ab-agnieszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ja tez ogromnie sie ciesze. Mam nadzieje ze dobrze zniesie droge:eviltong: Tymbardziej ze bedzie siedzial z tylu z moja mama:eviltong: ktora bedzie go glaskala i glaskala i tak do znudzenia i miejmy nadzieje ze z tych nudow zasnie:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Ja tez ogromnie sie ciesze. Mam nadzieje ze dobrze zniesie droge:eviltong: Tymbardziej ze bedzie siedzial z tylu z moja mama:eviltong: ktora bedzie go glaskala i glaskala i tak do znudzenia i miejmy nadzieje ze z tych nudow zasnie:evil_lol: napewno Pusio ucieszy się z takiego towarzystwa :loveu: Quote
edit_f Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ponieważ byłam już w przyszłym domku puszka i znam drogę, jeśli chciałybyście, żeby pokierować i nie błądzić, dzwońcie: 600 905 923.. strasznie się cieszę, że to już dziś :) Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Agnieszka dzwoniła, że Pusio już dostarczony do nowego domku! :multi::multi::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Puszek trafil do fantastycznych ludzi. Jego pancia to cudowna mloda osoba o bardzo spokojnym usposobieniu.:loveu: Na dzien dobry nasiusial na zaslonki:diabloti: W drodze na poczatku byl bardzo nerwowy i caly czas nam popiskiwal i jego celem bylo zeby znalesc sie na moich kolanach z przodu. Na autostradzie zatrzymalismy sie na stacji i nasze malenstwo sie zalatwilo i spalo reszte drogi.:lol: Quote
kikou Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 strasznie sie ciesze, ze jednak udalo sie Skarbeczkowi!! Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 cudownie :multi: bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc :loveu::loveu::loveu: Dzięki Wam i oczywiście nowej Pańci Karolinie Pusio dostał szanse na szczęście :loveu::multi: Quote
mru Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 hihi Puszek taki niepewny siebie jeszcze ;) ale super się mu trafiło... :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Pozwolę sobie zacytować słowa nowej Pani naszego Pusia :cool3: "Puszek jest super :) radosny, wesoly, pocieszny -chodzi za mna krok w krok. :) ponieważ pracuję, zostal dzis w domu sam na pare godzin - byl bardzo grzeczny. po powrocie zauwazylam tylko, ze wylegiwal sie na kanapie :) w najblizszym czasie wybieram sie do lekarza, zeby przejzal historie jego chorob - był na bieżaco." Quote
Pusiakowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ale suuuuuper ! :loveu::loveu: jednak mu sie udalo :loveu: . Nasz kochany Puszeczek :loveu: Quote
AgaG Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Bardzo bardzo się cieszę szczęściem pieska. pańcię ma kochaną, będzie na pewno szczęśliwy!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Mysia_ Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 nareszcie mu się udało :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieje, że uda mi się w najbliższym czasie wyżebrać jakies foteczki :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Fajnie by bylo zobaczyc go znowu chociaz na zdjeciach:multi: Quote
Izabela124. Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Super wieści:multi::multi::multi: Quote
Gosiapk Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mysia, czy sa jakieś nowe wieści od PusieczkA? Quote
Mysia_ Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Wszystko w porządku :cool3::multi: Fotki może wkrótce Karolina wrzuci osobiście :evil_lol: Quote
winterlady Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witam wszystkich bardzo się cieszę że Puszek zdobył taką sympatię :) i rozumiem, że się o niego martwicie, i dlatego przepraszam, że tak długo to trwało,ale... wreszcie oto on:) na jednym zdjęciu wyje, bo nie może się doczekać spacerku. zawsze wtedy szczeka, mruczy,skacze - ciężko zapiąć smycz. w ogóle to zadomowił się już całkiem, i stwierdzam, ze czasami zachowuje się jak młodziutki piesek, a nie taki wiekowy, poważny :) jest naprawdę przekochany:cool3: niestety nie umiem załączyć zdjęć bezpośrednio, więc to link do albumu: Picasa Web Albums - . - Dogomania pozdrawiam wszystkich :) Quote
Recommended Posts