Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='zuziaM']Jest dom w Uboczu [B]dla szczeniaczka malego kudlatego[/B].
Czy takiego moze macie ??????[/QUOTE]

nic nie wiem o takim ancymonie ale rozejrzę się :)
Gosia jade w nastepną środe do salonu pieknosci dla psów z Sonią , do lubania.....babeczka zna Cie dobrze , czeszesz tam swoje łapcie :) .....powiedz mi proszę czy jej usługi są masakrycznie drogie,:)

Posted

[B]szukam kogoś z CHORZOWA do spotkania przedadopcyjnego [/B]...kompletnie nie mogę się odnaleźć w tej wyszukiwarce, jakieś bzdury mi wychodzą......jak ktoś z Was jest bardziej kumaty nich mi pomoże znaleźć jakiś nick z tego miasta, .....plis plis

Posted

[quote name='lolka']ciocia Magda :lol: jutro kończy się allegro Soni, mogłabyś przedłużyć??...oczywiście pyknę Ci pieniązki[/QUOTE]
Spoko:)

Aga zadzwoń do Anety z SOS, ona na pewno kogoś zna, bo to jej okolice.

Prze te problemy z transferem zażarło nam fotosy na fotosiku - chciałam teraz do allegro dać, ale nie ma tych zdjęć....

Posted

[quote name='magda z.']Spoko:)

Aga zadzwoń do Anety z SOS, ona na pewno kogoś zna, bo to jej okolice.

Prze te problemy z transferem zażarło nam fotosy na fotosiku - chciałam teraz do allegro dać, ale nie ma tych zdjęć....[/QUOTE]

no kurcze, a z którego miesiąca brakuje fotek i jakich ? ....Aneta z SOS mówisz, ale chyba nie mam jej telefonu

Posted

[quote name='lolka']no kurcze, a z którego miesiąca brakuje fotek i jakich ? ....Aneta z SOS mówisz, ale chyba nie mam jej telefonu[/QUOTE]
bo ja własnie odkryłam pokrętne meandry moejgo myślenia, te 10 fotek było na moim starym koncie, z którego usunęłam bazarkowe ciuchy...
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1493564791[/url]
tak kombinowalam, ze przekombinowałam....
numer zaraz prześle na pw

Posted

[quote name='magda z.']bo ja własnie odkryłam pokrętne meandry moejgo myślenia, te 10 fotek było na moim starym koncie, z którego usunęłam bazarkowe ciuchy...
[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1493564791[/URL]
tak kombinowalam, ze przekombinowałam....
numer zaraz prześle na pw[/QUOTE]

Magdos wiesz, że ja czasami nie nadążam za Twoim tokiem myślenia :).....widzę wszystkie fotki :) tzn że już ok?

ciotka odezwał się domek dla Soni, wyglada to obiecująco,.....teraz wszystko zalezy od samej Soni, tzn musze ją face to face z kotem sprawdzić a problem taki, że wszystkie na jej widok uciekaja gdzie pieprz rosnie......w nastepny czwartek zabiorę ja na dwa dni do domu(muszę ja w mieszkaniu też sprawdzić a dopiero w nast.środę jedziemy do salonu piękności na myju myju) i zapoznam ją z Szanelą w kontenerku....to jedyna opcja choć i tak obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie, bo Sonia będzie wkładała przez kraty nochala a kicia dostanie ppiierdolca.....i dooopa, nie wiem jak mam to sprawdzić, tzn bezposrednio bo tak na odległośc problemu niet, tzn koty spitalają a Sonia ma radochę i biegnie za nimi z merdem na ogonie,
ale do czego zmierzam :) Magda proszę odnowisz jej allegro??????

Posted

Hej wszystkim
Czasami zaglądam do Was i czytam jak dzielnie walczycie o szczęście zwierzaków - podziwiam Was jak już kiedyś pisałam.
Ja tylko melduję że moja suńka wel Łajza ma się dobrze, bardzo dobrze u nas - ostatnio tydzień była u mojej mamy bo malowanie miałam w domu i normalnie brakowało mi jej - jest kilka miesięcy i już człowiek się przywiazał - jak nas zobaczyła po tygodniu to szalała ze szczęścia jak durna (my też :p).
Tak Łajza ma u nas dobrze :)

