Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
do kiedy Tofi bedzie w Kielcach i od kiedy będzie w W-wie? wiecie już?

W sobotę jadę z panią z Kielc zawieźć Toffa na Żoliborz do pani o której pisałam wcześniej że dzwoniła po niego za warszawy. Pani jest bardzo konkretna natomiast póki co dla pewności wole wyjść z założenia że to DT żeby później się nie rozczarować.

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieje że to będzie już ostatni domek Toffa!! i ci ludzie okażą się odpowiedzialni!! On zasługuje na dużo miłości, a poza tym jest młody i wcale nie jest takim potworem!!! mam tylko nadzieje że pobyt u niby właścicieli nie wyrządził mu zbyt dużego spustoszenia w głowie!!!

Posted

to ja się wstrzymam z ogłaszaniem aż się ta sprawa nie wyjaśni. Mam oczywiście nadzieję że rozstrzygnie się pozytywnie ale gdyby (odpukać) to służę pomocą ogłoszeniową.

Posted

Wola napisał(a):
to ja się wstrzymam z ogłaszaniem aż się ta sprawa nie wyjaśni. Mam oczywiście nadzieję że rozstrzygnie się pozytywnie ale gdyby (odpukać) to służę pomocą ogłoszeniową.

Nie, nie, nie... Nie przestajamy ogłaszać bo nic nie jesteśmy pewne na 100%! A nikomu nie zaszkodzi jeśli sobie podzwoni w sprawie Toffa ewentualnie(mam nadzieje że nie będzie takiej konieczności) mu tylko pomoże.

Posted

OK ;) opis charakteru wezmę sobie z pierwszej strony, wiek i zdjęcia też.
Potrzebuje tylko informacji gdzie obecnie przebywa i kontakt do kogoś (nie mogę się dokopać w wątku) kto będzie mógł w razie czego udzielić informacji chętnym ;)

Posted

Wola napisał(a):
OK ;) opis charakteru wezmę sobie z pierwszej strony, wiek i zdjęcia też.
Potrzebuje tylko informacji gdzie obecnie przebywa i kontakt do kogoś (nie mogę się dokopać w wątku) kto będzie mógł w razie czego udzielić informacji chętnym ;)

Obecnie jest w Kielcach, od soboty będzie w Warszawie.
Tel. kontaktowy :600075987 Krystyna.

Posted

Mam kolejną złą wiadomość:(
Toffi nie jedzie jednak jutro do kolejnego domku:(
Mąż pani do której miał jechać Toff, wracając z pracy znalazł szczeniaka na przystanku i zabrał go do domu...
Więc kolejny domek odpada...

Posted

ocelot napisał(a):
Nie wiem co napisać. Oby ogłoszenia pomogły.
Do kiedy może zostać w tamtym domu?

Teoretycznie do 3 Sierpnia, ale tego nie jesteśmy w stanie przewidzieć...
Jeśli chodzi o Toffa to wielu już składało deklaracje, obiecywało mnóstwo rzeczy po czym zmieniali zdanie diametralnie z dnia na dzień.
Na razie jest w miarę o.k. no i czekamy aż ktoś sensowny zadzwoni.:razz:

Posted

ktoś pyta o Toffa. Już odpisuję babce i jak coś będę więcej wiedzieć to przekieruję ją do kogoś stąd tylko proszę o maila na PW ;)

Posted

[quote name='Wola']ktoś pyta o Toffa. Już odpisuję babce i jak coś będę więcej wiedzieć to przekieruję ją do kogoś stąd tylko proszę o maila na PW ;)[/quote]
Wolu kontakt podaj chyba na AgaUzi, bo ona w tej chwili najwięcej wie o Tofiku.

Posted

Potrzebny jest DT przynajmniej na dwa tygodnie ( do połowy sierpnia), tzn. po tym okresie możemy z kinią wziąść Toffa na poprzednich zasadach natomiast wcześniej nie da rady ponieważ nie mam kogo kto by się zaopiekował kinii sunią:(
Dziewczyny zróbcie wszystko co w waszej mocy ponieważ mamy czas do niedzieli!!!