Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla mnie jest niewielka, ale dla osób przyzwyczajonych do malutkich psów pewnie wydaje się bardzo duża.

Ale fakt - zamieszanie wokół własnej osoby robi bardzo duże. Ludzie, którzy przyjeżdżają do mnie, koniecznie muszą być powitani. Jako dobrze wychowana panienka stara się nie skakać, ale nie zawsze jej się to udaje ;)

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale to ma być noga moja, czy TŻta? Bo różnica we wzroście jest prawie 40 cm :p Zanaczam tylko, że ja jestem standardowego wzrostu ;) Ale przy TŻcie Zulka wyda się mniejsza i drobniejsza :diabloti:

Posted

Bazyliah napisał(a):
Ale to ma być noga moja, czy TŻta? Bo różnica we wzroście jest prawie 40 cm :p Zanaczam tylko, że ja jestem standardowego wzrostu ;) Ale przy TŻcie Zulka wyda się mniejsza i drobniejsza :diabloti:

A to już zależy od "targetu":evil_lol: Może wstaw jedno i drugie.. Jak kto będzie chciał drobinkę to na zanętę podeślemy zdjęcie z nogą TZta, a jak standardowego średniaczka to zdjęcie z Twoją nogą:p
Jak się suńka spodoba to potem taki szczegół nie będzie istotny (jak dojdzie do spotkania w realu:eviltong:)

Posted

Zulka bardzo nieszczęśliwa - u mnie remont, biedula zamknięta w pokoju. Nie doceniłam artyzmu Zuli - zielona podłoga w brzoskwiniowe psie łapki nie bardzo mi się spodobała. A ona chciała tylko pomóc...

Posted

Ledwie Zulka polubiła harce na śniegu, a śnieg stopniał. Teraz z największym obrzydzeniem spaceruje po błotnistych ścieżkach (u nas w niektórych miejscach błotko aż cmoka pod naciskiem łapy).

Posted

Zulka wreszcie przekonała się do leżenia na podłodze, a nie na fotelu. Położyłam na podłodze mały dywanik, a Zula zwinęła się w kulkę i śpi na nim. Posłania kolejnego im nie zrobię - po 1 dniu rozszarpują na drobne :roll: (oczywiście nie Zula, tylko moja własna Dzitoszka). Ciekawe, ile dywanik poleży...

Posted

A Zula i tak kulturalna. W przeciwieństwie do moich psów nie rozwala się na kanapie za plecami ludzi i nie spycha ich z kanapy, tylko grzecznie na wolny fotel idzie.
U mnie zwierza mogą leżeć na kanapach, ale jeśli mówię zejdź, to migiem i bez dyskusji pies ma zleźć na podłogę.

Posted

Wznawiam akcję ogłoszeniową. Na wyróżnione allegro na razie mnie nie stać. W zleceniach mam zastój, muszę coś wyskrobać na bazarki, nawet choć (albo aż) na żarcie dla tymczasów.

Posted

Kolia napisał(a):
Naprawdę nie ma żadnego zainteresowania Zulą? Nie wierzę... tyle czasu już u Ciebie jest...

Mnie też się nie chce wierzyć. Taki fajny pies, a przez tyle czasu zaledwie kilka telefonów, w tym dwa od ludzi, którzy zrezygnowali, a ze 3 chyba od niepoważnych osób.