iwa77 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Z tego co wiem to było robione allegro cegiełkowe dla kilku psiaków z Ostródy m.in. była tam Lipi.Indywidualnego to chyba nie miała przedtem .:shake: Quote
majqa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Pytanie zmierzało ku temu, że jak aukcja przejdzie i ją np. wznowicie, to nie dawajcie tego samego tytułu tylko zmodyfikowany. Ten sam się opatrzy, nowy zwróci uwagę. Quote
Isadora7 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Lipi piękny słoneczny dzień, oby słońce jak najszybciej w twoim życiu zawitało. Quote
majqa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 W górę Lipi, nie możesz aż tak spadać wątkowo.:shake: Quote
majqa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 iwa77 napisał(a):I ze mną jeszcze raz ! Wysłałam Ci PW, może coś się przyda. Lipi w górę! Quote
iwa77 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Majqa dzięki za PW - ale niestety nie wiele zrobię , bo po prostu nie umiem . Lipi nie spadaj kruszynko tak daleko ! Quote
majqa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 iwa77 napisał(a):Majqa dzięki za PW - ale niestety nie wiele zrobię , bo po prostu nie umiem . Lipi nie spadaj kruszynko tak daleko ! Iwa, uwierz i nie odbierz Boże broń tego jako złośliwość, ja też nie potrafiłam. W tej chwili jestem zawalona masą spraw by przysiąść ale...kiedyś się zawzięłam i każdą z tych stron, które Ci podesłałam powoli rozgryzłam, menu prowadziło mnie samą. Krok po kroku i podołasz, a przecież nigdy nie wiadomo, kiedy ta umiejętność się przyda. Gorąco zachęcam.:loveu: Quote
iwa77 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 majqa napisał(a):Iwa, uwierz i nie odbierz Boże broń tego jako złośliwość, ja też nie potrafiłam. W tej chwili jestem zawalona masą spraw by przysiąść ale...kiedyś się zawzięłam i każdą z tych stron, które Ci podesłałam powoli rozgryzłam, menu prowadziło mnie samą. Krok po kroku i podołasz, a przecież nigdy nie wiadomo, kiedy ta umiejętność się przyda. Gorąco zachęcam.:loveu: Majquś - obiecuję , że jak tylko znajdę czas to przysiądę i spróbuję . Wierzę po cichu , że moja , już nie młoda ,głowa podoła takiemu wyzwaniu . Czuję się zmotywowana ,a to już pierwszy krok do sukcesu! Quote
majqa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Powodzenia Lipi. :hand:Mam nadzieję, że ktoś pomoże w poogłaszaniu Ciebie - tekst gotowiec jest! W razie potrzeby piszcie dziewczyny na PW. Wyłączam się z wątku. Quote
iwa77 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Chyba zapomniano o tobie maleńka - no nic to podniesiemy chociaż !:-( Quote
iwa77 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Biedulko już nikt do ciebie nie zagląda :placz: Żadnych informacji ........ Quote
Recommended Posts