Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasia310 napisał(a):
Leon poszedł!!!:):):) matko jak dobrze, bo już ostatnio Lolce mówiłam, że trzeba szybko dla niego dom znaleźć, taki był smutny...

Czy na czwartym zdjęciu piesków jadących do niemiec to nie jest przypadkiem moja Świnka????

To jest chyba ta młodziutka sunia ze zbiorowych, ta co ma około 5-6 miesięcy, jest na drugiej stronie
lolka napisał(a):
Sonidło już w chorzowie :)........myślałam, ze będę strasznie ryczała ale jestem przeszczęsliwa......ludzie wspaniali :), za miesiąc się spotkamy :), dostałam juz Soni fotke i wyglada na zadowoloną, moja malinka
jej nowa pańcia urodziła się tego samego dnia i miesiąca co ja ....czyli wszechświat nam sprzyja

Ale się cieszę:) zrobić podmiankę na jej allegro na Ramzesa? Aga a Ty pyknęłaś na tamto konto?

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

lolka napisał(a):
Sonidło już w chorzowie :)........myślałam, ze będę strasznie ryczała ale jestem przeszczęsliwa......ludzie wspaniali :), za miesiąc się spotkamy :), dostałam juz Soni fotke i wyglada na zadowoloną, moja malinka
jej nowa pańcia urodziła się tego samego dnia i miesiąca co ja ....czyli wszechświat nam sprzyja

Ale się Soni udało!!
Oby więcej takich zakończeń!!

Kundle pod moją nieobecność zrobiły strajk głodowy...
Ale jak wróciłam to znowu apetytu nabrały;)
Strasznie wrażliwe te czarnuszki moje ;p

Posted

oki, zaraz to zrobię:) z pierwszych wieści to chyba zostanę tutaj na dłużej, tzn taka jest chęć mojego bezpośredniego przełożonego, który miał zasięgnać pewności jescze wyżej

Posted

jankar napisał(a):
To wspaniale, że Soni się udało i że domek porządny. (Zapomniałam zapytaźć)

:) :) :) ...domek wręcz wymarzony, to ich pierwszy psiak, traktują ją nad wyraz czule i rozpieszczają do granic możliwości ...takich ludzi należałoby klonować w ilosci hurtowej :)

p.s. a Luska była na mnie przez cała drogę do domu śmiertelnie obrażona.....głupol mały

Posted

magda z. napisał(a):
Ciotka lolka Ty zakręcie jeden, wpłaciłaś dwa razy na allegro;) Pod koniec miesiąca Tobie odeślę.

taaaa:roll: ??? ...niemożliwe, jak pierwszy raz wystawiłaś Sonie to raz wpłaciłam i dzisiaj za nową odsłonę drugi raz ............tak chyba miało być czy nie?

Posted

lolka napisał(a):
taaaa:roll: ??? ...niemożliwe, jak pierwszy raz wystawiłaś Sonie to raz wpłaciłam i dzisiaj za nową odsłonę drugi raz ............tak chyba miało być czy nie?

ale mi zaksięgowała w dwa dni pod rząd po 18,40, chyba, ze allegro się walnęło.... mam nowy spis czipow, ale dopiero jutro ogarnę, bo zaraz musze dzwonić i się umawiac mieszkania oglądać...

Posted

Beata wydała kudłatego Ii Maksa, który od roku jej zalegal, ale ma dwie suczki nowe. Spisu czipów jescze nie ogarnęłam, ale Muki pojechal- właściciele sami po niego przyjechali:)

No i od groma hasiorów, chyba 6 jest...

Posted

Shawnee napisał(a):
Pieski dobrze do nas dojechaly.

Super!!
Dziękuję za zdjęcia!
Widzę,że moje bestie też jakoś przeżyły drogę ;)
Jak będą jeszcze jakieś wieści to dawaj znać ;)

Posted

kasia310 napisał(a):
Madzia, postaram się bardzo, ale jeszcze nie wiem czy będę mogła...dam znac w czwartek wieczorem, dobrze?

Madzia wiesz, że Ramzes pojechał?

