MyrkurDagur Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Lipi... Jak Ty się czujesz sunieczko... ??? :roll: Quote
zuzlikowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Kanzaj']Oj, zapomnieli o sunieczce... Absolutnie nie!!!!! Lipunia ma allegro i choć pieniążków na wyróżnione zbrakło ,to już szukam nowych...bazarek wystawiłam i ...może się uda... http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-roslinki-z-miniaturowego-ogrodka-bercika_na-allegra-dla-psiakow_do-28-04-a-135979/ Zapraszam wszystkich,którzy chcą pomóc znaleźć domek Lipuni... proszę o podrzucanie!:multi::multi::multi: A może ktoś odnowi suni ogłoszenia???...ja umiałam tylko gumtree,kokosy i kupiępsa Quote
majuska Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ja kibicuje suńce z całego serca, chętnie coś wyróżnie, proszę o szczegóły działania na PW Quote
malicja Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Lipi ma u mnie odnawiane ogloszenia na adopcje.org gieldaogloszen.pl kupiepsa.pl alegratka.pl i dzis dodalam na: animalia.pl spacerek.net afisze.pl Quote
zuzlikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='majuska']Ja kibicuje suńce z całego serca, chętnie coś wyróżnie, proszę o szczegóły działania na PW Wczoraj skończyło się allegro Lipuni. Majusko wysyłać Ci na pw dane do wpłaty na ogłoszenie wyróżnione dla Lipuni? Quote
majuska Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='zuzlikowa']Wczoraj skończyło się allegro Lipuni. Majusko wysyłać Ci na pw dane do wpłaty na ogłoszenie wyróżnione dla Lipuni? Wysyłaj kochana, wysyłaj , ja tu czekam!!! Quote
MyrkurDagur Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Lipi się pojawiła :multi: Cudownie :loveu: Quote
majuska Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Niech dzwoni wreszcie ten telefon, takie maleństwo powinno być już dawno miziane w domku:shake: Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='majuska']Niech dzwoni wreszcie ten telefon, takie maleństwo powinno być już dawno miziane w domku:shake: ...ano,tak!:loveu: Odnowiłam Lipi allegro na 14dni-wyróżnione,z pogróbieniem i podświetleniem! Allegro Lipuni Lipuniu,niech berecik pomoże Ci w znalezieniu domku...i takie wypasione allegro!Zasponsorowała je majuska! Dzięki!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ojej...cichutko...puściutko...czy dlatego,że noc? Spokojnej nocy maleńka!:loveu: Quote
majuska Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Lipuś, do domciu byś pobiegła, co? Taka kruszynka.... Quote
zuzlikowa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 A niech to...allegro znowu skończone:-(...nikt o maleńką nie pyta? Wznawiam znowu...jak długo maleńka już czeka...:oops: Quote
zuzlikowa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ja robiłam kokosy,gumtree i kupię psa ...innych nie umiem!:oops: Dobre i skuteczne są ogłoszenia w cafeanimal (chyba dobrze napisałam)...tam gdzie do Metro psiaki wybierają! Jeśli nawet Lipunia ma ogłoszenia ,to zawsze warto wznawiać...szybko spadają na koniec! A możesz jakieś jeszcze zrobić,albo namówić kogoś na zrobienie?Dobrze by było. Quote
majuska Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Sprawdziłam kilka stron wstecz, że Malicja dosyć konkretnie ogłasza Lipi, gdyby robiła nową Alegratkę to ja mogłabym zasponsorować wyróżnienie za 9 pnktów, tylko niech da mi znać w PW. Pasowałoby kogoś kto robi cafeanimal poprosić o pomoc??? Hop, hop jest tu kto od cafeanimal ????? Quote
Aga_Mazury Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Bardzo dziękujemy.... OGROMNIE :Rose: Jeżeli nam się uda to w tym tygodniu pojedziemy do Warszawy z Lipi na badania do dr Garncarza Quote
malicja Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 majuska napisał(a):Sprawdziłam kilka stron wstecz, że Malicja dosyć konkretnie ogłasza Lipi, gdyby robiła nową Alegratkę to ja mogłabym zasponsorować wyróżnienie za 9 pnktów, tylko niech da mi znać w PW. Pasowałoby kogoś kto robi cafeanimal poprosić o pomoc??? Hop, hop jest tu kto od cafeanimal ????? wyroznilam Lipi ogloszenia na Alegratce, dzieki Majuska :lol: Lipi-podaruj domek pobitej suni Quote
majuska Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Malicja, a nie widzę tam danych kontaktowych...?:roll: Quote
malicja Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 majuska napisał(a):Malicja, a nie widzę tam danych kontaktowych...?:roll: poprawione :eviltong: Quote
Recommended Posts