Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Jade z nim na zastrzyk ok 15 00...po 2 godzinach powinno być wiadomo-jesli będzie poprawa,to moge spokojnie jechać, jeśli nie,to niestety nie pomoge :(

jechałabym w poniedz ok 14 00...gdzie dokładnie miałby być dowieziony?

ludzie są z Łagiewników, ale ewentualnie można by spróbować się z kimś z Krakowa umówić, żeby go przejął ;)

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam z AgąG w tym fajnym domku dla Puszka w Łagiewnikach.. widzę, że już prawie zorganizowałyście transport :) ale jeśli by coś nie wypaliło, mogę pomóc w transporcie.. tylko, że jutro późnym popołudniem wyjeżdżam do stolycy i wrócę późno w środę.. jeśli do tego czasu nie uda się wam tego załatwić, proszę o kontakt.. benzyna gratis :razz: trzymam kciuki, żeby jednak trafił do kochanych nowych właścicieli jak najszybciej.. pozdrawiam..

Posted

edit_f napisał(a):
byłam z AgąG w tym fajnym domku dla Puszka w Łagiewnikach.. widzę, że już prawie zorganizowałyście transport :) ale jeśli by coś nie wypaliło, mogę pomóc w transporcie.. tylko, że jutro późnym popołudniem wyjeżdżam do stolycy i wrócę późno w środę.. jeśli do tego czasu nie uda się wam tego załatwić, proszę o kontakt.. benzyna gratis :razz: trzymam kciuki, żeby jednak trafił do kochanych nowych właścicieli jak najszybciej.. pozdrawiam..

super, bardzo dziękujemy za propozycje :razz:

Posted

Ten Kraków to jakiś magiczny, czy co :razz:
Ja też w Krakowie dla "swoich" psiaków domki znajduję ;)

Super, że są jeszcze ludzie z ogromnym sercem dla psiaków i jednocześnie nie "zapsieni" na amen :cool3:

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Przykro mi,zwlekałam ile sie dało,ale nie moge zostawić Dina :( nie pomogę w transporcie,ale wiem kto jeździ do Krakowa,może pomogłaby, tyle psiaków już przewoziła...zaraz zapytam...

OK. rozumię, dużo zdrówka dla Dinusia.

Jeśli możesz zapytaj, czekamy na wieści ;)

Posted

czy pytaliście może przyszłych opiekunków Puszka? pan wspomniał coś o tym, że mógłby go sam odebrać w poniedziałek.. tak zrozumiałam.. popytajcie go :)

Posted

edit_f napisał(a):
czy pytaliście może przyszłych opiekunków Puszka? pan wspomniał coś o tym, że mógłby go sam odebrać w poniedziałek.. tak zrozumiałam.. popytajcie go :)

chyba mi ta informacja umkneła, wie ktoś coś więcej? :oops:

ab-agnieszka napisał(a):
Wrocilam z urlopu moge pojechac

było by wspaniale, przewozisz psiaki za zwrot paliwa? bo się nie orientuję :oops: Jesli tak to za ile? :cool3:

Posted

[quote name='Mysia_']chyba mi ta informacja umkneła, wie ktoś coś więcej? :oops:

podczas wizyty przedadopcyjnej Pan - przyszły opiekun Puszka, o tym wspomniał.. że w poniedziałek mógłby go prawdopodobnie sam odebrać.. trzeba do niego zadzwonić i to sprawdzić.. ja nie mam kontaktu do nich.. ja tylko byłam kierowcą i pomagałam AgaG :)

Posted

Co mamy ustalone :cool3:
Jutro ab-agnieszka wyrusza koło 15 z Pusiem do Krakowa ;) Rozmawiałam teraz z Karolioną - przyszłą Panią Pusia - ona może być w domu dopiero koło 17:30, czy w razie co ktoś mógłby Pusia przetrzymać i dostarczyć Karolinie? :cool3: edit_f , AgaG może Wy? W końcu już wiecie gdzie Pusio będzie mieszkał :loveu:

a oto nasz kawaler po kąpieli, już gotowy do podróży ;)

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Ale to zaden problem mozemy wyjechac troche pozniej. Ja i tak nie zalatwiam jednach swoich spraw w Krakowie jade tylko z naszym malenstwem

aha, no to super, problem rozwiązny :cool3:
Myślałam, że musisz być tam na konkretną godzinę :eviltong:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Ja mysle ze jak wyjedziemy kolo 16-tej z Zabrza to bedziemy na 18-ta poniewaz sa straszne korki na A-4 w pierwszym bedziemy stac kolo 3 stawow wezme aparat to porobimy mu zdjecia:lol:

OK. Czyli umawiamy się w schronisku koło 16 :cool3: Koniecznie weź aparat ;)

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Wezme napewno. Jak bede wyjezdzala z Gliwic to Ci zadzwonie jedziemy we trzy bo moja mama powiedziala ze obowiazkowo mam ja zabrac:lol:
Czyli bedzie wesoly samochodzik trzy baby i pies;)

OK. :lol:

Kochani trzymajcie jutro kciuki :cool3:

Posted

ale się cieszę, że chłopak będzie w domu swoim jutro . Hurra :loveu: