Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia i Tosia są na niebieskim bullowatym forum....ale tam codziennie wątków przybywa...a domków niestety nie:shake:

trzeba porobić im ogłoszenia w necie....inaczej nici z domku

acha - gdyby ktoś ogłaszał Kasie...to odmłodźcie ja troszkę - np. 3-4 lata napiszcie...wiek dla niektórych to bariera nie do pokonania:-(

Posted

supergoga napisał(a):
Bo nie jestem młoda, sliczna zgrabna i potulna. Bo nie kocham innych psów, bo jestem gruba i nie nastolatka

:roll: Ona jest śliczna! I nie jest stara. A co Wy z tym bekonem, jak pragnę zdrowia? Ona serio jest gruba? Bo ja nie widzę. Fajna sucz, a reklamujecie jak wieloryba;)

Posted

Masz rację, to nie wieloryb, to mocniej zbudowana dama. Tylko siedząc w klatce na bank z tej mocno zbudowanej zrobi sie bekon. Ona nie ma ruchu. Nikt z nią nie wychopdzi - nie ma kto i nie ma gdzie

Posted

[quote name='elmira']:roll: Ona jest śliczna! I nie jest stara. A co Wy z tym bekonem, jak pragnę zdrowia? Ona serio jest gruba? Bo ja nie widzę. Fajna sucz, a reklamujecie jak wieloryba;)

Wieloryby to fajne stworzenia - tak jak Kaśka. :lol:

Supergoga odczep sie od bekonu !!! Ja rozumiem, że wieprzowina teraz w cenie a Kaska na wieprzka nie wygląda :evil_lol:

Nietuzinkowa, radosna, pełna energii i skoczna niemalże jak Małysz, piękna suka szuka domu !!!

Posted

supergoga napisał(a):
Skoczna to za duzo powiedziane. Próbuje, ale za ciężka pupinka jest. Tak sobie z gracja młodego słonika Kasieńka podskakuje. Byle bliżej do ludzia. Może pomizia.

To reklamujmy słonika :) Śliczna jest!