Aga_Mazury Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 danka1234 napisał(a):To cudownie że lepiej się czuje. A kiedy ta operacja? Na chwilę obecną najważniejsze jest w miarę doprowadzenie suni do stabilnego stanu. Jest wyniszczona, wygłodzona, wynędzniała, ma bardzo poważne schorzenia skórne, strupy, łysienia...dopiero jak to wszystko opanujemy to będzie mowa o operacji. Stwierdził wet, że nie pogarsza się stan oka i aby cokolwiek robić sunia musi być zdrowsza.... także żywimy, leczymy, miziamy i kochamy :) i czekamy aż będzie lepiej Quote
danka1234 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 To niech malizna dochodzi powoli do zdrówka,ma u Was dobra opiekę to z czasem dojdzie do siebie.Najwazniejsze że jest bezpieczna. Quote
Isadora7 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 iwa77 napisał(a):Maleńka Lipi idzie na samą górę ! I jeszcze raz :loveu: Quote
danka1234 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Witaj Lipi,mam nadzieje że coraz lepiej się czujesz. Quote
iwa77 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Mam nadzieję , ze pod troskliwymi skrzydełkami cioci Agi Lipi szybko wróci do sił! Quote
Aga_Mazury Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 iwa77 napisał(a):Mam nadzieję , ze pod troskliwymi skrzydełkami cioci Agi Lipi szybko wróci do sił! :) Też mam taką nadzieję. Mam też nadzieję, że cudowny dom tez już gdzieś na nią czeka.... Quote
Fortuna Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Aga_Mazury napisał(a)::) Mam też nadzieję, że cudowny dom tez już gdzieś na nią czeka.... Na pewno czeka i na pewno cudowny. :loveu::loveu::loveu: Quote
iwa77 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Aguś czy wiadomo jakie będą +/- koszty przyszłej operacji Lipi ? A tak przy okazji spytam co u Grota ?;) Quote
Aga_Mazury Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 iwa77 napisał(a):Aguś czy wiadomo jakie będą +/- koszty przyszłej operacji Lipi ? A tak przy okazji spytam co u Grota ?;) Nie wiem zupełnie.... leczenie skóry jak i u Grota może być bardzo długotrwałe i dośc drogie.... Oczka też weci ostródzcy nie są pewni czy się podejmą operować czy będziemy prosić okulistykę w Olsztynie... ale na to jeszcze mamy chwilę czasu Iwuś u grota bez zmian... nadal go leczymy.... jest w schronisku... i kochamy go coraz mocniej i coraz więcej zyskuje wielbicielek wśród wolontariuszek.... ja już się dopchac z nim na spacer nie mogę :evil_lol: Quote
Fortuna Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Idziemy na spacerek wieczorny Lipi. :painting::painting::painting::painting::painting: :Dog_run: Quote
Recommended Posts