Guest Reyes Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Czy ja prowadzę korespondencje ze ścianą! Mam jutro jechać czy nie? Quote
Weronia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Reyes']Czy ja prowadzę korespondencje ze ścianą! Mam jutro jechać czy nie?[/quote] już odpisałam na pw. bez nerw:eviltong: dzieki Quote
Joannka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [B]Na stronie [/B] [URL="http://www.animals.org.pl/?q=zaadoptuj_psa_ze_starej_wsi"][B]http://www.animals.org.pl/?q=zaadoptuj_psa_ze_starej_wsi[/B][/URL] [B]sa juz opisy psiakow- jest podany stan zdrowia, wiek, zachowanie, apeluje by kazda organizacja przygarnela choc jednego psiaka...[/B] Quote
malagos Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 a ten program w TV, "Uwaga" zdaje się, to juz był? w ubiegłym tygodniu moja siostra slyszała zapowiedź.... Quote
martaipieski Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='malagos']a ten program w TV, "Uwaga" zdaje się, to juz był? w ubiegłym tygodniu moja siostra slyszała zapowiedź....[/quote] nie ma dopiero byc w czwartek lub piatek prawdopodobnie:)na stronie uwagi jest to opisane jest tez krotki filmik i pisze ze tego nie bylo w programie i ze reportaz o psach ma byc niedlugo Quote
basiapron Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 dajcie mi znac kiedy dokłądnie bo w czwartek pewnie nei będe mogła oglądać tylkow piątek więc lepiej jakby w piątek był. Quote
Margo05 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ja widziałam na ich stronie zapowiedź, ale nie podano kiedy wyemitują. Quote
basiapron Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 dobra,moze mi sie uda looknąc w czwartek czy nie ma i w piątek. Quote
Weronia Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Dziewczyny !!! Margo ma domek:D :) Będzie mieszkała obok mnie!!!!!!! Do nowego domku idzie w przyszłym tyg. Quote
Edi100 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Weronia']Dziewczyny !!! Margo ma domek:D :) Będzie mieszkała obok mnie!!!!!!! Do nowego domku idzie w przyszłym tyg.[/quote] Super wieści! A jak inne psiaki? Czy coś wiadomo? Quote
Poker Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Weronia']Dziewczyny !!! Margo ma domek:D :) Będzie mieszkała obok mnie!!!!!!! Do nowego domku idzie w przyszłym tyg.[/quote] BOMBA ,HURA :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Tosia2 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nie jestem pewna czy jutro w Uwadze nie będzie reportażu o tej sprawie.... :roll: Quote
zulugula Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Witam, ja mogę zawieźć psiaczki z Warszawy do Katowic lub okolicznych miast. Po drodze będę jechała przez Piotrków, Tomaszów oraz Częstochowe. Jeśli komuś to po drodze do ich szczęscia, służe pomocą :razz: Quote
basiapron Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 moja mama mówi że dzis w uwadze będzie o produkcji wędlin,ale oni z reguły o dwóch rzeczach mówią to lepiej oglądać. Quote
Tosia2 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Weronia']Dziewczyny !!! Margo ma domek:D :) Będzie mieszkała obok mnie!!!!!!! Do nowego domku idzie w przyszłym tyg.[/quote] Weroniu czy ten domek dla Margo to nie przypadkiem Pani którą wysłałysmy z Delph do Ciebie- Ania, mieszka z narzeczonym, a jej mama ma dwa psy z odzysku-białego i czarnego? :razz: Quote
Recommended Posts