miniulka91 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 własnie cieszmy sie ze nic nie umarło :evil_lol: i juz w drodze do domu ja odziwo nie płacze hehe Quote
Jagienka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ALARM Mamy mnóstwo psów hotelu, w sobote wraca Max... nie stać Nas na Perełke w hotelu, a ona jest maleńka i niekłopotliwa... Do Bronowi nie może wrócić, jej jedno szczenie zgineło po kołami, reszta znalazła domy, a ona została... była przeganiana i żywiła się odchodami... trafiła do tymczasu, ale może tam zostać tylko do jutra!!! Bardzo prosimy o pomoc... :modla::modla::modla: Quote
Ela_and_Krzys Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 rozumiem, że u Iksa już wszystko w porządku, jest w nowym domku i jest szczęśliwy cięzka sprawa z Perełką :( Quote
karusiap Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):rozumiem, że u Iksa już wszystko w porządku, jest w nowym domku i jest szczęśliwy cięzka sprawa z Perełką :( tak,tak wczoraj odebrali go nowi Panstwo:) Quote
Jagienka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mama kawalerów już w hotelu, jakby ktoś miał ochotę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10830495#post10830495 Quote
j3nny Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 czy ktores szczeniaczki jeszcze szukaja domkow? P.S. a mama? Quote
karusiap Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 j3nny napisał(a):czy ktores szczeniaczki jeszcze szukaja domkow? jesli zyje to niedlugo przyjedzie jeden rudasek;) Quote
j3nny Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ok to koczuje tutaj i czekam na info:) a co z sunia-mama? Quote
karusiap Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 j3nny napisał(a):ok to koczuje tutaj i czekam na info:) a co z sunia-mama? sunia mama tez przyjedzie:)oby tylko tam byli... Quote
karusiap Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 wczoraj dostalam smsa,ze IKS -teraz ZUREK:)ma sie swietnie,rosnie jak na drozdzach:loveu: Jutro jade w koncu do Jezowki po sunie i szczeniaka oraz jest zwrot drugiego jej szczeniaka,rudej suni,ktora byla w Skawinie... Quote
karusiap Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 nie bylo Mamy:placz:nie bylo szczeniaczka:placz::placz: Quote
j3nny Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 :placz::placz: może ktoś je przygarnął? Quote
agamika Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 j3nny raczej mało prawdopodobne :shake::-( ...raczej poszła z tym facetem gdzieś ...oby Quote
j3nny Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 możnaby jeszcze za jakiś czas sprawdzić jeszcze raz, co myślicie? Quote
karusiap Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 bede sprawdzac dopoki nie wroce z psami....ciagle widze ta sunie:-(:-(musza sie znalesc:( czy ktos moze wziac mala zwrotke ze Skawiny na DT? To corcia tej suni:( Quote
Ela_and_Krzys Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 kurcze, a czemu ja zwracaja? ja chyba nigdy nie zrozumiem tego swiata... Quote
karusiap Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):kurcze, a czemu ja zwracaja? ja chyba nigdy nie zrozumiem tego swiata... bo 4 msczny szczeniak ma czelnosc niszczyc:shake: ja niestety ciesze sie,ze go oddaja...do tej pory sunia nie zaszczepiona:angryy:tylko ten hotelik dla malutkiej:( Quote
Jagienka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 karusiap napisał(a):bo 4 msczny szczeniak ma czelnosc niszczyc:shake: ja niestety ciesze sie,ze go oddaja...do tej pory sunia nie zaszczepiona:angryy:tylko ten hotelik dla malutkiej:( :angryy: a taka miłośniczka zwierząt... :angryy: Quote
karusiap Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 dzis zadzwonila i prosila,zeby nie zabierac malej.....ze zaszczepi w tym tygodniu... tak czy inaczej na wizyte pojade i zobacze co i jak... Quote
Jagienka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 karusiap napisał(a):bede sprawdzac dopoki nie wroce z psami....ciagle widze ta sunie:-(:-(musza sie znalesc:( Dzwoniła karusiap, ma sunię... podobno cudna, 5 kg, zrozumiałam, że odrobaczona i zaszczepiona trafi dzisiaj do hotelu... szczeniaka nie było... ani śladu po nim Quote
j3nny Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 czyli to jednak ona! super, bardzo mi uzylo super ze karusia po nią pojechała :multi:... ta pogoda jest okropna może szczeniaka ktoś zabrał? Quote
karusiap Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ziutka odrobaczona i odpchlona:loveu:jest grzeczna i cudowna,jechala albo na kolankach albo na polce z tylu:) Malego nie bylo:(jesli ktos by go wzial to za wisniowke:( Quote
j3nny Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ale może on też się znajdzie, tak jak sunia? Quote
karusiap Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 j3nny napisał(a):ale może on też się znajdzie, tak jak sunia? tak naprawde to jego moze juz nie byc od momentu,gdy bralismy szczeniaki dwa.Wtedy ja zostawilismy bo trzeci do nas nie wyszedl,by nie zostal sam..Moze juz go nie bylo... W optymistycznej wersji gdzies jest,polazl,znalazl dom.W najgorszej sprzedany za piwo,zjedzony przez szczury:( Oczywiscie pojade tam jeszcze nie raz,caly czas z nadzieja... Quote
Recommended Posts