supergoga Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Widziałam tłuścioszkę. To taki pogodny psiak, tyle ma w sobie energii i radości. I siedzi w klatce. Szkoda grubasieńkiej Kasi. Niestety nikt nawet nie pyta. Quote
doddy Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Do mnie niestety też nikt nie dzwonił. Zastój w adopcjach niestety. Quote
snuszak Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 kurcze szkoda... moze jednak Kasia trafi do swojego kochanego domu Quote
supergoga Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Jak młoda, kochana Lola nie ma chętnych, to kto weźmie takiego grubasia - mimo że śliczny traktorek jest. I w tej klatce, bez dłuższych spacerów - nie schudnie na pewno. Niestety. Quote
supergoga Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 No sama już nie wiem. Szkoda tej Kaśki czołgistki... Quote
snuszak Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 czołgistki bardzo przesympatycznej zreszta :lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 na pewno znajdzie.. jakas czołgistowatą rodzinke :evil_lol: Quote
supergoga Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Nasza grubisia szuka domku - takiego który kocha tłuścioszki. Quote
snuszak Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 kocha tłuscioszki i zna sie na odchudzaniu :lol: Kasiu skacz po domek! Quote
supergoga Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 No żal suni bardzo. To zupełnie nie dla niej meijsce - schronisko i klatka i tyle innych psów które ją nakręcaja. Ale jej sympatia do ludzi nie zmienia się. Nasza czołgistka szuka domu. Quote
doddy Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Gosia, kiedy bedziesz miała konkretne informacje o tej 3 - latce? Quote
supergoga Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Powinnam mieć dzisiaj bo to pilne. Wiadomość otrzymałam wczoraj wieczorem Quote
supergoga Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Problem w tym, że nigdzie. Nie mamy miejsca - pustego kojca, a z innym psem w mały kojecv jej nie wsadzę. Jesli nie zgodza sie jej troche przetrzymac - a chyba ci ludzie co ją wybawili nie mają już jak - może będzie musiała iść do schronu w Poznaniu i klapa wtedy. No taki sajgon że szok. Quote
Jenny19 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Mogę pomóc w ogłaszaniu kluchy,ale potrzebuję emeil i numer telefonu. Quote
supergoga Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Jenny - pięknie dzięki. Napiszę, gdzie kluseczka już jest: allegro alegratka 4łapy eurocity kupsprzedaj. Jesli możesz pomóc - będę wdzięczna. Nie daję powoli rady. KOntakty: tel. 509 628 584 - Paweł meil. [email protected] Doddy - sunia o któej pisałam zostałą w DT - czyli z jednym jest ok. Teraz Kasia - kochana czołgistka - nasza Kariatyda - szuka domu, nawet DT, byle ktoś się nia zajął tak po domowemu.! Quote
Jenny19 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ogłoszenia Kaśki: 4lapy.pl adopcje.org animalia.pl bono-polska.pl e-tablica.com drobne.centrumofert.pl gieldaogloszen.pl gumtree.pl/Poznan gielda.bai.pl kupiepsa.pl ogloszenia.24polska.pl psy.pl dogs.pl polskastrefa.eu dwukropek.pl alegratka.pl(wyróżnione) autogielda.pl eoferty.com.pl kupsprzedaj.pl oferta.com.pl pajeczyna.pl pineska.pl emetro.pl ogloszenia.interpress.net.pl Quote
supergoga Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Kasia zdaje się że potrzebuje domku.Z braku zajęcia, z braku swego człowieka - nawet pysio sobie skaleczyła. To nie jest psiak, który znosi zamknięcie w kojcu - a z innymi psami pobiegać nie może. Więc przez to - urzęduje krócej na wybiegu. Biedna Kasia - taka jest sympatyczna Tu widać zraniony pysiolek naszej grubasińskiej. Ale tak się cieszy na wizyty kogos, kto zatrzyma się koło niej. Nie było czasu na zdjęcia z wybiegu. Więc chociaż moja córcia zrobiła kilka takich. Quote
andzia69 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Gosia - ona jest śliczną psiną...szkoda, że ludzie tego nie widzą:-( Quote
supergoga Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Ja widzę, mimo, że nie należę do szczególnych speców astkowych. Ale jej pysio jest takie usmiechniete. Pewnie łatwiej by było gdyby tolerowała inne psy - niestety - tego nie robi mimo wielu prób Pawła. A martwię się o Kasię coraz bardziej - to okaleczanie mi się nie podoba. Ona chyba chce wyjść, chce spacerów i człowieka. Quote
Recommended Posts