Wola Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Śliczne fotki klateczkowe :loveu: ciągle będę się powtarzać ale nie moja wina że masz takiego ładnego psa że się napatrzeć nie mogę :eviltong: Co do tamtego wątku to niestety Ci nie pomogę bo ja z północy to zupełnie nie w tą stronę :roll: A co do metody klikerowej, to my właśnie z Sarą skończyłyśmy szkolenia PSP właśnie za pośrednictwem tego "urządzenia" i osobiście jestem zadowolona, dużo jeszcze przed nami i w domu nadal musimy ćwiczyć ale nie powiem wiele nam to pomogło ;) także powodzenia będę trzymać kciuki ;) Quote
dog193 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Wpadłam tylko napisać, że Shadow jest przepiekny:loveu: I czekam na zdjecia klateczki ;) Quote
M&T Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Super klateczkowe foteczki :loveu: Widać, że już się zaklimatyzował :cool3: Quote
Sweet Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Super klateczkowe fotki:D jaką dużą ma tą klatkę;) Quote
Katarama Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 globalnydog193 napisał(a):Wpadłam tylko napisać, że Shadow jest przepiekny:loveu: I czekam na zdjecia klateczki ;) Klateczkowe fotki sa powyżej :) Quote
Katarama Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 M&T napisał(a):Super klateczkowe foteczki :loveu: Widać, że już się zaklimatyzował :cool3: Zaklimatyzował to mało powiedziane :) Fotki byly robione parę chwil po rozłożeniu :) Sam wlazł, nawet nie zdążyłam mu pokazać, że tam się wchodzi :) Quote
Katarama Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Sweetaśna napisał(a):Super klateczkowe fotki:D jaką dużą ma tą klatkę;) Zależało mi, aby była jak największa :) Jak przyszła to okazała się trochę większa niż planowaliśmy, przez co musiałam pozbyć się biurka i zrobić wielkie przemeblowanie ;) Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ale fajne klateczkowe fotki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 świetne fotki :loveu: no to teraz Shadow ma swoje miejsce do spania i odpoczynku jeszcze kocyk i willa jak się patrzy :multi: Quote
Katarama Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Ma kocyk i poduche ;) i wielkiego drewnianego drągala którego sam sobie do klatki zanosi jak mu sie wyjmie go ;) Quote
Bullila.nl Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 http://i405.photobucket.com/albums/pp133/Kaaamilkaaa/DSC00060.jpg jaki zadowolony w nowym domeczku:multi: Quote
Katarama Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Oj zadowolony, zadowolony :) I nawet o posłanie dba i nie rozkłada na części pierwsze ;) A jutro do fryzjera się wybieramy z burżujem. Walka z kłakami się zaczyna ;) Będziemy testować 100 urządzeń, a potem sami w takie zainwestujemy :) Nasze szczotki, zgrzebła i grzebienie nie zdają rezultatu. Sprawdzimy co lepsze, trymer, furminator, a może coś jeszcze innego? Quote
Katarama Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Czytałam w necie, że do haszczaków nie bardzo się poleca... Dlatego zdecydowaliśmy się na znalezienie fryzjera. Już się umówiłam na jednorazową wizytę. Pani nie bierze dużo kasy, a nie miała tez nic przeciwko by pokazać mi najpierw cały sprzęt, udzielić rad czym i jak i dać popróbować :) Na koniec zrobi mi futro na bóstwo ;) Po tej wizycie będę mogła zakupić jedną skuteczną mam nadzieję, rzecz, a nie kolejne 5, które będzie zbytecznie leżeć w szafce, z nadzieją, że kiedyś zostanie użyte. Quote
Kasia&Rika Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Zobacz to :D sprawdza się: http://www.dogomania.pl/forum/12014786-post347.html Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 o wlasnie:evil_lol: naprawde polecam furminator, zauwazyłam duzo mniej siersci fruwajacej dookoła, w wiem co to znaczy w przypadku haszczaka:lol: Quote
Wola Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 koleżanka miała haszczaka i miała do niego taki świetny sprzęt... niestety nie pamiętam co to było bo i sama bym chętnie kupiła :roll: Jak już przetestujesz i znajdziesz coś fajnego to daj znać ;) może i ja coś kupię lepszego bo obecną szczotką to czesanie psa nie wiele daje... Quote
M&T Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 a ten furminator jest w polskich sklepach? :hmmmm: Quote
Marta_Ares Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ja zamawialam z Krakvetu, kiedys były na allegro nie wiem jak teraz. I jeszcze widzialam w jakims sklepie groomerskim Quote
M&T Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Mój by tak grzecznie nie siedział :evil_lol: W każdym razie my chyba też się zaopatrzymy w to cudo :) Quote
Katarama Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Jesteśmy po wizycie :) Była darmowa :D Trymer nie zdał rezultatu, ślizgał się jak po lodzie. Niestety furminatora pani nie miała, więc wywalczyła co nieco grzebieniem :) Udzieliła kilku wskazówek. Była bardzo zdziwiona, że pies może, az tak grzecznie siedzieć i na zakończenie jeszcze wycałowac ;) Decyzja zapadła-zamawiamy furminator. Pani tez postanowiła się w niego zaopatrzyć :) Quote
Katarama Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Ostatnio natknęłam się na dosyć fajną stronę: Dog Meet Dog Niestety Szczecin jakoś nie za bardzo się udziela ;( Quote
Recommended Posts