lolka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ciocia Magda :lol: jutro kończy się allegro Soni, mogłabyś przedłużyć??...oczywiście pyknę Ci pieniązki Quote
zuziaM Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jest dom w Uboczu [B]dla szczeniaczka malego kudlatego[/B]. Czy takiego moze macie ?????? Quote
lolka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='zuziaM']Jest dom w Uboczu [B]dla szczeniaczka malego kudlatego[/B]. Czy takiego moze macie ??????[/QUOTE] nic nie wiem o takim ancymonie ale rozejrzę się :) Gosia jade w nastepną środe do salonu pieknosci dla psów z Sonią , do lubania.....babeczka zna Cie dobrze , czeszesz tam swoje łapcie :) .....powiedz mi proszę czy jej usługi są masakrycznie drogie,:) Quote
lolka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [B]szukam kogoś z CHORZOWA do spotkania przedadopcyjnego [/B]...kompletnie nie mogę się odnaleźć w tej wyszukiwarce, jakieś bzdury mi wychodzą......jak ktoś z Was jest bardziej kumaty nich mi pomoże znaleźć jakiś nick z tego miasta, .....plis plis Quote
magda z. Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='lolka']ciocia Magda :lol: jutro kończy się allegro Soni, mogłabyś przedłużyć??...oczywiście pyknę Ci pieniązki[/QUOTE] Spoko:) Aga zadzwoń do Anety z SOS, ona na pewno kogoś zna, bo to jej okolice. Prze te problemy z transferem zażarło nam fotosy na fotosiku - chciałam teraz do allegro dać, ale nie ma tych zdjęć.... Quote
lolka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='magda z.']Spoko:) Aga zadzwoń do Anety z SOS, ona na pewno kogoś zna, bo to jej okolice. Prze te problemy z transferem zażarło nam fotosy na fotosiku - chciałam teraz do allegro dać, ale nie ma tych zdjęć....[/QUOTE] no kurcze, a z którego miesiąca brakuje fotek i jakich ? ....Aneta z SOS mówisz, ale chyba nie mam jej telefonu Quote
magda z. Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='lolka']no kurcze, a z którego miesiąca brakuje fotek i jakich ? ....Aneta z SOS mówisz, ale chyba nie mam jej telefonu[/QUOTE] bo ja własnie odkryłam pokrętne meandry moejgo myślenia, te 10 fotek było na moim starym koncie, z którego usunęłam bazarkowe ciuchy... [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1493564791[/url] tak kombinowalam, ze przekombinowałam.... numer zaraz prześle na pw Quote
lolka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='magda z.']bo ja własnie odkryłam pokrętne meandry moejgo myślenia, te 10 fotek było na moim starym koncie, z którego usunęłam bazarkowe ciuchy... [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1493564791[/URL] tak kombinowalam, ze przekombinowałam.... numer zaraz prześle na pw[/QUOTE] Magdos wiesz, że ja czasami nie nadążam za Twoim tokiem myślenia :).....widzę wszystkie fotki :) tzn że już ok? ciotka odezwał się domek dla Soni, wyglada to obiecująco,.....teraz wszystko zalezy od samej Soni, tzn musze ją face to face z kotem sprawdzić a problem taki, że wszystkie na jej widok uciekaja gdzie pieprz rosnie......w nastepny czwartek zabiorę ja na dwa dni do domu(muszę ja w mieszkaniu też sprawdzić a dopiero w nast.środę jedziemy do salonu piękności na myju myju) i zapoznam ją z Szanelą w kontenerku....to jedyna opcja choć i tak obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie, bo Sonia będzie wkładała przez kraty nochala a kicia dostanie ppiierdolca.....i dooopa, nie wiem jak mam to sprawdzić, tzn bezposrednio bo tak na odległośc problemu niet, tzn koty spitalają a Sonia ma radochę i biegnie za nimi z merdem na ogonie, ale do czego zmierzam :) Magda proszę odnowisz jej allegro?????? Quote
Megi428 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Hej wszystkim Czasami zaglądam do Was i czytam jak dzielnie walczycie o szczęście zwierzaków - podziwiam Was jak już kiedyś pisałam. Ja tylko melduję że moja suńka wel Łajza ma się dobrze, bardzo dobrze u nas - ostatnio tydzień była u mojej mamy bo malowanie miałam w domu i normalnie brakowało mi jej - jest kilka miesięcy i już człowiek się przywiazał - jak nas zobaczyła po tygodniu to szalała ze szczęścia jak durna (my też :p). Tak Łajza ma u nas dobrze :) [IMG]http://i54.tinypic.com/16gcs3m.jpg[/IMG] Quote