[IMG]http://i54.tinypic.com/16gcs3m.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Megi428']Hej wszystkim
Czasami zaglądam do Was i czytam jak dzielnie walczycie o szczęście zwierzaków - podziwiam Was jak już kiedyś pisałam.
Ja tylko melduję że moja suńka wel Łajza ma się dobrze, bardzo dobrze u nas - ostatnio tydzień była u mojej mamy bo malowanie miałam w domu i normalnie brakowało mi jej - jest kilka miesięcy i już człowiek się przywiazał - jak nas zobaczyła po tygodniu to szalała ze szczęścia jak durna (my też :p).
Tak Łajza ma u nas dobrze :)

[IMG]http://i54.tinypic.com/16gcs3m.jpg[/IMG][/QUOTE]

aaaaale ona ma błyszczącą sierść, :)

Posted

[quote name='lolka']Magdos wiesz, że ja czasami nie nadążam za Twoim tokiem myślenia :).....widzę wszystkie fotki :) tzn że już ok?

ciotka odezwał się domek dla Soni, wyglada to obiecująco,.....teraz wszystko zalezy od samej Soni, tzn musze ją face to face z kotem sprawdzić a problem taki, że wszystkie na jej widok uciekaja gdzie pieprz rosnie......w nastepny czwartek zabiorę ja na dwa dni do domu(muszę ja w mieszkaniu też sprawdzić a dopiero w nast.środę jedziemy do salonu piękności na myju myju) i zapoznam ją z Szanelą w kontenerku....to jedyna opcja choć i tak obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie, bo Sonia będzie wkładała przez kraty nochala a kicia dostanie ppiierdolca.....i dooopa, nie wiem jak mam to sprawdzić, tzn bezposrednio bo tak na odległośc problemu niet, tzn koty spitalają a Sonia ma radochę i biegnie za nimi z merdem na ogonie,
ale do czego zmierzam :) Magda proszę odnowisz jej allegro??????[/QUOTE]

Może jakiś kot, który mieszka z takim duzym psem i się nie boi....bo inny to spierdzieli, a Sońka za nim:)

Posted

[quote name='lolka']lalalalalallalalala ........:) :)
nasze schronisko wygrało w konkursie PLAY !!!!!! dostaniemy tonę karmy :) :) :)

hurrrrrrrraaaaaaa !!!!![/QUOTE]

Czułam, że się uda!!!!!! :):):) Ale się cieszę:):):)

Posted

Bardzo sie cieszę:) Udała nam się praca zespołowa:)

I chciałam jescze podziękowac jednej kochanej kobiecie, która rozlicza pity i jesli ktos nie ma swojego wybranego 1% to na nasze schronisko namawia:) Buziole i wielkie dzięki:)

Posted

A ja pomarudzę...
Nikt nie dzwoni ani nie pisze do moich kundli ;(
Zrobiłam im wyróżnione allegro i nawet z tego nikt się nie zgłasza ...
A one są takie fajne!
W domu sama rozkosz, tulaśne i grzeczne!
Załatwiają się już tylko na dworze.
Na dworze jeszcze im trochę brakuje bo się boją ale na pewno się wkrótce otworzą.

Posted

[quote name='lolka']lalalalalallalalala ........:) :)
nasze schronisko wygrało w konkursie PLAY !!!!!! dostaniemy tonę karmy :) :) :)

hurrrrrrrraaaaaaa !!!!![/QUOTE]

elegancko ;)))

Posted

[quote name='astridq']A ja pomarudzę...
Nikt nie dzwoni ani nie pisze do moich kundli ;(
Zrobiłam im wyróżnione allegro i nawet z tego nikt się nie zgłasza ...
A one są takie fajne!
W domu sama rozkosz, tulaśne i grzeczne!
Załatwiają się już tylko na dworze.
Na dworze jeszcze im trochę brakuje bo się boją ale na pewno się wkrótce otworzą.[/QUOTE]

Astridq nie denerwuj się......tak to często bywa cisza, cisza a za chwile booom .....nie ma takiej opcji aby one nie znalazły domków, to tylko kwestia czasu, są ładne, młodziutkie i sprawdzone w domu...naprawdę nie martw się , zobaczysz będzie dobrze :)

Posted

Astridq, ja też myślę, że domek w końcu się znajdzie, trafią na swojego człowieka:)

Dzisiaj miałam jechać do schroo, ale nie wyszło... Pojadę w poniedziałek lub wtorek.

