Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doddy']Powracając do ważnych kwestii. Czekamy na zdjęcia i wiadomości co w końcu nie tak z susiaczkiem.

Przecież juz pisałam, że to nic poważnego- nie wymaga żadnego leczenia!
Może to jakiś uraz już zagojony, albo jakaś wada.
NIC RUDEMU NIE DOLEGA.

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
dziewczyny nie może tylko trzeba!
po asty i pittki dzwonią w większości debile i ludzie totalnie nieodpowiedzialni!
wejdzcie na mapę dogo, albo nawet w tytule wpiszcie że potrzebna osoba do sprawdzenia domu z pomorza!
nie dawajcie go facetowi bez sprawdzenia!

nie wiem czy to dobry pomysł, żeby pittek jechał do tego faceta.. ale może go sprawdzimy.. może ktos poszukać kogoś z tamtych okolic chętnego???

Posted

Co do kontroli to z tego co sprawdzałam z Wolina jest może jeden użytkownik, który na dogo jest raz na ruski rok.
Ze Świnoujścia jest kilka osób, ale też żadnych stałych bywalców.
Najbliżej chyba byłby Szczecin, a stamtad to ciotka Lukann najlepiej, o ile by czas znalazła na taką wyprawę, bo to pewnie gdzies koło 60km w jedną stronę.

Posted

Ja pisze : Zastrzegmy sobie wybor własciciela, bede dopisywała i to Twoje ale z tego co wiem to nawet jezeli jest taka informacja to prawo allegro mowi o tym ze złozenie oferty jest wazne. Sama nie wiem ale jezeli ma charater informacyjny to zablokowanie ofert jest ok ;)

Posted

Pozwolę sobię wkleić:

Dziewczyny i nie tylko mam prośbę o głosy;-)
W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet'u.

Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty.

Oto link do strony konkursu :

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776

PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja !

Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom.
Rejestracja trwa tylko 30 sekund, dla Ciebie to tak niewiele a dla Fundacji AST szansa na pomoc kolejnym bullowatym.