pixie Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Mysia_']Mam już adres, chodzi o Łagiewniki :razz: Jak tylko będę miała chwilkę to powysyłam PW ;) Nie wiecie czy kogoś na dogo mamy z Łagiewników? mysle... mysle... mysle... moze cos wymysle... edit... po konsultacji z weszka :eviltong: / dziekuje weszko za to ze zawsze moge na Ciebie liczyc!/ ustalilam, ze najlepsza osoba do sprawdzenia tego domku będzie anioł stróż krakowskich staruszkow czyli AgaG /kto pamieta watek Alego o zlotych oczach i wiele wiele innych staruszkowych krakowskich watkow wszędzie na nia trafi/ Jesli tylko wspomoze ktos Age w transporcie do tych Łagiewnik. bo nie ma auta i jesli znajdzie czas..Aga bedzie z pewnoscia najlepsza osoba do przeprowadzenia tej wizyty Jest watek pomocowy krakowski wiec tam bedziemy wolac o pomoc jesli tylko Aga bedzie mogla zawizytowac ten domek Mysiu to wspaniale ze jest zgloszenie - trzymajmy kciuki by to byl wlasnie ten dom Zawiadomilam juz age /pw i mail/ o niecnych zamiarach co do spedzenia przez nia wolnego czasu w Lagiewnikach :eviltong:- sadze ze sie tu niebawem zjawi Quote
AgaG Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Chętnie pojadę, tylko to kawał drogi ode mnie i ja wszędzie błądzę..:cool3: ale spróbuję załatwić to w sobotę tą. Tylko poproszę o adres.. i namiary na tych ludzi.. Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 AgaG napisał(a):Chętnie pojadę, tylko to kawał drogi ode mnie i ja wszędzie błądzę..:cool3: ale spróbuję załatwić to w sobotę tą. Tylko poproszę o adres.. i namiary na tych ludzi.. Już Ci wysyłam, bardzo dziękuje za tak szybką reakcję ;) Quote
pixie Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='AgaG']Chętnie pojadę, tylko to kawał drogi ode mnie i ja wszędzie błądzę..:cool3: ale spróbuję załatwić to w sobotę tą. Tylko poproszę o adres.. i namiary na tych ludzi.. Aga napisze w watku pomocowym krakowskim by pomogli ci z transportemjesli chcesz zaraz zobaczze kto w mapie pomocy dogo w krakowie proponowal transport ..moment [malopolskie] wtatara [malopolskie] black_sheep [malopolskie] aisaK (jak mąż jest w na miejscu) [malopolskie] Ulaa (kombi (wejdzie duży pies lub kilka psów) za zwrotem kosztów paliwa, ponieważ auto pożyczam) [malopolskie] JagnaP [malopolskie] Tweety [malopolskie] liryka [malopolskie] dorota1 (pomoc w miarę możliwości czasowych) [malopolskie] laverte [malopolskie] violka49 (samochód osobowy) [malopolskie] Toller [malopolskie] salibinka (w soboty, niedziele możliwy do 200 km w promieniu Krakowa (zwrot kosztów paliwa)) [malopolskie] Nela_ [malopolskie] jagienka42 (tylko na terenie krakowa) [malopolskie] Patia (osobowe) [malopolskie] weszka aga nie wiem tylko kto jest nablizej Ciebie, kto z tych osob jest w krakowie, nie otwieralam kontaktow z adresami mzoe do kazdego z nich napisac badz wiesz juz od razu do kogo mozna sie zwrocic nie znam dzielnic krakowskich wiec trudno mi trafic w sedno z oferodawczynia Quote
AgaG Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 najblizej chyba weszka i liryka :loveu: ja napisałam na naszym wątku zbiorczym że potrzebuję transportu Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 AgaG napisał(a):najblizej chyba weszka i liryka :loveu: ja napisałam na naszym wątku zbiorczym że potrzebuję transportu no to trzymam kciuki ;) Quote
pixie Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Mysia_ napisał(a):no to trzymam kciuki ;) podobno juz jest i to juz na jutro! czekamy kciuki zaciskamy Aga jeszcze raz dzeikujemy! Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Gosiapk napisał(a):Jeżu, ale się dobrze rozwija sprawa! i jak szybciutko, już nie mogę się doczekać :cool3: Quote
jusstyna85 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 macie transport? jesli sie nic nie zmieni,to jade w poniedz do Krakowa Quote
