karusiap Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Takie oto slicznosci szukaja domow.Znowu niedopilnowana suka,znowu male na swiecie. Dobrze,ze chociaz sie o nich dowiedzialam,bo Pani zgodzila sie trzymac je do czasu znalezienia domu,oby tylko nie trafily do schroniska. Maluchy maja juz po 2,5 msca,Niestety nie sa nawet odrobaczone,wiec przydalyby sie juz nowe domki.... Matka ich jest kudlata,one jednak raczej nie beda.Suka jest do kolana ale bardzo szczuplej budowy,taki sredni psiak. Jednego psiaka wczoraj zawiozlam do domu wiec zostaly dwie suczki i jeden psiak. Sa sliczne czarne, z bialymi gwiazdkami,krawatami,skarpetkami lub koncowkami ogonow:) BARDZO PROSZE O POMOC W OGLASZANIU,IM SZYBCIEJ ZNAJDA DOMY TYM LEPIEJ. Quote
Patia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Dodam je do krakowskiej aukcji szczeniaczkowej na Allegro . Podać Twój numer tel. Karusiu ? Quote
karusiap Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 dziekuje:loveu: tak,bardzo prosze podaj moj nr,mail,co trzeba;) i jakbym mogla Cie prosic o link tutaj:oops: Quote
Patia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=370652188 Quote
karusiap Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Pieknie dziekuje Patia:loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 zero odzewu,a ja juz wiem o 4 i trzech innych maluchach,ktore musza znalesc domy:placz: Quote
Patia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 cholerka , przydałyby się lepsze zdjęcia , gdzie mieszkają te psiaki ? Quote
karusiap Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 czy ktos jeszcze moze pooglaszac maluchy? Quote
karusiap Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 blagam o pomoc,wiem o kolejnych 4 i 3 czyli 7 ktore musze w przyszlym tyg zabrac,a nie mam gdzie:placz:maja ok miesiaca Quote
Patia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Karusia czy mogę tu wstawić zdjecia tych maluchów , które mi wysłałaś ? Bedzie mi łatwiej wstawić do aukcji . Quote
karusiap Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Ruda dziewczynka i taka sama siostra (albo brat,musze sprawdzic) PILNIE szukaja domow ,ich matka ponizej tez:( Quote
elik Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Piękne dzieci, a mama będąc w takich warunkach wkrótce znowu będzie miała nowe piękne..... Trzeba byłoby ciachnąć mamuśkę - dam 100 zetów. Gdyby nie krzyczkowskie bidy, dałabym na całość :-( Bardzo proszę o wiadomość na PW, jeśli będzie sterylka. Biedna ta sunia :-( Ona nie powinna tam zostać, a tak trudno teraz o domki. Quote
karusiap Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Pieknie dziekuje p.Elu:) na razie niestety nie mam gdzie jej wziac,ani 2 maluchow wiec w takich warunkach o sterylce mowy nie ma:( Quote
Patia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Aukcja szczeniaczków zakonczona . Karusiu napisz mi , które jeszcze szukają domów to wystawię i dodam te dwa nowe . Gdzie one są , daleko od Krakowa ? Quote
Recommended Posts