Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 736
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P.Kasia prosiła przekazać, że Pumcia ma już domek ;)
Zakupiła już identyfikator dla Pumci :-o

Po prostu mnie urzekła i musi być u mnie.

P.Kasia wyjeżdża teraz i wraca za tydzień, wtedy będziemy wszystko organizować, wizytę przedadopcyjną i transport.
Będzie to nie lada wyzwanie, bo p.Kasia mieszka aż w województwie zachodnio-pomorskim :huh:
Tak sobie myślę, że gdyby p.Karolina z Poznania nadal chciała adoptować Aguska, to można by połączyć te transporty, bo z Poznania do p.Kasi już nie tak daleko, ok. 150 km :roll:

A tu jest strona p.Kasi:
http://www.boseron.pl/
Na zdjęciu jest tam p.Kasia i jej sznaucerek jak był jeszcze malutki (teraz ma 2,5 roku).

Posted

P.Kasia do nas dojechać nie może, ale może sfinansować dowóz :cool3:

Acha, czy ktoś zna jakiegoś dogomaniaka z Wałcza lub okolic? Potrzebny do sprawdzeniu domku ;)

Czy znacie też jakieś super szelki lub uprząż, z której nie ma możliwości się wysmyknąć?
P.Kasia mieszka w bloku, co prawda w okolicy są piękne tereny do biegania, ale na początek w grę wchodziłaby tylko linka :razz: A jak wiecie Pumcia ma wybitne zdolności do wysmykania się z obroży i szelek.

Posted

Murka,
trzeba poszukac na mapie dogo, moze jest ktos z Walcza. A jesli nie ma to trzeba poprosic o pomoc dziewczyny z Poznania, Radunie, GoniaP (ma wejscia), Donvitowa oraz nasza Lucynke.
Dobrze byloby, gdyby udalo sie polaczyc transport Aguska i Pumci.

Nie ma mnie przez tydzien, jade do Krasnobrodu, gdzie juz jest Pani Grazynka z Amorem, Matyldzia i Gusia. Gdyby bylo cos pilnego podaje komorki :
+500 39 47 32, +605 290 386

Posted

W tamtych rejonach ciężko jest o sprawdzenie domku. Wiem jak wiozłam Orzechwiskiego Dziadzia to rozmawiałam z jego obecną opiekunką (Dziadzio mieszka obecnie w Trzciance ok 40km od Wałcza). Mówiła właśnie, że w jej rejonach bardzo mało osób jest takich do pmocy zwierzakom.
No, chyba, ze może ją poprosić???
A moze napisać do orzeszków (Albiemu lub Becia66) jak one sobie poradziły z problemem wizyty u Karoliny? One chyba jednak ominęły tę część, bo karolina była zalogowana na dogo.

Posted

U Karoliny nie było wizyty przed adopcyjnej. Normalnie mogłabym pojechać - ale to tylko w tym tygodniu. Spytajcie GonieP - z tego co widzę, działa w tych rejonach ;)

No i może rzeczywiście Dziadziowa (Karolina) zgodziłaby się na wizytę... napiszę do niej PM ;)

Posted

GoniaP niestety nie zna nikogo z tamtych okolic, już jej wczoraj pytałam :-(

Ra_dunia, dzięki!

Oby adopcja Pumy nie skończyła się tak jak Aguska... Tylko teraz z transportem będzie ciężko :roll:

Posted

[quote name='dziadziowa']Acha- i pomyślałam że zdradzę wam tą potworną tajemnicę- MAM NA IMIĘ KAMILA:roflt:

A skąd mi sie ta Karolina urodziła :hmmmm:?
Przepraszam Cię KAMILKO, ale ja nie mam całkowicie pamięci do imion. Taka niefartowana przypadłośc, z którą się zmagam całe życie :siara:...

Mam nadzieję, ze wszystko się ułozy OK.

Posted

A ja jak taki osiołek za Reno z tą Karoliną poszłam... ;)
Kamilko - przepraszamy :D

Wiem skąd nam się wzięło... niedoszła pani Aguska była Karolina... Jakby była Kamila to na pewno Agusek miałby domek :diabloti: