Bazyliah Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Dla mnie jest niewielka, ale dla osób przyzwyczajonych do malutkich psów pewnie wydaje się bardzo duża. Ale fakt - zamieszanie wokół własnej osoby robi bardzo duże. Ludzie, którzy przyjeżdżają do mnie, koniecznie muszą być powitani. Jako dobrze wychowana panienka stara się nie skakać, ale nie zawsze jej się to udaje ;) Quote
Ula_czarnuszka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A może by tak cioteczka jakieś nowe foty zrobiła:hmmmm: Może takie przy ludzkiej nodze, żeby wielkość psicy pt domek mógł "naocznie" ocenić :razz: Quote
Bazyliah Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Ale to ma być noga moja, czy TŻta? Bo różnica we wzroście jest prawie 40 cm :p Zanaczam tylko, że ja jestem standardowego wzrostu ;) Ale przy TŻcie Zulka wyda się mniejsza i drobniejsza :diabloti: Quote
Ula_czarnuszka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Bazyliah napisał(a):Ale to ma być noga moja, czy TŻta? Bo różnica we wzroście jest prawie 40 cm :p Zanaczam tylko, że ja jestem standardowego wzrostu ;) Ale przy TŻcie Zulka wyda się mniejsza i drobniejsza :diabloti: A to już zależy od "targetu":evil_lol: Może wstaw jedno i drugie.. Jak kto będzie chciał drobinkę to na zanętę podeślemy zdjęcie z nogą TZta, a jak standardowego średniaczka to zdjęcie z Twoją nogą:p Jak się suńka spodoba to potem taki szczegół nie będzie istotny (jak dojdzie do spotkania w realu:eviltong:) Quote
Bazyliah Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Zulenia się pokazuje. Jak tylko skończę roboty remontowe, to będą nowe fotki. Może nawet jakaś noga się znajdzie na nich ;) Quote
Kolia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Przez dwa dni nikt nie zajrzał do Zulki? Jak tam fotki dziewczynki? :eviltong: Quote
Bazyliah Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Zulka bardzo nieszczęśliwa - u mnie remont, biedula zamknięta w pokoju. Nie doceniłam artyzmu Zuli - zielona podłoga w brzoskwiniowe psie łapki nie bardzo mi się spodobała. A ona chciała tylko pomóc... Quote
Bazyliah Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ledwie Zulka polubiła harce na śniegu, a śnieg stopniał. Teraz z największym obrzydzeniem spaceruje po błotnistych ścieżkach (u nas w niektórych miejscach błotko aż cmoka pod naciskiem łapy). Quote
Bazyliah Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Zulka wreszcie przekonała się do leżenia na podłodze, a nie na fotelu. Położyłam na podłodze mały dywanik, a Zula zwinęła się w kulkę i śpi na nim. Posłania kolejnego im nie zrobię - po 1 dniu rozszarpują na drobne :roll: (oczywiście nie Zula, tylko moja własna Dzitoszka). Ciekawe, ile dywanik poleży... Quote
viverna Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 rozpieszczona Zulka, trzeba oduczyć złych nawyków! ;) Quote
Bazyliah Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 E tam rozpieszczona. Zwyczajnie pies komfort lubi :evil_lol: Quote
Bazyliah Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 A Zula i tak kulturalna. W przeciwieństwie do moich psów nie rozwala się na kanapie za plecami ludzi i nie spycha ich z kanapy, tylko grzecznie na wolny fotel idzie. U mnie zwierza mogą leżeć na kanapach, ale jeśli mówię zejdź, to migiem i bez dyskusji pies ma zleźć na podłogę. Quote
Bazyliah Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Wznawiam akcję ogłoszeniową. Na wyróżnione allegro na razie mnie nie stać. W zleceniach mam zastój, muszę coś wyskrobać na bazarki, nawet choć (albo aż) na żarcie dla tymczasów. Quote
Kolia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Naprawdę nie ma żadnego zainteresowania Zulą? Nie wierzę... tyle czasu już u Ciebie jest... Quote
Bazyliah Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Kolia napisał(a):Naprawdę nie ma żadnego zainteresowania Zulą? Nie wierzę... tyle czasu już u Ciebie jest... Mnie też się nie chce wierzyć. Taki fajny pies, a przez tyle czasu zaledwie kilka telefonów, w tym dwa od ludzi, którzy zrezygnowali, a ze 3 chyba od niepoważnych osób. Quote
Bazyliah Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Zulka biegnie na pierwszą. Może ktoś na dogo ją zauważy :cool3: Quote
EVA2406 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Zulka, idziesz z moją bandą na spacer, czy już byłaś i smacznie śpisz na kanapie? Quote
Ula_czarnuszka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Panna na wieczorny spacer wychodzi:razz: Quote
viverna Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A czy adopcja w Niemczech też wchodzi w grę? Sporo collie z Polski znajduje tam domy... Quote
Recommended Posts