GrubbaRybba Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Piękny jest nasz Tofik vel Blues! :loveu::loveu::loveu: AgaUzi, widzę, że umiesz już wstawiać zdjęcia. Czyli moje nauki nie poszły na marne. :lol: Cieszę się! Quote
andzia69 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 AgaUzi napisał(a):No Właśnie "Blues" mnie chodzi o tego kogoś "bardzo sensownego" ....do pracy z psem Quote
AgaUzi Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Piękny jest nasz Tofik vel Blues! :loveu::loveu::loveu: AgaUzi, widzę, że umiesz już wstawiać zdjęcia. Czyli moje nauki nie poszły na marne. :lol: Cieszę się! No nie poszły, nie poszły:p Nawet nie było to takie skomplikowane jak mi się wcześniej wydawało:eviltong: Quote
ocelot Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 A ja bym go nie poznała;) choć w schronisku widywałam go często;) Quote
papudraczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 No no przystojniak z tego naszego Toffa się zrobił!! i widzę że do łóżeczka szybciutko się przyzwyczaił:p jestem szczęśliwa z jego powodu!! Quote
AgaUzi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Jednak znowu szukamy dla Toffa domku:( Pani która go adoptowała zadzwoniła wczoraj i nas poinformowała że musimy Toffa przejąć z powrotem. Więc dziewczyny!!! Dalej aktualizujcie ogłoszenia, pytajcie się wszystkich dokoła etc. etc.... Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='AgaUzi']Jednak znowu szukamy dla Toffa domku:( Pani która go adoptowała zadzwoniła wczoraj i nas poinformowała że musimy Toffa przejąć z powrotem. Więc dziewczyny!!! Dalej aktualizujcie ogłoszenia, pytajcie się wszystkich dokoła etc. etc.... [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale dlaczego :placz: a te kontakty sprzed adopcji sa jeszcze ?? [/FONT] Quote
AgaUzi Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Pani powiedziała że boi się Toffa ze względu o dziecko;/ Poza tym uważa że to wspaniały i kochany psiak ale wiadomo dziecko ważniejsze. Quote
GrubbaRybba Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 O cholera! :-( Kiepsko! Co będzie z Tofem? A co on robi temu dziecku, że pani się o nie boi? Czy on je gryzie? Warczy? Rzuca się? Quote
ocelot Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nie ma coś Tofik szczęścia:shake: Zróbcie listę, gdzie ma ogłoszenia, będzie łatwiej robić dalej. Moje ogłoszenie na dwukropku nadal aktualne, podany tel. kontaktowy do Krysi Quote
papudraczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 niech to ....................!!!! a niby tacy fajni i napaleni!! ciekawa jestem czy się chociaż z tym szkoleniowcem spotkali!!?? co on małej robił?? ciotki nie wiecie czy te inne chętne domki juz coś poznajdowały?? Quote
GrubbaRybba Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Narazie Tofik nie ma ogłoszeń. Musimy je zrobić od początku. Quote
GrubbaRybba Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Zrobiłam allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=400231026 alegratke: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1511138_toffik_mix_boksera_i_amstafa_1_rok.html gumtree: http://warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Toffik-mix-BOKSERa-i-AMSTAFa-1-rok-Przygarnij-W0QQAdIdZ62417401 animalia: (zaraz powinno się pokazać) Quote
AgaUzi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 GrubbaRybba napisał(a):O cholera! :-( Kiepsko! Co będzie z Tofem? A co on robi temu dziecku, że pani się o nie boi? Czy on je gryzie? Warczy? Rzuca się? Właśnie o to chodzi że nic nie robi:niewiem:... Nie ma żadnych oznak że nawet chciałby coś zrobić małej, ale wiadomo jak to matka woli zapobiegać (tyle że nie ma raczej czemu, ale mniejsza:/) Jest o tyle dobrze że pani nam go nie przywiozła w piątek wieczorem i nie powiedziała "radźcie sobie", a zgodziła się aby Toffi został u niej do powrotu Kini z urlopu. Jeśli do tej pory nikt się nie znajdzie to Toff (powtórka z rozrywki:p) idzie do mnie na tym czas. Quote
ocelot Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Czyli oni chyba na psa w ogóle nie są przygotowani, jeśli nic nie robi, a zapobiega www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23470630,Warszawa_Zwierzaki___Adopcja,4-192.html Dwukropek nadal aktualny Zaras poproszę kogoś o ogłoszenia Quote
AgaUzi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Z tego co wiem to "od Nas" ci wszyscy chętni są już nie aktualni. Pan który dzwonił po Toffka (bardzo fajny domek, aż żal dupę ściska że Toff tam nie trafił;/), jak się dowiedział że Toff znalazł domek, wy adoptował innego psiaka. Reszta chętnych to szpanerzy bądź kompletnie nieodpowiedzialni ludzie... Quote
andzia69 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 AgaUzi napisał(a):Jednak znowu szukamy dla Toffa domku:( Pani która go adoptowała zadzwoniła wczoraj i nas poinformowała że musimy Toffa przejąć z powrotem. Więc dziewczyny!!! Dalej aktualizujcie ogłoszenia, pytajcie się wszystkich dokoła etc. etc.... dlaczego mnie to nie dziwi...:angryy: Quote
GrubbaRybba Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Czy ktoś się odzywa w sprawie Tofika? U mnie już wszystkie domki odpadły. Było kilka sensownych osób, ale już nie ma. :( Quote
AgaUzi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Czy ktoś się odzywa w sprawie Tofika? U mnie już wszystkie domki odpadły. Było kilka sensownych osób, ale już nie ma. :( Właśnie czekam, ponieważ dziś wieczorkiem albo jutro bedzie dzwonić pani z warszawy zaiteresowana Toffikiem. Niechce zapeszać ale trzymam kciuki. Będe na bierząco (w miare możliwości) pisać co i jak...:razz: Quote
ocelot Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 AgaUzi napisał(a):Właśnie czekam, ponieważ dziś wieczorkiem albo jutro bedzie dzwonić pani z warszawy zaiteresowana Toffikiem. Niechce zapeszać ale trzymam kciuki. Będe na bierząco (w miare możliwości) pisać co i jak...:razz: To w takim razie czekamy... Quote
Wola Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 witam Ciotki ;) obiecuję ogłosić Tofika ale dopiero w środę bo chwilowo doba jest za krótka... Quote
ocelot Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wola napisał(a):witam Ciotki ;) obiecuję ogłosić Tofika ale dopiero w środę bo chwilowo doba jest za krótka... dzięki Wolu, do cna Cię z ogłoszeniami wykorzystuję;) Quote
papudraczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 trzymam mocno kciuki za nowy, mam nadzieję ostatni domek Toffa Quote
andzia69 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 do kiedy Tofi bedzie w Kielcach i od kiedy będzie w W-wie? wiecie już? Quote
Recommended Posts