ocelot Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Zapraszam na nowy bazarek dla henia/Griso http://www.dogomania.pl/forum/showth...0#post10467180 Quote
wiosna Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Gdzież to Griso tak daleko ?? Tak cicho tu, a psisko szaleje z radości ! Chyba muszę częściej zdjęcia wklejać :diabloti: :loveu: Quote
ocelot Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Jest uroczy;) Coś opada zainteresowanie Griso, jak bezpieczny. Skończył się bazarek - powinny napływać niedługo pieniążki;) Quote
mimiś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 napisała ocelot: Coś opada zainteresowanie Griso, jak bezpieczny. -no tak to ciotka jest, inne są teraz bardziej potrzebujące ja pamietam o nadwiślańskim szakalu - tylko co z tego:shake: Quote
ocelot Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 mimiś napisał(a):napisała ocelot: Coś opada zainteresowanie Griso, jak bezpieczny. -no tak to ciotka jest, inne są teraz bardziej potrzebujące ja pamietam o nadwiślańskim szakalu - tylko co z tego:shake: pięknie nadwiślański szakal;) A dużo, bo nam przyjemniej, że ktoś zajrzał;) Quote
papudraczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Byłoby grzechem nie wykazywać zainteresowania taką ślicznota!!! piekne zdjęcia!! wydaje się taki szczęśliwy, mimo że walczy caly czas z szyną i opatrunkami!! już nie moge się doczekać na zakonczenie jego kuracji i nowy domek!!!! Quote
ocelot Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Domku nowego, najlepszego ja też nie mogę się doczekać;) On chyba przytył? Quote
Doda_ Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Piekny Hienek :loveu: Wiosno, u ciebie ma dobrze.. :loveu: Quote
wiosna Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ..staram się :roll: przytyl troszeczke, choc nadal jest to chudzinka. Griso nie waży nawet 20kg - mam nadzieję, że jeszcze ze 2-3kg mu wkrótce przybędzie. Chłopak dzisiaj pozował do zdjęć :) Quote
papudraczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Super to czekamy na nowe zdjęcia!! ale z niego musi być niezły numerek.....:lol::loveu: Quote
emilia2280 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 tak, chétnie popatrzymy jak Griso Henius tyyyyje :lol: Quote
supergoga Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Zaglądamy i zaglądamy i stale na wieści, tylko dobre czekamy.;) Quote
ocelot Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Kilka ciotek mi się odliczyło, więc jestem spokojniejsza;) Ile Griso powinien ważyć? Quote
wiosna Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 przekazałam - Mr. Griso czuje się usatysfakcjonowany frekwencją ;) Rośnie z niego niezłe źiółko - gdyby nie ta łapa, to pokusiłabym się o założenie mu szelek :diabloti: Quote
ocelot Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 wiosna napisał(a):przekazałam - Mr. Griso czuje się usatysfakcjonowany frekwencją ;) Rośnie z niego niezłe źiółko - gdyby nie ta łapa, to pokusiłabym się o założenie mu szelek :diabloti: Poczekaj, poczekaj, jeszcze mu założysz;) Quote
Wet-siostra Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Przepraszam,że piszę rzadziej,mam suńkę na DT i szukam jej,domu...:oops: ("Czas na Poziomkę!Suczka Pani Romy z Przemyśla szuka domu stałego") Ale cały czas pamiętam o Griso i zaglądam na wątek.Z psiaka wychodzi gagatek...:evil_lol: Griso-trzymam za Ciebie kciuki!:loveu: Quote
Wet-siostra Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ocelot napisał(a):Wet-siostro a Poziomka ma wątek? Ma...I dlatego tutaj jestem rzadziej...Pilnuję jej wątku.Tytuł podałam wyżej...;) Quote
ocelot Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 A dzisiaj jak? Opatrunek ściągnięty? Widać poprawę łapki? (tak teoretycznie, bo ja niecierpliwa jestem) Quote
wiosna Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wczoraj mnie nie było, byłam z Eską w Gliwicach i zajęło nam to dużo dłużej, niż planowałyśmy.. :roll: Opatrunki Grisa są niszczone dość regularnie, choć jeśli chodzo o obgryzanie to ograniczył się chłopak do wyciągania spod spodu waty i rozrzucania jej wszędzie :diabloti: Nie wiem, jak on to robi, bo staram się zawijać tak, aby wata nie wyłaziła - ale sprytny jest i zawsze mu się udaje.. Jak narazie łapa znowu sztywna, bo pod szyną jest deseczka - która, mam nadzieję, wytrzyma ;) Musiałam wczoraj kupić dodatkowe opatrunki - watę, bandaże i flex - wydałam na to razem 45,80zł (20zł flex, reszta w aptece - duża wata, bandaże zwykłe i elastyczne). Griso też niestety nadal ciągle łapę przeciera - chodząc trze nią o podłogę, więc flex się drze, bandaze się drą, i co gorzej pazurki, które są pod spodem - też, jeśli tylko Griso zdąży skakać 'w międzyczasie' na tyle dużo, że zdąży zniszczyć to, zanim ja przyjdę i na nowo zawinę. Bo Griso jest psem który nie leży, i - choć wg zaleceń weta spacerki są ograniczone, aby jaknajmniej łapy ruszać, to Griso i tak nie próżnuje i w boksie cały dzień łazi, kręci się, skacze.. chyba tyle nowości, zobaczymy, jak dalej.. aha, czy z łapą narazie jest lepiej - nie wiadomo. Gdy zmieniam opatrunki, daję mu zrobić kilka kroków, aby zobaczyć - puki co bez zmian. Ale wet mówił mi, że to potrwa i że nie musi być poprawy po tygodniu, dlatego conajmniej cztery będą musiały być z szyną. Quote
ocelot Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 No tak ja cudów się spodziewam... A tu czasu trzeba... Łobuzie wstydu mi nie przynoś:evil_lol: Quote
Recommended Posts