Mysia_ Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 jusstyna85 napisał(a):Jade z nim na zastrzyk ok 15 00...po 2 godzinach powinno być wiadomo-jesli będzie poprawa,to moge spokojnie jechać, jeśli nie,to niestety nie pomoge :( jechałabym w poniedz ok 14 00...gdzie dokładnie miałby być dowieziony? ludzie są z Łagiewników, ale ewentualnie można by spróbować się z kimś z Krakowa umówić, żeby go przejął ;) Quote
edit_f Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 byłam z AgąG w tym fajnym domku dla Puszka w Łagiewnikach.. widzę, że już prawie zorganizowałyście transport :) ale jeśli by coś nie wypaliło, mogę pomóc w transporcie.. tylko, że jutro późnym popołudniem wyjeżdżam do stolycy i wrócę późno w środę.. jeśli do tego czasu nie uda się wam tego załatwić, proszę o kontakt.. benzyna gratis :razz: trzymam kciuki, żeby jednak trafił do kochanych nowych właścicieli jak najszybciej.. pozdrawiam.. Quote
Mysia_ Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 edit_f napisał(a):byłam z AgąG w tym fajnym domku dla Puszka w Łagiewnikach.. widzę, że już prawie zorganizowałyście transport :) ale jeśli by coś nie wypaliło, mogę pomóc w transporcie.. tylko, że jutro późnym popołudniem wyjeżdżam do stolycy i wrócę późno w środę.. jeśli do tego czasu nie uda się wam tego załatwić, proszę o kontakt.. benzyna gratis :razz: trzymam kciuki, żeby jednak trafił do kochanych nowych właścicieli jak najszybciej.. pozdrawiam.. super, bardzo dziękujemy za propozycje :razz: Quote
_Aga_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ten Kraków to jakiś magiczny, czy co :razz: Ja też w Krakowie dla "swoich" psiaków domki znajduję ;) Super, że są jeszcze ludzie z ogromnym sercem dla psiaków i jednocześnie nie "zapsieni" na amen :cool3: Quote
Mysia_ Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 jusstyna85 napisał(a):Przykro mi,zwlekałam ile sie dało,ale nie moge zostawić Dina :( nie pomogę w transporcie,ale wiem kto jeździ do Krakowa,może pomogłaby, tyle psiaków już przewoziła...zaraz zapytam... OK. rozumię, dużo zdrówka dla Dinusia. Jeśli możesz zapytaj, czekamy na wieści ;) Quote
jusstyna85 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Przykro mi,zwlekałam ile sie dało,ale nie moge zostawić Dina :( nie pomogę w transporcie,ale wiem kto jeździ do Krakowa,może pomogłaby, tyle psiaków już przewoziła...zaraz zapytam... Quote
sara_rokitnica Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ja ze swojej strony mogę zaproponować tylko pociąg :oops: i to najszybciej w środę :oops: Quote
edit_f Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 czy pytaliście może przyszłych opiekunków Puszka? pan wspomniał coś o tym, że mógłby go sam odebrać w poniedziałek.. tak zrozumiałam.. popytajcie go :) Quote
Mysia_ Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 edit_f napisał(a):czy pytaliście może przyszłych opiekunków Puszka? pan wspomniał coś o tym, że mógłby go sam odebrać w poniedziałek.. tak zrozumiałam.. popytajcie go :) chyba mi ta informacja umkneła, wie ktoś coś więcej? :oops: ab-agnieszka napisał(a):Wrocilam z urlopu moge pojechac było by wspaniale, przewozisz psiaki za zwrot paliwa? bo się nie orientuję :oops: Jesli tak to za ile? :cool3: Quote
edit_f Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Mysia_']chyba mi ta informacja umkneła, wie ktoś coś więcej? :oops: podczas wizyty przedadopcyjnej Pan - przyszły opiekun Puszka, o tym wspomniał.. że w poniedziałek mógłby go prawdopodobnie sam odebrać.. trzeba do niego zadzwonić i to sprawdzić.. ja nie mam kontaktu do nich.. ja tylko byłam kierowcą i pomagałam AgaG :) Quote
ab-agnieszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Jesli jest to w okolicy to bez zwrotu kosztu paliwa. Jade do pracy jesli bedziecie mnie potrzebowaly zadzwoncie 888677433 Quote
edit_f Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 co u Puszka? czy jest już w nowym domku? pozdrawiam, edit Quote
Mysia_ Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 jeszcze nie, ostatnio mam zero czasu, dopiero do domu weszłam :oops: Quote
Mysia_ Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Co mamy ustalone :cool3: Jutro ab-agnieszka wyrusza koło 15 z Pusiem do Krakowa ;) Rozmawiałam teraz z Karolioną - przyszłą Panią Pusia - ona może być w domu dopiero koło 17:30, czy w razie co ktoś mógłby Pusia przetrzymać i dostarczyć Karolinie? :cool3: edit_f , AgaG może Wy? W końcu już wiecie gdzie Pusio będzie mieszkał :loveu: a oto nasz kawaler po kąpieli, już gotowy do podróży ;) Quote
ab-agnieszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ale to zaden problem mozemy wyjechac troche pozniej. Ja i tak nie zalatwiam jednach swoich spraw w Krakowie jade tylko z naszym malenstwem Quote
Mysia_ Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Ale to zaden problem mozemy wyjechac troche pozniej. Ja i tak nie zalatwiam jednach swoich spraw w Krakowie jade tylko z naszym malenstwem aha, no to super, problem rozwiązny :cool3: Myślałam, że musisz być tam na konkretną godzinę :eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ja mysle ze jak wyjedziemy kolo 16-tej z Zabrza to bedziemy na 18-ta poniewaz sa straszne korki na A-4 w pierwszym bedziemy stac kolo 3 stawow wezme aparat to porobimy mu zdjecia:lol: Quote
Mysia_ Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Ja mysle ze jak wyjedziemy kolo 16-tej z Zabrza to bedziemy na 18-ta poniewaz sa straszne korki na A-4 w pierwszym bedziemy stac kolo 3 stawow wezme aparat to porobimy mu zdjecia:lol: OK. Czyli umawiamy się w schronisku koło 16 :cool3: Koniecznie weź aparat ;) Quote
ab-agnieszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Wezme napewno. Jak bede wyjezdzala z Gliwic to Ci zadzwonie jedziemy we trzy bo moja mama powiedziala ze obowiazkowo mam ja zabrac:lol: Czyli bedzie wesoly samochodzik trzy baby i pies;) Quote
Mysia_ Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Wezme napewno. Jak bede wyjezdzala z Gliwic to Ci zadzwonie jedziemy we trzy bo moja mama powiedziala ze obowiazkowo mam ja zabrac:lol: Czyli bedzie wesoly samochodzik trzy baby i pies;) OK. :lol: Kochani trzymajcie jutro kciuki :cool3: Quote
ab-agnieszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Mysia_ napisał(a):OK. :lol: Kochani trzymajcie jutro kciuki :cool3: Ja nie moge bede trzymac kierownice:evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Mysia moze jest potrzeba przewiezienia jakiegos psiaka z Krakowa na slask to moge zabrac tylko ja niewiem gdzie taka informacje umiescic Quote
Mysia_ Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 można tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f521/watek-transportowy-kasujcie-nieaktualnie-posty-24359/ :razz: Quote
AgaG Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ale się cieszę, że chłopak będzie w domu swoim jutro . Hurra :loveu: Quote
Recommended Posts