Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem to było robione allegro cegiełkowe dla kilku psiaków z Ostródy m.in. była tam Lipi.Indywidualnego to chyba nie miała przedtem .:shake:

Posted

Pytanie zmierzało ku temu, że jak aukcja przejdzie i ją np. wznowicie, to nie dawajcie tego samego tytułu tylko zmodyfikowany. Ten sam się opatrzy, nowy zwróci uwagę.

Posted

iwa77 napisał(a):
Majqa dzięki za PW - ale niestety nie wiele zrobię , bo po prostu nie umiem .

Lipi nie spadaj kruszynko tak daleko !

Iwa, uwierz i nie odbierz Boże broń tego jako złośliwość, ja też nie potrafiłam. W tej chwili jestem zawalona masą spraw by przysiąść ale...kiedyś się zawzięłam i każdą z tych stron, które Ci podesłałam powoli rozgryzłam, menu prowadziło mnie samą. Krok po kroku i podołasz, a przecież nigdy nie wiadomo, kiedy ta umiejętność się przyda. Gorąco zachęcam.:loveu:

Posted

majqa napisał(a):
Iwa, uwierz i nie odbierz Boże broń tego jako złośliwość, ja też nie potrafiłam. W tej chwili jestem zawalona masą spraw by przysiąść ale...kiedyś się zawzięłam i każdą z tych stron, które Ci podesłałam powoli rozgryzłam, menu prowadziło mnie samą. Krok po kroku i podołasz, a przecież nigdy nie wiadomo, kiedy ta umiejętność się przyda. Gorąco zachęcam.:loveu:

Majquś - obiecuję , że jak tylko znajdę czas to przysiądę i spróbuję .
Wierzę po cichu , że moja , już nie młoda ,głowa podoła takiemu wyzwaniu .
Czuję się zmotywowana ,a to już pierwszy krok do sukcesu!

Posted

Powodzenia Lipi. :hand:Mam nadzieję, że ktoś pomoże w poogłaszaniu Ciebie - tekst gotowiec jest!
W razie potrzeby piszcie dziewczyny na PW. Wyłączam się z wątku.