Margo05 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :multi::multi::multi: Fliperek wygląda rewelacyjnie :multi::multi::multi: Ciotka, zajmij się Ty moim Czarnuszkiem, bo jakoś mu domku znaleźć nie mogę :placz: A to przecież takie piękne, mądre psisko i ma dopiero 4-5 lat :placz: Quote
Hotel KADIF Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 gusia0106 napisał(a): Napisz nam od czasu do czasu jak się chłopak miewa - ale widać, że miewa się znakomicie:multi: Masz to jak w banku!!! Będą zdjęcia i wizyty poadopcyjne!!! :mad::razz: W końcu Fliperek zamieszkał w Halinowie a ja koło tego domu przejeżdżam conajmniej dwa razy dziennie!!!! Quote
Cekinka13* Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Widziałam dziś Flipera w swoim nowym domku- kurcze, on chyba nigdy nie był taki szczęśliwy :loveu:. Quote
Cekinka13* Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ale on szczęśliwy!!!! :loveu: :crazyeye: No i czemu się dziwić, 10 lat na łańcuchu, a teraz TAKA zmiana.... :loveu: Przyjaciółeczkę ma fajniutką! :cool3: Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Ale cudne zdjęcia!!! :loveu: Widać na nich, że Flipek jest szczęśliwy!! Ale powiem Wam, co zresztą na pewno potwierdzi Margo, że Fliperowi dokucza przednia łapa :-(! Qrcze, ledwo na nią łazi a wet powiedział, że z tym nic nie da się zrobić! Flipek 5-6 lat temu wpadł pod ciężarówkę i był połamany na drobne a ta łapa to najprawdopodobniej pozostałość po urazie! Jest leczony... dostaje leki na stawy, witaminy na wzmocnienie, na sierść itd, ale kuleje na przednią łapę i nie za bardzo może się podnieść jak leży. Ech... Ale nie jest na łańcuchu, nie głoduje i ma ludzi którzy go kochają! Margo! Napisz jakie masz zdanie..:mad::evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 DIF napisał(a):Ale cudne zdjęcia!!! :loveu: Widać na nich, że Flipek jest szczęśliwy!! Ale powiem Wam, co zresztą na pewno potwierdzi Margo, że Fliperowi dokucza przednia łapa :-(! Qrcze, ledwo na nią łazi a wet powiedział, że z tym nic nie da się zrobić! Flipek 5-6 lat temu wpadł pod ciężarówkę i był połamany na drobne a ta łapa to najprawdopodobniej pozostałość po urazie! Jest leczony... dostaje leki na stawy, witaminy na wzmocnienie, na sierść itd, ale kuleje na przednią łapę i nie za bardzo może się podnieść jak leży. Ech... Ale nie jest na łańcuchu, nie głoduje i ma ludzi którzy go kochają! Margo! Napisz jakie masz zdanie..:mad::evil_lol: Podpisuję się obiema lapami :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ale super!!!!!Te zdjęcia to cos niesamowitego:):):) Quote
Hotel KADIF Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 A spójrzcie jaki wyczesany !!!! :loveu: To naprawdę nie ten sam pies!!:loveu: Ale łazi kiepsko...:shake: Quote
Hotel KADIF Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Przejeżdżałam dzisiaj obok domu Fliperka!! Potwór leżał wyciągnięty na trawie, na słonku i spał kamieniem!! :evil_lol: Ech... a ja do roboty jechałam... A tak bym się chętnie wyciągnęła obok niego i :sleep2::evil_lol: Quote
Wisełka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja też chętnie bym się przyłączyła do leżakowania ;) Quote
Hotel KADIF Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Wisełka']Ja też chętnie bym się przyłączyła do leżakowania ;) Na pewno Pani Dorota udostępni Ci kawałek kocyka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!!! A wczoraj chciałam umieścić na DT u Fliperka Bao z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111523 I nic z tego!! :angryy: Obaj zadecydowali inaczej!! :shake: Quote
Wisełka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Co tam u Fliperka słychać? Zadomowił się na dobre w nowym domku?? :lol: Quote
Hotel KADIF Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Wisełka napisał(a):Co tam u Fliperka słychać? Zadomowił się na dobre w nowym domku?? :lol: I to jak!!!! :loveu::loveu::loveu: Widzę go prawie codziennie (przejeżdżam tamtędy) jak leży na trawce przed domem, wygrzewając się na słonku. Bez łańcucha, bez obroży nawet, bo ucieczki w ogóle przestały go interesować!!! Jak ktoś podchodzi do bramy to szczeka w niebowgłosy :wallbash::evil_lol:! Ale źle słyszy, prawie wcale i z jego przednią łapką nie jest najlepiej. Wet powiedział, że to stare żle zrośnięte złamanie i będzie już na tę łapkę kulał. Ale dostaje dobre leki na swoje schorowane kosteczki i naprawdę pomimo dyskomfortu związanego z przednią łapką jest wesoły i bardzo lubi się bawić szmacianą zabawką :crazyeye::loveu:! Piłeczek nie lubi!!!!! Zdjęcia będą wkrótce!! Quote
Cekinka13* Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Widzę Flipka codziennie, a nawet 2, 3 razy dziennie! :loveu: Szczęśliwy jest... :loveu: ! Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 No cóż.... mój watek, mój offik jak kiedyś powiedziała zwierzus :evil_lol: Na dogo wypatrzyłam cudną sunię! Onkę na trzech łapinkach!!! Wątek jest dla mnie czysto wirtualny, bo w życiu nie widziałam tego psa na oczy, ale nie mogłam się oprzeć założeniu go!! Jeszcze do niedawna miałam On-ka i mam sentyment do tej rasy a na dogo generalnie zajmuję się trójłapami a więc bardzo Was proszę o wsparcie na wątki Mega VEGI, cudnej ONki na trzech łapach: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mega-vega-przepiekna-mloda-ka-na-trzech-lapach-czeka-w-schronie-na-dom-129400/#post11614357 Quote
Recommended Posts