lolka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Megi428']Hej wszystkim Czasami zaglądam do Was i czytam jak dzielnie walczycie o szczęście zwierzaków - podziwiam Was jak już kiedyś pisałam. Ja tylko melduję że moja suńka wel Łajza ma się dobrze, bardzo dobrze u nas - ostatnio tydzień była u mojej mamy bo malowanie miałam w domu i normalnie brakowało mi jej - jest kilka miesięcy i już człowiek się przywiazał - jak nas zobaczyła po tygodniu to szalała ze szczęścia jak durna (my też :p). Tak Łajza ma u nas dobrze :) [IMG]http://i54.tinypic.com/16gcs3m.jpg[/IMG][/QUOTE] aaaaale ona ma błyszczącą sierść, :) Quote
kasia310 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='lolka']Magdos wiesz, że ja czasami nie nadążam za Twoim tokiem myślenia :).....widzę wszystkie fotki :) tzn że już ok? ciotka odezwał się domek dla Soni, wyglada to obiecująco,.....teraz wszystko zalezy od samej Soni, tzn musze ją face to face z kotem sprawdzić a problem taki, że wszystkie na jej widok uciekaja gdzie pieprz rosnie......w nastepny czwartek zabiorę ja na dwa dni do domu(muszę ja w mieszkaniu też sprawdzić a dopiero w nast.środę jedziemy do salonu piękności na myju myju) i zapoznam ją z Szanelą w kontenerku....to jedyna opcja choć i tak obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie, bo Sonia będzie wkładała przez kraty nochala a kicia dostanie ppiierdolca.....i dooopa, nie wiem jak mam to sprawdzić, tzn bezposrednio bo tak na odległośc problemu niet, tzn koty spitalają a Sonia ma radochę i biegnie za nimi z merdem na ogonie, ale do czego zmierzam :) Magda proszę odnowisz jej allegro??????[/QUOTE] Może jakiś kot, który mieszka z takim duzym psem i się nie boi....bo inny to spierdzieli, a Sońka za nim:) Quote
lolka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 lalalalalallalalala ........:) :) nasze schronisko wygrało w konkursie PLAY !!!!!! dostaniemy tonę karmy :) :) :) hurrrrrrrraaaaaaa !!!!! Quote
kasia310 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='lolka']lalalalalallalalala ........:) :) nasze schronisko wygrało w konkursie PLAY !!!!!! dostaniemy tonę karmy :) :) :) hurrrrrrrraaaaaaa !!!!![/QUOTE] Czułam, że się uda!!!!!! :):):) Ale się cieszę:):):) Quote
magda z. Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Bardzo sie cieszę:) Udała nam się praca zespołowa:) I chciałam jescze podziękowac jednej kochanej kobiecie, która rozlicza pity i jesli ktos nie ma swojego wybranego 1% to na nasze schronisko namawia:) Buziole i wielkie dzięki:) Quote
astridq Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 A ja pomarudzę... Nikt nie dzwoni ani nie pisze do moich kundli ;( Zrobiłam im wyróżnione allegro i nawet z tego nikt się nie zgłasza ... A one są takie fajne! W domu sama rozkosz, tulaśne i grzeczne! Załatwiają się już tylko na dworze. Na dworze jeszcze im trochę brakuje bo się boją ale na pewno się wkrótce otworzą. Quote
bla Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='lolka']lalalalalallalalala ........:) :) nasze schronisko wygrało w konkursie PLAY !!!!!! dostaniemy tonę karmy :) :) :) hurrrrrrrraaaaaaa !!!!![/QUOTE] elegancko ;))) Quote
lolka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='astridq']A ja pomarudzę... Nikt nie dzwoni ani nie pisze do moich kundli ;( Zrobiłam im wyróżnione allegro i nawet z tego nikt się nie zgłasza ... A one są takie fajne! W domu sama rozkosz, tulaśne i grzeczne! Załatwiają się już tylko na dworze. Na dworze jeszcze im trochę brakuje bo się boją ale na pewno się wkrótce otworzą.[/QUOTE] Astridq nie denerwuj się......tak to często bywa cisza, cisza a za chwile booom .....nie ma takiej opcji aby one nie znalazły domków, to tylko kwestia czasu, są ładne, młodziutkie i sprawdzone w domu...naprawdę nie martw się , zobaczysz będzie dobrze :) Quote
kasia310 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Astridq, ja też myślę, że domek w końcu się znajdzie, trafią na swojego człowieka:) Dzisiaj miałam jechać do schroo, ale nie wyszło... Pojadę w poniedziałek lub wtorek. Quote
