Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez ogromnie sie ciesze. Mam nadzieje ze dobrze zniesie droge:eviltong:
Tymbardziej ze bedzie siedzial z tylu z moja mama:eviltong: ktora bedzie go glaskala i glaskala i tak do znudzenia i miejmy nadzieje ze z tych nudow zasnie:evil_lol:

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Ja tez ogromnie sie ciesze. Mam nadzieje ze dobrze zniesie droge:eviltong:
Tymbardziej ze bedzie siedzial z tylu z moja mama:eviltong: ktora bedzie go glaskala i glaskala i tak do znudzenia i miejmy nadzieje ze z tych nudow zasnie:evil_lol:

napewno Pusio ucieszy się z takiego towarzystwa :loveu:

Posted

ponieważ byłam już w przyszłym domku puszka i znam drogę, jeśli chciałybyście, żeby pokierować i nie błądzić, dzwońcie: 600 905 923.. strasznie się cieszę, że to już dziś :)

Posted

Puszek trafil do fantastycznych ludzi. Jego pancia to cudowna mloda osoba o bardzo spokojnym usposobieniu.:loveu:
Na dzien dobry nasiusial na zaslonki:diabloti:
W drodze na poczatku byl bardzo nerwowy i caly czas nam popiskiwal i jego celem bylo zeby znalesc sie na moich kolanach z przodu. Na autostradzie zatrzymalismy sie na stacji i nasze malenstwo sie zalatwilo i spalo reszte drogi.:lol:

Posted

cudownie :multi: bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc :loveu::loveu::loveu: Dzięki Wam i oczywiście nowej Pańci Karolinie Pusio dostał szanse na szczęście :loveu::multi:

Posted

Pozwolę sobie zacytować słowa nowej Pani naszego Pusia :cool3:
"Puszek jest super :) radosny, wesoly, pocieszny -chodzi za mna krok w krok. :) ponieważ pracuję, zostal dzis w domu sam na pare godzin - byl bardzo grzeczny. po powrocie zauwazylam tylko, ze wylegiwal sie na kanapie :)
w najblizszym czasie wybieram sie do lekarza, zeby przejzal historie jego chorob - był na bieżaco."

Posted

Bardzo bardzo się cieszę szczęściem pieska. pańcię ma kochaną, będzie na pewno szczęśliwy!!:multi::multi::multi::multi:

Posted

Witam wszystkich

bardzo się cieszę że Puszek zdobył taką sympatię :) i rozumiem, że się o niego martwicie, i dlatego przepraszam, że tak długo to trwało,ale... wreszcie oto on:)

na jednym zdjęciu wyje, bo nie może się doczekać spacerku. zawsze wtedy szczeka, mruczy,skacze - ciężko zapiąć smycz.

w ogóle to zadomowił się już całkiem, i stwierdzam, ze czasami zachowuje się jak młodziutki piesek, a nie taki wiekowy, poważny :)

jest naprawdę przekochany:cool3:

niestety nie umiem załączyć zdjęć bezpośrednio, więc to link do albumu:
Picasa Web Albums - . - Dogomania

pozdrawiam wszystkich :)