Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Piękny jest nasz Tofik vel Blues! :loveu::loveu::loveu:

AgaUzi, widzę, że umiesz już wstawiać zdjęcia. Czyli moje nauki nie poszły na marne. :lol: Cieszę się!

No nie poszły, nie poszły:p Nawet nie było to takie skomplikowane jak mi się wcześniej wydawało:eviltong:

Posted

Jednak znowu szukamy dla Toffa domku:( Pani która go adoptowała zadzwoniła wczoraj i nas poinformowała że musimy Toffa przejąć z powrotem.
Więc dziewczyny!!!
Dalej aktualizujcie ogłoszenia, pytajcie się wszystkich dokoła etc. etc....

Posted

[quote name='AgaUzi']Jednak znowu szukamy dla Toffa domku:( Pani która go adoptowała zadzwoniła wczoraj i nas poinformowała że musimy Toffa przejąć z powrotem.
Więc dziewczyny!!!

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale dlaczego :placz:

a te kontakty sprzed adopcji sa jeszcze ??
[/FONT]

Posted

Nie ma coś Tofik szczęścia:shake:

Zróbcie listę, gdzie ma ogłoszenia, będzie łatwiej robić dalej.
Moje ogłoszenie na dwukropku nadal aktualne, podany tel. kontaktowy do Krysi

Posted

niech to ....................!!!!
a niby tacy fajni i napaleni!! ciekawa jestem czy się chociaż z tym szkoleniowcem spotkali!!?? co on małej robił??
ciotki nie wiecie czy te inne chętne domki juz coś poznajdowały??

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
O cholera! :-( Kiepsko!

Co będzie z Tofem?

A co on robi temu dziecku, że pani się o nie boi? Czy on je gryzie? Warczy? Rzuca się?

Właśnie o to chodzi że nic nie robi:niewiem:...
Nie ma żadnych oznak że nawet chciałby coś zrobić małej, ale wiadomo jak to matka woli zapobiegać (tyle że nie ma raczej czemu, ale mniejsza:/)

Jest o tyle dobrze że pani nam go nie przywiozła w piątek wieczorem i nie powiedziała "radźcie sobie", a zgodziła się aby Toffi został u niej do powrotu Kini z urlopu. Jeśli do tej pory nikt się nie znajdzie to Toff (powtórka z rozrywki:p) idzie do mnie na tym czas.

Posted

Z tego co wiem to "od Nas" ci wszyscy chętni są już nie aktualni. Pan który dzwonił po Toffka (bardzo fajny domek, aż żal dupę ściska że Toff tam nie trafił;/), jak się dowiedział że Toff znalazł domek, wy adoptował innego psiaka. Reszta chętnych to szpanerzy bądź kompletnie nieodpowiedzialni ludzie...

Posted

AgaUzi napisał(a):
Jednak znowu szukamy dla Toffa domku:( Pani która go adoptowała zadzwoniła wczoraj i nas poinformowała że musimy Toffa przejąć z powrotem.
Więc dziewczyny!!!

dlaczego mnie to nie dziwi...:angryy:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Czy ktoś się odzywa w sprawie Tofika?
U mnie już wszystkie domki odpadły. Było kilka sensownych osób, ale już nie ma. :(

Właśnie czekam, ponieważ dziś wieczorkiem albo jutro bedzie dzwonić pani z warszawy zaiteresowana Toffikiem. Niechce zapeszać ale trzymam kciuki. Będe na bierząco (w miare możliwości) pisać co i jak...:razz:

Posted

AgaUzi napisał(a):
Właśnie czekam, ponieważ dziś wieczorkiem albo jutro bedzie dzwonić pani z warszawy zaiteresowana Toffikiem. Niechce zapeszać ale trzymam kciuki. Będe na bierząco (w miare możliwości) pisać co i jak...:razz:

To w takim razie czekamy...

Posted

Wola napisał(a):
witam Ciotki ;) obiecuję ogłosić Tofika ale dopiero w środę bo chwilowo doba jest za krótka...

dzięki Wolu, do cna Cię z ogłoszeniami wykorzystuję;)