Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:Przede wszytskim dziekuej serdecznie Eli i Krzysiowi:loveu::loveu::loveu:to jak przemienili ta bide zapchlona, w pieknego psa obronnego:cool3:to trzeba zobaczyc:)
Igunio zamieszkal w rodzinie dziadkowie i wnuczka,bardzo ciepla wspaniala rodzina.Dziewczynka madra,odpowiedzialna i kochajaca zwierzeta.Maja 8 letnia swinke morska i krolika a raczej wielkiego zajaca:evil_lol:
Karmia psy dobra karma,maja doswiadczenie i wogole jestemsy spokojni:loveu:Igunio dostal piekna wyprawke od swoich wybawicieli:)

Posted

nie ma za co, mówiłam już karusip, to zupełny drobiazg w porównaniu do tego co Wy robicie dziewczyny

a Iguś to naprawdę super psiak, więc fajnie było z nim pomieszkać, no i trochę nam go teraz brakuje

ciekawe jak minęła mu pierwsza noc w nowym domku

Posted

nie udalo sie dzis dodzwonic..bede jutro probowac..

Bardzo za to martwie sie o Iksa i jego mame:(dzwonial do mnie Pani u ktorej sa,ze wyjechala i boi sie,bo maz ich nie zamyka wiec laza miedzy autami:(i ze on wogole nie lubi mamy Iksa i cholera wie co tam sie dzieje:(

jutro postaramy sie zbadac sytuacje:(

Posted

Dalej nie moge sie dodzwonic do Igunia...:roll:

Nowohuckie 5 msczne dziewczyny zostaly,a wlasciwie zostala jedna,szkoda tylko ze znam miejsce pobytu jednego z ich braci,reszta poszla z domu prosto...

Dzis sprawdzimy jak sie ma IKs i mama..

a maluch od pijaka i jego amma...oby czekali dzielnie:placz:

Posted

Karola - napisz jaki jest stan na dziś - daj jakiś namiar na obecne zdjęcie malucha jeśli jest.

Dziękuję - bo mi czasu dziś zabraknie przeszukać wątek a te informacje z pierwszego postu to są chyba z maja, prawda?

A czy tenże Igreczek był właśnie w wyborczej w piątek?

Posted

oj nie wiem,ale watpie,chyba to nie ten;)

zdjecia na kogo??Iksa?Nie mam aktualnych,ale jest taki sam jak Igrek wiec mozna jego wykorzystac;)chyba ze dzis porobie Iksowi.

stan na dzis:

-5 msczna sunia,czarna z bialymi znaczeniami,bedzie do ok kolana
-Iks , 4 msce najwyzej do kolana,sredni psiak, czarny z brazowymi podpaleniami (+ malutka 7 kg matka jego)
- i tu tylko nadzieja,ze zyje jeszcze 4 msczna ruda sunia:(bedzie niewielka......pojade po nia jak bedzie miejsce dla niej i jej matki....a obawiam sie,ze bedzie za pozno:(

Posted

Bylem dzisiaj z karma u Igreka, psiak wesoly na maksa, jeszcze mnie chyba troche pamieta bo musialem przezyc 10 minutowe skakanie po glowie

Generalnie wszystko wyglada dobrze, wybral sobie mlodsza Pania i nie odstepuje ja na krok, na dziadka warczy :) i probuje jeszcze zlapac krolika zamieszkujacego ten sam domek :)

Posted

a u mnie juz jest iksik i musze sie pochwalic ze siedzi sam w łazience i nie skomli hehe oby tak dalej zaraz idziemy na polko , jedna jego wada to warczy i obszczekuje moja sunie na co ona robi to samo , ale tymczasowo moga sie wydzierac na siebie :p

Posted

ja sie umyłam a on spi jak zabity, wyszłam nawet sie nie obudził, a Niko to do wanny mi nie dał wejść bo wył i szczekał,psiak idea :loveu:moja mama,mowi ze by wolała te wszystkie psy ktore juz u mnie były od naszejsuni z ADHD ktora na tyłku uusiedziec nie moze:cool3: jutro bedzie sesja zdjęciowa :evil_lol:

Posted

Elu cudnie:loveu:

miniulka,kolejny raz dziekuje:loveu:

liryka-Tobie rowniez:loveu:

agamika dla Ciebie brak mi slow,dzieki,ze dzielnie znioslas dzisiejsza akcje:loveu:

mialysmy tylko zostawic karme dla Iksa i jego mamy,to co zastalysmy zmusilo nas do natychmiastowego zabrania psow...i myslenice gdzie,do kogo,co robic...dramat..

na szczescie kochane dziewczyny nie zawiodly....

psy zarzygaly auto kupami,po prostu maly musial jesc odchody...my do tego malo tez nie zwymiotowalysmy a na koniec Iks,,,,chlusnal mi...za spodnie....i taka sobie wrocilam do domu:cool1:

blagam o pomoc,na cito dom dla Perelki!!
Iksowi odpukac cos sie klaruje.

Mala jedzie w srode na sterylke ale trzeba jej cos znalesc,bo Kasia ma na szczescie pare dni ale co dalej??

Posted

karusiap, to Krzys byl z karma a nie ja

miniulka, super ze Iksik jest u Ciebie i spokojniejszy od brata - Iguś wprawdzie pierwszy dzień też spędził potulnie izolowany w garażu, no ale potem to już się nie dało go zostawić samego ani na chwilę.. dobrze że domek się klaruje, trzymam mocno kciuki...

rozumiem, że było z nim naprawdę źle...