Rene@Rabik Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Taka ładna suka i nic. :shake: Kaśka hop do góry Quote
Rene@Rabik Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Wrzuciłam ja na: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10811322#post10811322 Quote
snuszak Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 to ja tez... Kasiu hooopaj po domek!! Quote
Rene@Rabik Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Niestety dziewczyna wybrała innego psa, Kaśka zostaje w schroni (tzn dobrze dla tamtego) - ja juz chyba nie będę wrzucac psów na wątki i reklamować bo mi to coś kiepsko idzie.:shake: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 mowi sie trudno i szuka sie dalej :eviltong: Quote
Rene@Rabik Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Wiem, ale czasami przychodzi zniechęcenie. Kaśka podskakuj - moze domek sobie wyskaczesz :razz: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 dla Kaski tez gdzies jest domek. tylko gdzie..? :razz: Quote
Rene@Rabik Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Daleko, za lasami, za górami ..... Quote
supergoga Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Dzisiaj zostawiłam namiar na siebie i wieści o Kasi w Związku Kynologicznym. Ponoć czasem ktoś się odzywa w sprawie psiaka, niekoniecznie z rodowodem. Czasem i o kundelki pytają. Będą skierowywać do mnie. Quote
TYGRYS-ica. Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 moze i o Kaske ktos sie zapyta :roll: Quote
rufusowa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 cioteczki moze uda sie Wam zrobic jakies nowe fotki? ze spacerku jakieś albo pozowane...ludzie są wzrokowcami a sunia jest bardzo ładna :cool3: Quote
Margolka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Kaśka będzie wdzięcznym towarzyszem człowieka:loveu: Quote
andzia69 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 o fundacyjne pieseczki nawet nikt nie dzwoni:-(:-(:-( a coraz to nowe i nowe się pojawiają:placz: biedne aściki:shake::shake::shake: Quote
Margolka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kachna szuka domeczku:) To prawda, psów coraz więcej, a chętnych do ich przygarnięcia coś maławo...:-( Quote
supergoga Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Żal Kaśki. Postaram się o fotki. POprosze Pawła. Niestety tam psy na smyczach nie spacerują, biegają luzem na wybiegu a wtedy grubasieńkę - ciężko uchwycić. Quote
supergoga Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Kasiu, nikt nie chce ciebie. Zostaje ci tylko schroniskowy kojec. Ciekawe czy na całe życie już tak zostanie. Quote
Rene@Rabik Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kaśka niestety nie jest jedyna amstaffką w przytulisku, druga suka tej samej rasy została przywiązana do bramy - brudna, śmierdząca - pewnie się komus znudziła lub wyeksploatowała :angryy: Quote
Margolka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Szukamy domku dla słodkiej Kachny:razz: Quote
supergoga Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Mamy drugą suke - i zero miejsca do jej trzymania, suka po szczeniakach, podobno - jeszcze nie widziałam. W bramie przywiązana. Paweł ją zabierał. Kochana do ludzi. Ma śliczną głowę, ale jest mizerna. Bardzo potrzebny tymczas dla jednej z nich, najlepiej dla tej nowej. Pokrywamy koszty sterylki, szczepienia, odrobaczania i odpchlania. Zresztą to ostatnie już zrobione. Ale to jest masakra. Nie mamy gdzie wstawić psiaków, zacznie się przegęszczenie i problemy. Czekam na fotki to założę wątek. TYm bardzoej, że wrócił Trop i jest kanalizacja całkiem. Quote
Recommended Posts