Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
a dlaczego nie wyszło z domkiem?

psiaki nie umiały się z sobą pogodzić... :roll: Puszek jest łapczywy przy jedzeniu i podobno przy tym były spięcia :roll:

Posted

jusstyna85 napisał(a):
czyli dom bez innych psiaków?

wiesz co w schronisku nie ma z tym raczej problemów, w domu tez był z Piratem.... no ale chyba lepiej by było bez innych psiaków :roll:

Posted

Mysia_ napisał(a):
psiaki nie umiały się z sobą pogodzić... :roll: Puszek jest łapczywy przy jedzeniu i podobno przy tym były spięcia :roll:

hmm.. nie chcę się wymądrzać.. ale u mnie był podobny problem.. miałam dwa psy, jeden zadzior-dominant i też przy jedzeniu zdarzały się spięcia.. i nie tylko.. drugi ślepy, więc właził nieraz w tego zadziora i od razu była bójka.. musiałam je rozdzielać.. no i ogólnie musiałam bardzo uważac.. to wcale nie jest przeszkodą.. Puszek wcale nie musiał wracać do schronu.. no ale jeśli taką decyzję podjęli państwo.. szkoda psiaka... :sad:

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Szkoda Puszka...pewnie myślał, że w koncu los sie do niego uśmiechnie,a tu taki cios...:(

To jest najgorsze.. że dano mu nadzieję na nowy dom i bardzo szybko ją odebrano... nie wyobrażam sobie, jak się musi czuć taki pies.. wracający do schroniska.. nieświadomy tego, że jego zachowanie było powodem...