magda z. Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 kasia310 napisał(a):Leon poszedł!!!:):):) matko jak dobrze, bo już ostatnio Lolce mówiłam, że trzeba szybko dla niego dom znaleźć, taki był smutny... Czy na czwartym zdjęciu piesków jadących do niemiec to nie jest przypadkiem moja Świnka???? To jest chyba ta młodziutka sunia ze zbiorowych, ta co ma około 5-6 miesięcy, jest na drugiej stronie lolka napisał(a):Sonidło już w chorzowie :)........myślałam, ze będę strasznie ryczała ale jestem przeszczęsliwa......ludzie wspaniali :), za miesiąc się spotkamy :), dostałam juz Soni fotke i wyglada na zadowoloną, moja malinka jej nowa pańcia urodziła się tego samego dnia i miesiąca co ja ....czyli wszechświat nam sprzyja Ale się cieszę:) zrobić podmiankę na jej allegro na Ramzesa? Aga a Ty pyknęłaś na tamto konto? Quote
astridq Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 lolka napisał(a):Sonidło już w chorzowie :)........myślałam, ze będę strasznie ryczała ale jestem przeszczęsliwa......ludzie wspaniali :), za miesiąc się spotkamy :), dostałam juz Soni fotke i wyglada na zadowoloną, moja malinka jej nowa pańcia urodziła się tego samego dnia i miesiąca co ja ....czyli wszechświat nam sprzyja Ale się Soni udało!! Oby więcej takich zakończeń!! Kundle pod moją nieobecność zrobiły strajk głodowy... Ale jak wróciłam to znowu apetytu nabrały;) Strasznie wrażliwe te czarnuszki moje ;p Quote
lolka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Magda puszczę wieczorem jak dorwę się do kodów...możesz spokojnie podmienić ramzesa Quote
magda z. Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 oki, zaraz to zrobię:) z pierwszych wieści to chyba zostanę tutaj na dłużej, tzn taka jest chęć mojego bezpośredniego przełożonego, który miał zasięgnać pewności jescze wyżej Quote
jankar Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 To wspaniale, że Soni się udało i że domek porządny. (Zapomniałam zapytaźć) Quote
lolka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 jankar napisał(a):To wspaniale, że Soni się udało i że domek porządny. (Zapomniałam zapytaźć) :) :) :) ...domek wręcz wymarzony, to ich pierwszy psiak, traktują ją nad wyraz czule i rozpieszczają do granic możliwości ...takich ludzi należałoby klonować w ilosci hurtowej :) p.s. a Luska była na mnie przez cała drogę do domu śmiertelnie obrażona.....głupol mały Quote
magda z. Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Lusia smutna, bo koleżanki nie ma...;) zostaję na kolejne 3 miesiące. wiadomosć juz potwierdzona. Quote
magda z. Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Ciotka lolka Ty zakręcie jeden, wpłaciłaś dwa razy na allegro;) Pod koniec miesiąca Tobie odeślę. Quote
lolka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 magda z. napisał(a):Ciotka lolka Ty zakręcie jeden, wpłaciłaś dwa razy na allegro;) Pod koniec miesiąca Tobie odeślę. taaaa:roll: ??? ...niemożliwe, jak pierwszy raz wystawiłaś Sonie to raz wpłaciłam i dzisiaj za nową odsłonę drugi raz ............tak chyba miało być czy nie? Quote
bla Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 http://zgorzelec.info/index.php?k_d=27&id=5923&long&t=news2b Quote
magda z. Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 lolka napisał(a):taaaa:roll: ??? ...niemożliwe, jak pierwszy raz wystawiłaś Sonie to raz wpłaciłam i dzisiaj za nową odsłonę drugi raz ............tak chyba miało być czy nie? ale mi zaksięgowała w dwa dni pod rząd po 18,40, chyba, ze allegro się walnęło.... mam nowy spis czipow, ale dopiero jutro ogarnę, bo zaraz musze dzwonić i się umawiac mieszkania oglądać... Quote
magda z. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Beata wydała kudłatego Ii Maksa, który od roku jej zalegal, ale ma dwie suczki nowe. Spisu czipów jescze nie ogarnęłam, ale Muki pojechal- właściciele sami po niego przyjechali:) No i od groma hasiorów, chyba 6 jest... Quote
magda z. Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1534366886 Kasiu masz sciagę:) Będe w B-cu w piątek rano, jeśli masz czas to ja mogę się z Toba wybrac, bo w sobote już jade z powrotem, razem z psem, wiec nie bedzie mnie dużej.... Quote
astridq Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Shawnee napisał(a):Pieski dobrze do nas dojechaly. Super!! Dziękuję za zdjęcia! Widzę,że moje bestie też jakoś przeżyły drogę ;) Jak będą jeszcze jakieś wieści to dawaj znać ;) Quote
