Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka1234 napisał(a):
To cudownie że lepiej się czuje.
A kiedy ta operacja?

Na chwilę obecną najważniejsze jest w miarę doprowadzenie suni do stabilnego stanu. Jest wyniszczona, wygłodzona, wynędzniała, ma bardzo poważne schorzenia skórne, strupy, łysienia...dopiero jak to wszystko opanujemy to będzie mowa o operacji.
Stwierdził wet, że nie pogarsza się stan oka i aby cokolwiek robić sunia musi być zdrowsza.... także żywimy, leczymy, miziamy i kochamy :) i czekamy aż będzie lepiej

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa77 napisał(a):
Mam nadzieję , ze pod troskliwymi skrzydełkami cioci Agi Lipi szybko wróci do sił!

:)

Też mam taką nadzieję.

Mam też nadzieję, że cudowny dom tez już gdzieś na nią czeka....

Posted

iwa77 napisał(a):
Aguś czy wiadomo jakie będą +/- koszty przyszłej operacji Lipi ?
A tak przy okazji spytam co u Grota ?;)

Nie wiem zupełnie.... leczenie skóry jak i u Grota może być bardzo długotrwałe i dośc drogie....
Oczka też weci ostródzcy nie są pewni czy się podejmą operować czy będziemy prosić okulistykę w Olsztynie...

ale na to jeszcze mamy chwilę czasu

Iwuś u grota bez zmian... nadal go leczymy.... jest w schronisku... i kochamy go coraz mocniej i coraz więcej zyskuje wielbicielek wśród wolontariuszek.... ja już się dopchac z nim na spacer nie mogę :evil_lol: