iwa77 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Cześć Aga - bo ja niedługo zacznę tutaj sama z sobą gadać !:evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 ...ale zaglądam realnie w schronisku :) tutaj nie zawsze dam radę :) mamy teraz w schronisku ok. 300 psów :( Jeszcze mamy na forum afn wąte Lipuśki... http://afn.pl/forum/viewtopic.php?p=9903#9903 Quote
Aga_Mazury Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 chyba znowu coś robią bo przestawia nam posty :) Quote
Koperek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Czy tekst z pierwszej strony może posłużyć, jako gotowiec do ogłoszeń?? I poproszę numer konta, lub coś podobnego, żebym mogła wstawić pod tekstem, jak ktoś będzie chciał wpłacić! Nie wyczytałam w pierwszym poście nic takiego... Quote
Sabina02 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No wlasnie, czy ten tekst z pierwszej strony jest aktualny? Jakie sa postepy w leczeniu? No i jakie sa dane kontaktowe? Ja moge zrobic Allegro, ale potrzebuje powyzsze informacje.... Quote
iwa77 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=384568315 To jest jej ostatnie allegro - było ale się skończyło.I niewiele przyniosło:-( Tam są dane kontaktowe. Co do wpłat to chyba na AFN - bo jest pod ich opieką . Jeżeli chodzi o postępy w leczeniu to Aga skierowała mnie na forum AFN na wątek LIPI - link podany parę postów wstecz . Quote
Koperek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tzn. co mam napisać w ogłoszeniach?? Na AFN to jest jakiś numer konta, czy nie?? Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Koperek napisał(a):Tzn. co mam napisać w ogłoszeniach?? Na AFN to jest jakiś numer konta, czy nie?? Nie wiem jak... nie widać ale Koperku w pierwszym poście przecież jest podany numer konta fundacji :cool3: dzięki :) Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Lipi chyba już zupełnie zapomniała o krzywdzie i szaleje na spacerkach.... dzisiaj z nami nie była...tylko rano na takim króciutkim, na samo siusiu z budynku.... ale kiełbaskę zdążyła trącić ;) Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dziś wpłaciłam 100zł na AFN Lipi z cegiełek Quote
maarit Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Heeeeej!!!! Co z Wami?:mad: Czy to tylko ja trafiam na takie zapomniane wątki? Czy może sunia już w domku? Napiszcie co z nią! Quote
lidka_park Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 niestety Lipunia cały czas w schronisku :shake: Quote
zuzlikowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='lidka_park']o Lipuni zapomniano :shake: A czyż można zapomnieć tak fantastyczną postawę...modną fryzurę...odpowiednio,przestrzennie ustawiony...by nie rzec-horyzontalnie;) ogonek!!! Toż to sama przyjemność patrzeć na nią! A kochać... i być kochaną...raj na ziemi:loveu::loveu::loveu: Mała,Ty się nie ociągaj i wyskakuj do domku!:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
zuzlikowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Maleńka ,ty sobie spokojnie śpij i śnij o same dobre sny:loveu::loveu::loveu: a my cię podniesiemy!:multi::multi::multi: Quote
zuzlikowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 zuzlikowa napisał(a):Maleńka ,ty sobie spokojnie śpij i śnij o same dobre sny:loveu::loveu::loveu: a my cię podniesiemy!:multi::multi::multi: :sleep2::lilangel::lilangel::iloveyou: Quote
zuzlikowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Cicho tu strasznie:-(:-(:-( Czy suczunia ma jakieś allegro, ogłoszenia??? Można prosić o fotki małej...a może są gdzieś w wątku?:oops: Quote
zuzlikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 zuzlikowa napisał(a):Cicho tu strasznie:-(:-(:-( Czy suczunia ma jakieś allegro, ogłoszenia??? Można prosić o fotki małej...a może są gdzieś w wątku?:oops: ????????????????????????????? Spokojnej nocki śliczna drobino:loveu: Quote
Recommended Posts