kasia310 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Shawnee napisał(a):Hi, czy piesek KIKUT ma domek? Nie Joanna nie ma:-( Quote
kasia310 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='magda z.']http://allegro.pl/show_item.php?item=1534366886 Kasiu masz sciagę:) Będe w B-cu w piątek rano, jeśli masz czas to ja mogę się z Toba wybrac, bo w sobote już jade z powrotem, razem z psem, wiec nie bedzie mnie dużej.... Madzia, postaram się bardzo, ale jeszcze nie wiem czy będę mogła...dam znac w czwartek wieczorem, dobrze? Madzia wiesz, że Ramzes pojechał? Quote
magda z. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 kasia310 napisał(a):Madzia, postaram się bardzo, ale jeszcze nie wiem czy będę mogła...dam znac w czwartek wieczorem, dobrze? Madzia wiesz, że Ramzes pojechał? Wiem, ale wszyscy o mnie zapomnieli.... gdyby nie sms od Gosi, to bym żyła w niewiedzy, bo Beata tez mi nie powiedziała, nie wspominając o innych;) Czuję sie pominieta....;) Kasiu a mozesz mi dać znać do 21 w czwartek, bo ja o 21.45 mam pociąg do w-wia i jesli nie pojedziemy do schroniska to ja aparat tutaj zostawię, aby go nie wozić. Już mam bilet, powiozę się tak, aby spać;) Joanno pieski super, widać, ze są szczęsliwe, w schronisku tak nie biegają Quote
lolka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 dziewczyny pozdrawiam serdecznie z nad morza egejskiego, mimo, że dzieli nas 3000 km nadal bezustannie myślę o naszych łapciach.....udało mi się jakimś cudem wifi złapać:cool3: Kasia napisz koniecznie jak Ramzio u dziadka, czy wszystko ok ????? Madzia nie maiłam kiedy Ci powiedzieć bo akcja była błyskawica akurat w dniu mojego wyjazdu i właściwie Gosia i Grazyna to wzięły na siebie Joanna jakby jakimś cudem udało Ci się znaleźć miejsce dla KIKUTKA to ja dosłownie na pielgrzymkę kolanach do częstochowy bym walnęła.......on przy tej budzie, na tym krótkim łańcuchu już kilka lat gnije buziole, buziole ... Quote
zuziaM Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ramzesik juz od soboty jest w swoim nowym domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczegoly na watku .......... Quote
kasia310 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 magda z. napisał(a):Wiem, ale wszyscy o mnie zapomnieli.... gdyby nie sms od Gosi, to bym żyła w niewiedzy, bo Beata tez mi nie powiedziała, nie wspominając o innych;) Czuję sie pominieta....;) Kasiu a mozesz mi dać znać do 21 w czwartek, bo ja o 21.45 mam pociąg do w-wia i jesli nie pojedziemy do schroniska to ja aparat tutaj zostawię, aby go nie wozić. Już mam bilet, powiozę się tak, aby spać;) Joanno pieski super, widać, ze są szczęsliwe, w schronisku tak nie biegają Jejku Madziunia, nie czuj się pominięta Kochana:) Ja w sobotę i niedzielę byłam całkiem wyłączona, dopiero w poniedziałek dzwoniłam do Gosi czy Ramzes pojechał i czy wszystko gra, bałam się troszkę...ale Gosia powiedziała, że wszystko jest ok:) Madzia dam znać jutro ok. 19 co i jak... Quote
zuziaM Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 A od ubieglej srody mam u siebie takie dwa psiatka. Tofik ... mniejszy ... ok. roczny slodziaczek okropny Maxiu ... ok. 8 miesieczny... dzieciak jeszcze straszeczny .... Psiaki zabrane od opiekuna-sadysty .... bite, kopane , glodzone i zamkniete non stop w stajni .....bez miski z woda nawet... SZUKAMY dla NICH DOMKOW !!!!!! Quote
kasia310 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='lolka']dziewczyny pozdrawiam serdecznie z nad morza egejskiego, mimo, że dzieli nas 3000 km nadal bezustannie myślę o naszych łapciach.....udało mi się jakimś cudem wifi złapać:cool3: Kasia napisz koniecznie jak Ramzio u dziadka, czy wszystko ok ????? Madzia nie maiłam kiedy Ci powiedzieć bo akcja była błyskawica akurat w dniu mojego wyjazdu i właściwie Gosia i Grazyna to wzięły na siebie Joanna jakby jakimś cudem udało Ci się znaleźć miejsce dla KIKUTKA to ja dosłownie na pielgrzymkę kolanach do częstochowy bym walnęła.......on przy tej budzie, na tym krótkim łańcuchu już kilka lat gnije buziole, buziole ... Wszystko ok, na watku Ramzesa Gosia napisała wszystko:) Buziaki Quote
magda z. Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 To ja czekam:) gosiu jak bedziesz miała więcej zdjęć to ja na początku następnego tygodnia powinnam mieć już neta, muszę się jeszcze umówić z instalatorami. Żartowałam z tym pominięciem;) Quote
Recommended Posts