Neczka Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Weronia napisał(a):Neczka będę jutro albo w czwartek w przytulisku, to zrobie ładne fotki:) no to czekam ;) doddy napisał(a): Weroniu, napisz gdzie ogłosiłaś pitusia? Żebyśmy nie dublowali :lol: a co tam, nawet jak będziemy dublować, to tymbardziej są większe szanse na domek ;) Quote
doddy Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Neczka napisał(a):no to czekam ;) a co tam, nawet jak będziemy dublować, to tymbardziej są większe szanse na domek ;) Neczka, ja także wychodzę z założenia że lepiej dublować ale koleżanka Weronia już nie. Weronia napisał(a):słucham???:-o głupie docinki??? no to Ty sobie daruj takie teksty pod moim adresem. przecież trzeba pisać na wątku, że się psa ogłasza, prawda? żeby nie był więcej razy ogłaszany w tym samym miejscu. Chociażby dlatego. Quote
Weronia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 doddy napisał(a):Neczka, ja także wychodzę z założenia że lepiej dublować ale koleżanka Weronia już nie. :roll: mhm, tak, tak :D do góry psiaku!!!!!;) jutro będę się z pieskiem widziała, zrobię zdjęcia(jesli będę miała dostęp do aparatu) i dowiem się co mu jest. Mam nadzieję, że nie zapomnę;) Quote
Neczka Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 nie wolno Ci zapomnieć Weronia ! ..boooo :mad: :D:D Quote
_beatka_ Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Neczka to masz farta, może załóż jeszcze watek Rudemu z Krzyczek, żeby tak szybko domek znalazł;):evil_lol: Quote
Neczka Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 :cunao:jeeeejju ! :multi::multi: aż nie chce mi się wierzyć :loveu: Rudziutki pojechał dzisiaj do domku :multi: więcej napisze Weronia ;);) Quote
Weronia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 no dziewczyny.. suuper:) Jakich fajnych ludzi dziś do przytuliska przywiozłam:) zakochali się w Rudym od pierwszego wejrzenia:D Coś niesamowitego. Pani z dwiema córami:) przesympatyczni! Mieszkają niedaleko mnie. Kilka tyg.temu umarła ich suczka. Zawsze powtarzam, że na stratę pieska najlepszy nowy:) Neczka, tylko troszkę się pospieszyłaś z tym, że piesio już w domku;P. Pani nie ma auta a dziś piesio nam się nie zmieścił..:( dlatego ja- psi kurier- dostarczam piesa w sobotę wieczorem:) (Neczka jesczze raz dzieki za zrobienie wątku:*) Quote
Becia66 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ale tempo ekspresowe....:crazyeye::multi::multi: Gratulacje !!! Weronia napisz jak Państwo dowiedzieli sie o Rudym ? Gdzie go wypatrzyli ? :lol: Quote
Neczka Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 niestety nie z dogo ;) ale dobra, niech Weronia napisze :) Quote
rufusowa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 trzymam kciuki za nowy domek i baaaardzo się cieszę :multi::multi::multi: :loveu: Quote
Weronia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Neczka napisał(a):ważne, że ma dom :D fige z makiem ma nie dom. Nie cieszcie się dziewczyny. Neczka, możesz zmienić tytuł na taki jaki był na początku. Jestem załamana i już mi się nic nie chce. Quote
Weronia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Pani się rozmysliła. Że to taka rasa i w ogóle.. takie tam.. Ale nie robi się takich rzeczy- nie stawia się wszystkich do góry nogami, nie zawraca się głowy, żeby się wszyscy cieszyli, nie zamawia się psa i nie robi się nadzieji niepotrzebnych. :/ mówie Wam dziewczyny. Nie ma co wierzyć w ludzi :) Quote
Neczka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Weronia napisał(a): Że to taka rasa i w ogóle.. takie tam.. :angryy::angryy::angryy: o tym właśnie pisze w pierwszym poście... ludzie boją się tych psów, bo TAKA RASA ! :madgo::bad-word::grab: i k.... dobrze, że ich nie biorą ! bo gdyby się na tej rasie znali, to wiedzieliby, że BULKI TO CUDOWNE PSY Quote
Neczka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 ja nie potrafię... Szpilka - niech moc będzie z Tobą ;);) Quote
SZPiLKA23 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 To takie przykre...:( Ktos napisze tekst czy bierzemy z 1 strony ? Quote
Neczka Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 ja nic rozczulającego raczej nie wycisnę z siebie, więc chyba z 1 strony Quote
SZPiLKA23 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ja tez za dobra w te klocki nie jestem, dzisiaj lub jutro bedzie allegro... Quote
Recommended Posts