terra Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Niecierpliwość mnie zżera:oops: Pumciu musi ci się udać, będzie kochający dom, musi być.:multi: Quote
Murka Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 P.Kasia prosiła przekazać, że Pumcia ma już domek ;) Zakupiła już identyfikator dla Pumci :-o Po prostu mnie urzekła i musi być u mnie. P.Kasia wyjeżdża teraz i wraca za tydzień, wtedy będziemy wszystko organizować, wizytę przedadopcyjną i transport. Będzie to nie lada wyzwanie, bo p.Kasia mieszka aż w województwie zachodnio-pomorskim :huh: Tak sobie myślę, że gdyby p.Karolina z Poznania nadal chciała adoptować Aguska, to można by połączyć te transporty, bo z Poznania do p.Kasi już nie tak daleko, ok. 150 km :roll: A tu jest strona p.Kasi: http://www.boseron.pl/ Na zdjęciu jest tam p.Kasia i jej sznaucerek jak był jeszcze malutki (teraz ma 2,5 roku). Quote
terra Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Hura! Wspaniałe wieści!:lol: Trochę daleko, ale jak taki super dom to i na piechotę można;) Quote
Murka Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 P.Kasia do nas dojechać nie może, ale może sfinansować dowóz :cool3: Acha, czy ktoś zna jakiegoś dogomaniaka z Wałcza lub okolic? Potrzebny do sprawdzeniu domku ;) Czy znacie też jakieś super szelki lub uprząż, z której nie ma możliwości się wysmyknąć? P.Kasia mieszka w bloku, co prawda w okolicy są piękne tereny do biegania, ale na początek w grę wchodziłaby tylko linka :razz: A jak wiecie Pumcia ma wybitne zdolności do wysmykania się z obroży i szelek. Quote
Ulka18 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Murka, trzeba poszukac na mapie dogo, moze jest ktos z Walcza. A jesli nie ma to trzeba poprosic o pomoc dziewczyny z Poznania, Radunie, GoniaP (ma wejscia), Donvitowa oraz nasza Lucynke. Dobrze byloby, gdyby udalo sie polaczyc transport Aguska i Pumci. Nie ma mnie przez tydzien, jade do Krasnobrodu, gdzie juz jest Pani Grazynka z Amorem, Matyldzia i Gusia. Gdyby bylo cos pilnego podaje komorki : +500 39 47 32, +605 290 386 Quote
Reno2001 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ale fajne wieści. Cos te psiaki z podkarpacia lubują się w zamieszkiwaniu daleko na północnym zachodzie Polski :evil_lol:. Ja tym razem chyba nie pomogę :shake:. Quote
Ra_dunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Mnie niestety w przyszłym tygodniu nie ma :( Szkoda, że to nie ten tydzień :( Ale super, że wreszcie ktoś pokochał Pumcie :D Trzymam kciuki, żeby się udało :) Quote
Murka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Ponawiam pytanie czy ktoś może zna kogoś z okolic Wałcza? Bo nie mamy na razie osoby, która przeprowadziłaby wizytę przedadopcyjną :-( Quote
agusiazet Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mam znajomych w Dobinie koło Wałcza, ale nie są z Dogomanii i nie wiem jaki ich stosunek do zwierząt, czy można im zaufać! Quote
Reno2001 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 W tamtych rejonach ciężko jest o sprawdzenie domku. Wiem jak wiozłam Orzechwiskiego Dziadzia to rozmawiałam z jego obecną opiekunką (Dziadzio mieszka obecnie w Trzciance ok 40km od Wałcza). Mówiła właśnie, że w jej rejonach bardzo mało osób jest takich do pmocy zwierzakom. No, chyba, ze może ją poprosić??? A moze napisać do orzeszków (Albiemu lub Becia66) jak one sobie poradziły z problemem wizyty u Karoliny? One chyba jednak ominęły tę część, bo karolina była zalogowana na dogo. Quote
Ra_dunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 U Karoliny nie było wizyty przed adopcyjnej. Normalnie mogłabym pojechać - ale to tylko w tym tygodniu. Spytajcie GonieP - z tego co widzę, działa w tych rejonach ;) No i może rzeczywiście Dziadziowa (Karolina) zgodziłaby się na wizytę... napiszę do niej PM ;) Quote
Murka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 GoniaP niestety nie zna nikogo z tamtych okolic, już jej wczoraj pytałam :-( Ra_dunia, dzięki! Oby adopcja Pumy nie skończyła się tak jak Aguska... Tylko teraz z transportem będzie ciężko :roll: Quote
Ra_dunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Murka napisał(a):Oby adopcja Pumy nie skończyła się tak jak Aguska... tfu, tfu, tfu... nie zapeszaj... Quote
dziadziowa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jasne- mogę sie tam wybrać:) a w jakim terminie? I poproszę o adres:lol: Quote
Reno2001 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 dziadziowa napisał(a):Jasne- mogę sie tam wybrać:) a w jakim terminie? I poproszę o adres:lol: Bomba :multi::multi:. Jak tylko wejdzie na wątek Murka na pewno da namiary :p. Quote
dziadziowa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Acha- i pomyślałam że zdradzę wam tą potworną tajemnicę- MAM NA IMIĘ KAMILA:roflt: Quote
agusiazet Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Pumcia, przed tobą tylko szczęśliwa przyszłość!!! Quote
Reno2001 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='dziadziowa']Acha- i pomyślałam że zdradzę wam tą potworną tajemnicę- MAM NA IMIĘ KAMILA:roflt: A skąd mi sie ta Karolina urodziła :hmmmm:? Przepraszam Cię KAMILKO, ale ja nie mam całkowicie pamięci do imion. Taka niefartowana przypadłośc, z którą się zmagam całe życie :siara:... Mam nadzieję, ze wszystko się ułozy OK. Quote
terra Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Bardzo dobre wieści, żeby teraz wizyta udała się w 200% i Puma ma wspaniały dom:multi: Quote
Ra_dunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 A ja jak taki osiołek za Reno z tą Karoliną poszłam... ;) Kamilko - przepraszamy :D Wiem skąd nam się wzięło... niedoszła pani Aguska była Karolina... Jakby była Kamila to na pewno Agusek miałby domek :diabloti: Quote
dziadziowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ja tam nawet nie imion ale i twarzy nie pamiętam do 15 spotkania:lol: psinki do domków:painting: Quote
Ra_dunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 To teraz pozostaje 3mać kciuki, żeby wizyta przedadopcyjna dobrze wypadła :D Quote
Recommended Posts