. Bez łańcucha, bez obroży nawet, bo ucieczki w ogóle przestały go interesować!!! Jak ktoś podchodzi do bramy to szczeka w niebowgłosy :wallbash::evil_lol:! Ale źle słyszy, prawie wcale i z jego przednią łapką nie jest najlepiej. Wet powiedział, że to stare żle zrośnięte złamanie i będzie już na tę łapkę kulał. Ale dostaje dobre leki na swoje schorowane kosteczki i naprawdę pomimo dyskomfortu związanego z przednią łapką jest wesoły i bardzo lubi się bawić szmacianą zabawką :crazyeye::loveu:! Piłeczek nie lubi!!!!!

Zdjęcia będą wkrótce!!

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

No cóż.... mój watek, mój offik jak kiedyś powiedziała zwierzus :evil_lol:

Na dogo wypatrzyłam cudną sunię! Onkę na trzech łapinkach!!!
Wątek jest dla mnie czysto wirtualny, bo w życiu nie widziałam tego psa na oczy, ale nie mogłam się oprzeć założeniu go!! Jeszcze do niedawna miałam On-ka i mam sentyment do tej rasy a na dogo generalnie zajmuję się trójłapami a więc bardzo Was proszę o wsparcie na wątki Mega VEGI, cudnej ONki na trzech łapach:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/mega-vega-przepiekna-mloda-ka-na-trzech-lapach-czeka-w-schronie-na-dom-129400/#post11614357