wtatara Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 w czym mogę Wam pomóc- jutro mnie nie ma w Krakowie ale w niedzielę rano wracam i tak do 17 mam samochód.W poniedziałek to zależy od godziny Quote
Mysia_ Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 AgaG miała odbyć wizyte przedadopcyjną, więc czekamy na jej relacje :razz: Quote
AgaG Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Domek wspaniały. już wróciłam z niego. Można śmiało przywozić pieska. Młodzi, ciepli ludzie, którzy kochają zwierzaki, mieli psa 15 lat poprzedniego. Już się nie mogą doczekać. Koleżanka która mnie zawiozła do nich obiecuje pomoc w transporcie, gdybyście nie miały szybko transportu. Jak coś dajcie mi znac na pw. Pan domu też mówił, że może jechac po niego :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 czyli cudowne wieści :multi: Czy ktoś ma jakiś pomysł na szybki transport? :razz: Quote
AgaG Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 edit_f która mnie dziś zawiozła jest chetna pomóc gdyby od was nie było transportu, ja też mogę pomóc. nie ma sprawy:loveu: Quote
Mysia_ Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='AgaG']edit_f która mnie dziś zawiozła jest chetna pomóc gdyby od was nie było transportu, ja też mogę pomóc. nie ma sprawy:loveu: kochane jesteście :loveu: Czy musimy zrobić jakąś zrzutkę na paliwo? :razz: Quote
Mysia_ Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 jusstyna85 napisał(a):macie transport? jesli sie nic nie zmieni,to jade w poniedz do Krakowa teraz dopiero wypatrzyłam :razz: Poniedziałek już za trzy dni :multi: Kiedy będziesz wiedzieć czy na 100%? Quote
AgaG Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 napiszcie pw do edit_f bo to ona będzie kierowcą nie ja :lol: no chyb aże wtara jedzie :lol: Quote
Mysia_ Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='AgaG']napiszcie pw do edit_f bo to ona będzie kierowcą nie ja :lol: no chyb aże wtara jedzie :lol: jeszcze poczekamy co z tym transportem o którym wspominała Justyna ;) Quote
AgaG Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ok. super. jak coś to napisz mi proszę na pw. :lol: Quote
jusstyna85 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Mysia_ napisał(a):teraz dopiero wypatrzyłam :razz: Poniedziałek już za trzy dni :multi: Kiedy będziesz wiedzieć czy na 100%? Problem w tym, że dopiero w niedziele, wszystko zależy od tego w jakim stanie będzie Dinuś ... Quote
Worel Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 skoro tacy kochani ludzie, to moze by tak Maniuszka-staruszka tez wzieli...:cool3::cool3::cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/siwiutki-zalamany-staruszek-pokocha-calym-sercem-maniek-prosi-o-dom-na-stare-lata-120641/index21.html bo ja jednemu i drugiemu kibicuje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
wtatara Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ja mogę pomóc Kraków i okolice- ja nie prowadzę , więc proszę męża Quote
Mysia_ Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 jusstyna85 napisał(a):Problem w tym, że dopiero w niedziele, wszystko zależy od tego w jakim stanie będzie Dinuś ... no to w takim razie wstrzymajmy się do jutra, o której godzinie dałabyś znać? i w razie co około której będziesz jechała w poniedziałek? Quote
jusstyna85 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Mysia_ napisał(a):no to w takim razie wstrzymajmy się do jutra, o której godzinie dałabyś znać? i w razie co około której będziesz jechała w poniedziałek? Jade z nim na zastrzyk ok 15 00...po 2 godzinach powinno być wiadomo-jesli będzie poprawa,to moge spokojnie jechać, jeśli nie,to niestety nie pomoge :( jechałabym w poniedz ok 14 00...gdzie dokładnie miałby być dowieziony? Quote
Recommended Posts