Rene@Rabik Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 A czy ją ktoś wrzucił na wątek : http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewforum.php?f=47 ??? Bo jeskli nie, to mozna tam uderzyć. Quote
supergoga Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Ja nie moge tego otworzyć. Nie wiem, czy to nie jest jakas stara strona. Myślę, że astkowe cioteczki powstawiały Kasie i pamiętają o niej. A teraz doszła Tosia - i kanał. Quote
TYGRYS-ica. Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 zamiast ubywac to psiaków coraz wiecej :shake: Quote
Margolka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Kachna szuka domu, w zamian da gorące psie serduszko:loveu: Quote
andzia69 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Kasia i Tosia są na niebieskim bullowatym forum....ale tam codziennie wątków przybywa...a domków niestety nie:shake: trzeba porobić im ogłoszenia w necie....inaczej nici z domku acha - gdyby ktoś ogłaszał Kasie...to odmłodźcie ja troszkę - np. 3-4 lata napiszcie...wiek dla niektórych to bariera nie do pokonania:-( Quote
Rene@Rabik Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Kaśka juz tak długo czeka, ale takich psów jak ona faktycznie coraz więcej, moda minęła więc niepotrzebnego balastu trzeba sie pozbyć. Kaśka czemu ciebie nikt nie chce? Quote
supergoga Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Bo nie jestem młoda, sliczna zgrabna i potulna. Bo nie kocham innych psów, bo jestem gruba i nie nastolatka Quote
Tengusia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Pilnie Potrzebuje Kogos Z Okolic Pozniania (miejscowosc Manieczki) Do Wizyty Przedadopcyjnej !!!!! Jesli Bedzie Ok To Nasz Mlody Pitbullek W Poniedzialek Pojedzie Do Domu !!!!! Pomocy !!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showth...2#post10873402 Quote
elmira Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 supergoga napisał(a):Bo nie jestem młoda, sliczna zgrabna i potulna. Bo nie kocham innych psów, bo jestem gruba i nie nastolatka :roll: Ona jest śliczna! I nie jest stara. A co Wy z tym bekonem, jak pragnę zdrowia? Ona serio jest gruba? Bo ja nie widzę. Fajna sucz, a reklamujecie jak wieloryba;) Quote
supergoga Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Masz rację, to nie wieloryb, to mocniej zbudowana dama. Tylko siedząc w klatce na bank z tej mocno zbudowanej zrobi sie bekon. Ona nie ma ruchu. Nikt z nią nie wychopdzi - nie ma kto i nie ma gdzie Quote
Margolka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Fakt, Kachna to kawał dziewuchy do kochania:loveu: Tylko amanta brak:placz: Quote
Rene@Rabik Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='elmira']:roll: Ona jest śliczna! I nie jest stara. A co Wy z tym bekonem, jak pragnę zdrowia? Ona serio jest gruba? Bo ja nie widzę. Fajna sucz, a reklamujecie jak wieloryba;) Wieloryby to fajne stworzenia - tak jak Kaśka. :lol: Supergoga odczep sie od bekonu !!! Ja rozumiem, że wieprzowina teraz w cenie a Kaska na wieprzka nie wygląda :evil_lol: Nietuzinkowa, radosna, pełna energii i skoczna niemalże jak Małysz, piękna suka szuka domu !!! Quote
supergoga Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Skoczna to za duzo powiedziane. Próbuje, ale za ciężka pupinka jest. Tak sobie z gracja młodego słonika Kasieńka podskakuje. Byle bliżej do ludzia. Może pomizia. Quote
elmira Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 supergoga napisał(a):Skoczna to za duzo powiedziane. Próbuje, ale za ciężka pupinka jest. Tak sobie z gracja młodego słonika Kasieńka podskakuje. Byle bliżej do ludzia. Może pomizia. To reklamujmy słonika :) Śliczna jest! Quote
Rene@Rabik Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Kaska byłas juz bekonem wielorybem, słonikiem itp Teraz bądź po prostu sobą. moze to pozwoli ci szybciej znaleźć dom.:cool3: Quote
supergoga Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Klatka schroniskowa to nie miejsce dla astka. A ona na spacery nie wychodzi, jedynie czasem na wybieg. Szkoda suni.:shake: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kasienko kiedys i ty znajdziesz domek :roll: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 chodz Kasiu troszke pobiegac na spacerku :-) Quote
Rene@Rabik Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Taka ładna a taka niechciana :shake: Quote
TYGRYS-ica. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ktos Kasi odnawia ogłoszenia?? a benerek jest?? juz sie pogubiłam troszke.... :roll: Quote
Rene@Rabik Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Wszystkie ogłoszenia robi Supergoga. :Rose: A banerek zrobię ja albo Margolka Quote
supergoga Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ma ogłoszenia w kilku portalach i na allegro. Jest też na cafeanimal. Na allegro ma 1 gapia, ale i tak cisza. Telefony tylko od imbezyli. Juz nawet ręce opadają Quote
TYGRYS-ica. Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 czyli praktycznie wszystko jest tylko chetnych na sucz nie ma :shake: Quote
Tengusia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 czy Kaska ma jakies ogloszenia oprocz allegro ??? Quote
Recommended Posts