Posted

[quote name='lolka']aaaaale ona ma błyszczącą sierść, :)[/QUOTE]
no wiesz - jajeczka i szczęście robią swoje :)

Aby każdy wasz zwierzak znalazł swoje miejsce jak moja Łajza Kochana :)

Fakt - jest obowiązek - ale ile przyjemności, radości i poczucia bezpieczeństwa :) - i dodam - ja kiedyś byłam przeciwniczką psiaka w domu :) - teraz to nieaktualne :)

Posted

[quote name='Megi428']no wiesz - jajeczka i szczęście robią swoje :)

Aby każdy wasz zwierzak znalazł swoje miejsce jak moja Łajza Kochana :)

Fakt - jest obowiązek - ale ile przyjemności, radości i poczucia bezpieczeństwa :) - i dodam - ja kiedyś byłam przeciwniczką psiaka w domu :) - teraz to nieaktualne :)[/QUOTE]

Ale ona fajnie trafiła:)

Jak się ogarnę to postaram się jeszce poogłaszać czarnulce, ale mam jescze cos do poprawek z bardzo zaległego zlecenia...
Wiosna w końcu zawitała na północy:)

Aga tutaj masz sonie, koszt jtaki jak ostatnio - 18,40
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1505391631[/url]
wczoraj juz tak mnie oczy bolały od kompa, ze nie mialam siły zasiąść ani na sekundę

Posted

Magda wpłacę na początku tygodnia ok? a jak wszystko dobrze się ułoży i Sonia pojedzie do domu to będzie można podmienić to fuul wypas allegro?? może na ramzesa

prawdopodobnie od następnego roku szykują się duże zmiany....Lubań dołączy do dłuzyny a odpanie bogatynia....na nasze nieszczęście personalnie tez może się wszystko pozmieniać ......to jeszcze nic pewnego ale takie są prognozy

czy ktoś jeszcze jest w stanie pomóc w opłacaniu Ramzesa i jakiś bazarek na niego zrobić???? leżymy tam z kasa, Magda na tą chwile z wiadomych przyczyn odpadła a ja sama nie dam rady na niego uzbierać

Posted

[quote name='lolka']nic nie wiem o takim ancymonie ale rozejrzę się :)
Gosia jade w nastepną środe do salonu pieknosci dla psów z Sonią , do lubania.....babeczka zna Cie dobrze , czeszesz tam swoje łapcie :) .....powiedz mi proszę czy jej usługi są masakrycznie drogie,:)[/QUOTE]

Oj, to jedziesz do pani Ani !
Super babeczka i niedroga dla moich biednych schroniskowych kudlaczkow.
Specjalnie dla nich zakupila noz do strzyzenia za ok. 1700 zl.
Ja chyba niedlugo z Anikiem ( niewidomym ) podjade. Ale u niego bez srodka uspokajajacego sie nie obejdzie.

A szszeniaczka kudlatego juz nie szukamy, bo podeslalam do pani Beatke z jej znalezionym 1,5 rocznym bialym kudlaczkiem i okazalo sie, ze sie zakochali juz po zobaczeniu zdjecia !!!!!

Posted

Ciotki, właśnie wróciłam ze schroo, Czika - amstafka nareczcie znalazła dom!!! Do adopcji poszedł też Czaki i rudy Husky.
Łajka jest szczenna!!! Madzia wiesz, który to zmalował....?;) Grek oczywiście.....
Jest duzo nowych małych psiaków suczek i piesków, zamieszkały w nowych boksach są śliczne, kochaniutkie i nieszczęśliwe:( może uda mi się jakoś wrzucić zdjęcia, ale są słabe....
Jest też siedem szczeniaczków huskowatych, jesli się nie pomyliłam to trzy suczki i cztery pieski, jeden tak wystraszony, że siedzii pod podestem....no i postrzelony pies z Leśnej....

Posted

[quote name='kasia310']Ciotki, właśnie wróciłam ze schroo, Czika - amstafka nareczcie znalazła dom!!! Do adopcji poszedł też Czaki i rudy Husky.
Czika jest szczenna!!! Madzia wiesz, który to zmalował....?;) Grek oczywiście.....
Jest duzo nowych małych psiaków suczek i piesków, zamieszkały w nowych boksach są śliczne, kochaniutkie i nieszczęśliwe:( może uda mi się jakoś wrzucić zdjęcia, ale są słabe....
Jest też siedem szczeniaczków huskowatych, jesli się nie pomyliłam to trzy suczki i cztery pieski, jeden tak wystraszony, że siedzii pod podestem....no i postrzelony pies z Leśnej....[/QUOTE]

Postrzelony? W jakim sensie ?? i to z Leśnej biedak :-(
Aż same łzy w oku się zbierają jak przeczytać o tym tłumie niewinnych szczeniaczków w schroniskach :shake: