lidka_park Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Sunieczka nadal w schronisku tęskno wypatruje kochającego domku Quote
Kanzaj Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Czemu do sunieczki nikt nie zagląda?????????????:mad: Quote
zuzlikowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Znalazłam ogłoszenie na gumtree Zaadoptuję przygarnę sunię - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice i napisałam do tej Pani proponując Lipunię! Podałam te namiary: e-mail: [email protected] tel. 505 222 207 OK? Może w końcu czupurek znajdzie swojego człowieka!?Tak bym chciała! Lipuniu...wysyłaj fluidy do tej Pani!:loveu: Lipunia...uwielbiam tę fotkę:lol: Quote
zuzlikowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Zrobiłam Lipi ogłoszenie na gumtree...nawet jeśli ma to nic nie szkodzi! Nr referencyjny ogłoszenia Maleńki czupurek LIPI_nie zabił w niej miłości i ufności !!! na : 115835173 ...i allegro wyróżnione na 14dni Maleńki czupurek LIPI_nie zabił w niej miłości (592765818) - Aukcje internetowe Allegro Warto byłoby stare ogłoszenia odświeżyć! Czupurku...:loveu: Quote
lidka_park Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 dziekujemy w imieniu czupurka Lipi :Rose: Quote
zuzlikowa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Lipi...trzymaj się mocno,bo wysoko tobą rzucam! Aż pod ...nad chmurzyska!!! Niech ciotki uwidzą Cię malizno!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cioteczki... Bazarek na allegro wyróżnione min. LIPUŚI ! Zapraszam! Szybki_PISANKI nitką pisane!Wisiorki_na allegro wyróżnione dla Beki,Zuzeli_do 2.4 Allegro tak szybko się kończą i czasami trzeba ponawiać kilka razy,a piesków jest tak dużo! Wyróżnienie zwiększa ich szansę na dom! Quote
zuzlikowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Lipusiu...:loveu::loveu::loveu: Cioteczki...Lipusia już tak długo szuka domku...:-( Bazarek na allegro wyróżnione min. LIPUSI ! Zapraszam! Szybki_PISANKI nitką pisane!Wisiorki_na allegro wyróżnione dla Beki,Zuzeli_do 2.4 Allegro tak szybko się kończą i czasami...często trzeba ponawiać kilka razy,a piesków jest tak dużo! Wyróżnienie zwiększa ich szansę na dom!Może ktoś tak łatwiej wypatrzy maleńką!Trzeba za nie jednak zapłacić 12zł. Pomóżcie... Quote
MyrkurDagur Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Witajcie :multi: Historię Lipi znam ze strony AFN, a jej wątek na dogo to dla mnie raczej nowość :oops: Teraz jednak już na pewno zaglądać będę :loveu: Quote
zaneta Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Lipi do domku musi wreszcie trafić - trzymamy kciuki Quote
majuska Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Mogę pomóc finansowo , tzn. wyróżnić allegro, piszcie PM do mnie wrazie czego. Już czasem na prawdę nie daje rady czytać tego wszystkiego , jak pomyślę o tej suni, jej bólu to serce pęka:-(:-(:-( Trzymam kciuki za nią!!! Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Przyłączam się do życzeń ... ...i załączam...mojego zajączka! To szczęśliwy zając!:cool3: ...jak moja Skałka!!!... WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Lipuniu...ogłaszam Cię...stale pamiętam i ogłaszam! Śpij dobrze i wyśnij swój szczęśliwy domek!:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Dobrej nocy Lipi... ;) Nadal nie wiemy, co u Ciebie słychać... :shake: Quote
Recommended Posts