Megi428 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='lolka']aaaaale ona ma błyszczącą sierść, :)[/QUOTE] no wiesz - jajeczka i szczęście robią swoje :) Aby każdy wasz zwierzak znalazł swoje miejsce jak moja Łajza Kochana :) Fakt - jest obowiązek - ale ile przyjemności, radości i poczucia bezpieczeństwa :) - i dodam - ja kiedyś byłam przeciwniczką psiaka w domu :) - teraz to nieaktualne :) Quote
magda z. Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Megi428']no wiesz - jajeczka i szczęście robią swoje :) Aby każdy wasz zwierzak znalazł swoje miejsce jak moja Łajza Kochana :) Fakt - jest obowiązek - ale ile przyjemności, radości i poczucia bezpieczeństwa :) - i dodam - ja kiedyś byłam przeciwniczką psiaka w domu :) - teraz to nieaktualne :)[/QUOTE] Ale ona fajnie trafiła:) Jak się ogarnę to postaram się jeszce poogłaszać czarnulce, ale mam jescze cos do poprawek z bardzo zaległego zlecenia... Wiosna w końcu zawitała na północy:) Aga tutaj masz sonie, koszt jtaki jak ostatnio - 18,40 [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1505391631[/url] wczoraj juz tak mnie oczy bolały od kompa, ze nie mialam siły zasiąść ani na sekundę Quote
lolka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Magda wpłacę na początku tygodnia ok? a jak wszystko dobrze się ułoży i Sonia pojedzie do domu to będzie można podmienić to fuul wypas allegro?? może na ramzesa prawdopodobnie od następnego roku szykują się duże zmiany....Lubań dołączy do dłuzyny a odpanie bogatynia....na nasze nieszczęście personalnie tez może się wszystko pozmieniać ......to jeszcze nic pewnego ale takie są prognozy czy ktoś jeszcze jest w stanie pomóc w opłacaniu Ramzesa i jakiś bazarek na niego zrobić???? leżymy tam z kasa, Magda na tą chwile z wiadomych przyczyn odpadła a ja sama nie dam rady na niego uzbierać Quote
zuziaM Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='lolka']nic nie wiem o takim ancymonie ale rozejrzę się :) Gosia jade w nastepną środe do salonu pieknosci dla psów z Sonią , do lubania.....babeczka zna Cie dobrze , czeszesz tam swoje łapcie :) .....powiedz mi proszę czy jej usługi są masakrycznie drogie,:)[/QUOTE] Oj, to jedziesz do pani Ani ! Super babeczka i niedroga dla moich biednych schroniskowych kudlaczkow. Specjalnie dla nich zakupila noz do strzyzenia za ok. 1700 zl. Ja chyba niedlugo z Anikiem ( niewidomym ) podjade. Ale u niego bez srodka uspokajajacego sie nie obejdzie. A szszeniaczka kudlatego juz nie szukamy, bo podeslalam do pani Beatke z jej znalezionym 1,5 rocznym bialym kudlaczkiem i okazalo sie, ze sie zakochali juz po zobaczeniu zdjecia !!!!! Quote
kasia310 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ciotki, właśnie wróciłam ze schroo, Czika - amstafka nareczcie znalazła dom!!! Do adopcji poszedł też Czaki i rudy Husky. Łajka jest szczenna!!! Madzia wiesz, który to zmalował....?;) Grek oczywiście..... Jest duzo nowych małych psiaków suczek i piesków, zamieszkały w nowych boksach są śliczne, kochaniutkie i nieszczęśliwe:( może uda mi się jakoś wrzucić zdjęcia, ale są słabe.... Jest też siedem szczeniaczków huskowatych, jesli się nie pomyliłam to trzy suczki i cztery pieski, jeden tak wystraszony, że siedzii pod podestem....no i postrzelony pies z Leśnej.... Quote
kasiunia1 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='kasia310']Ciotki, właśnie wróciłam ze schroo, Czika - amstafka nareczcie znalazła dom!!! Do adopcji poszedł też Czaki i rudy Husky. Czika jest szczenna!!! Madzia wiesz, który to zmalował....?;) Grek oczywiście..... Jest duzo nowych małych psiaków suczek i piesków, zamieszkały w nowych boksach są śliczne, kochaniutkie i nieszczęśliwe:( może uda mi się jakoś wrzucić zdjęcia, ale są słabe.... Jest też siedem szczeniaczków huskowatych, jesli się nie pomyliłam to trzy suczki i cztery pieski, jeden tak wystraszony, że siedzii pod podestem....no i postrzelony pies z Leśnej....[/QUOTE] Postrzelony? W jakim sensie ?? i to z Leśnej biedak :-( Aż same łzy w oku się zbierają jak przeczytać o tym tłumie niewinnych szczeniaczków w schroniskach :shake: Quote
astridq Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Może by zgłosić te małe haski do cioteczek od haszczorów?? Może by się szybciej coś wykroiło... Quote
Recommended Posts