Wiem, ale wszyscy o mnie zapomnieli.... gdyby nie sms od Gosi, to bym żyła w niewiedzy, bo Beata tez mi nie powiedziała, nie wspominając o innych;) Czuję sie pominieta....;)

Kasiu a mozesz mi dać znać do 21 w czwartek, bo ja o 21.45 mam pociąg do w-wia i jesli nie pojedziemy do schroniska to ja aparat tutaj zostawię, aby go nie wozić. Już mam bilet, powiozę się tak, aby spać;)

Joanno pieski super, widać, ze są szczęsliwe, w schronisku tak nie biegają

Posted

dziewczyny pozdrawiam serdecznie z nad morza egejskiego, mimo, że dzieli nas 3000 km nadal bezustannie myślę o naszych łapciach.....udało mi się jakimś cudem wifi złapać:cool3:

Kasia napisz koniecznie jak Ramzio u dziadka, czy wszystko ok ?????

Madzia nie maiłam kiedy Ci powiedzieć bo akcja była błyskawica akurat w dniu mojego wyjazdu i właściwie Gosia i Grazyna to wzięły na siebie

Joanna jakby jakimś cudem udało Ci się znaleźć miejsce dla KIKUTKA to ja dosłownie na pielgrzymkę kolanach do częstochowy bym walnęła.......on przy tej budzie, na tym krótkim łańcuchu już kilka lat gnije

buziole, buziole ...

Posted

magda z. napisał(a):
Wiem, ale wszyscy o mnie zapomnieli.... gdyby nie sms od Gosi, to bym żyła w niewiedzy, bo Beata tez mi nie powiedziała, nie wspominając o innych;) Czuję sie pominieta....;)

Kasiu a mozesz mi dać znać do 21 w czwartek, bo ja o 21.45 mam pociąg do w-wia i jesli nie pojedziemy do schroniska to ja aparat tutaj zostawię, aby go nie wozić. Już mam bilet, powiozę się tak, aby spać;)

Joanno pieski super, widać, ze są szczęsliwe, w schronisku tak nie biegają

Jejku Madziunia, nie czuj się pominięta Kochana:) Ja w sobotę i niedzielę byłam całkiem wyłączona, dopiero w poniedziałek dzwoniłam do Gosi czy Ramzes pojechał i czy wszystko gra, bałam się troszkę...ale Gosia powiedziała, że wszystko jest ok:)

Madzia dam znać jutro ok. 19 co i jak...

Posted

A od ubieglej srody mam u siebie takie dwa psiatka.

Tofik ... mniejszy ... ok. roczny slodziaczek okropny

Maxiu ... ok. 8 miesieczny... dzieciak jeszcze straszeczny ....

Psiaki zabrane od opiekuna-sadysty .... bite, kopane , glodzone i zamkniete non stop w stajni .....bez miski z woda nawet...

SZUKAMY dla NICH DOMKOW !!!!!!

Posted

[quote name='lolka']dziewczyny pozdrawiam serdecznie z nad morza egejskiego, mimo, że dzieli nas 3000 km nadal bezustannie myślę o naszych łapciach.....udało mi się jakimś cudem wifi złapać:cool3:

Kasia napisz koniecznie jak Ramzio u dziadka, czy wszystko ok ?????

Madzia nie maiłam kiedy Ci powiedzieć bo akcja była błyskawica akurat w dniu mojego wyjazdu i właściwie Gosia i Grazyna to wzięły na siebie

Joanna jakby jakimś cudem udało Ci się znaleźć miejsce dla KIKUTKA to ja dosłownie na pielgrzymkę kolanach do częstochowy bym walnęła.......on przy tej budzie, na tym krótkim łańcuchu już kilka lat gnije

buziole, buziole ...

Wszystko ok, na watku Ramzesa Gosia napisała wszystko:) Buziaki

Posted

To ja czekam:)
gosiu jak bedziesz miała więcej zdjęć to ja na początku następnego tygodnia powinnam mieć już neta, muszę się jeszcze umówić z instalatorami.

Żartowałam z tym pominięciem;)