Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikt nie dzwonił?? jezus juz nie wiem co zrobic od jutra ,w srode nie pujde do szkoły bo nie zostawie ich na 11 h bo akurat w srode mam 9 h zobacze jak beda sie zachowywały same to moze je zostawie na 7 h w czwartek i piątek, nie ma nikogo chociasz kto by mi je przetrzymywał od 7 do 14? :-(:placz:

Posted

ta Majeczka ktora zgineła pod kołami samochodu miała taka sama maske na pyszczu jak ta moja :pznaczy sie chwilowo mojaaa
Nawt była cała taka jak ona ten sam jasny pasek przed nosem takie same łapy no kopia normalnie

Posted

w niedziele ide ze szczeniakami na aukcje pod pomnikiem dzoka:pwiec mysle ze tam pujda a jak nie to sprawdzimi ten dom , bo przed wakacjami wszystkie psy poszły z tej aukcji i poszły naprawde do fajnych ludzi :p

Posted

miniulka91 napisał(a):
w niedziele ide ze szczeniakami na aukcje pod pomnikiem dzoka:pwiec mysle ze tam pujda a jak nie to sprawdzimi ten dom , bo przed wakacjami wszystkie psy poszły z tej aukcji i poszły naprawde do fajnych ludzi :p

oki, ale dogadałaś się z Foksią?

• 1 month later...
Posted

Jagienka napisał(a):
Śpij aniołku [']. Najtrudniej jest chować dziecko :placz:
Pamietamy o Tobie, mimo, że byłaś z Nami tak krótko...

Boże, a co się stało?
Na co umarło to maleństwo?????

Posted

mar.gajko napisał(a):
Boże, a co się stało?
Na co umarło to maleństwo?????

To już jakiś czas temu... tylko tak z okazji tego listopada no... malucha wspominamy... a został zabity przez samochód... :-(