Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Bambino za ofertę wpłaty dla Kasieńki.
Po południu podam konto. Wpiszę je też w pierwszym poście - bo to konto Fundacji dla Zwierząt Animalia.

Dzięki!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Dziękuję Bambino za ofertę wpłaty dla Kasieńki.
Po południu podam konto. Wpiszę je też w pierwszym poście - bo to konto Fundacji dla Zwierząt Animalia.

Dzięki!!!

OK, będę czekać. W sprawie nam wiadomej będę kontaktować się z P.Pawłem. Potem dam znać. :roll:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
A wiec Kaska jedzie jutro do hotelu:multi:

No to super :multi: mam nadzieje ze poszczesci sie jej tak jak poszczescilo sie Tosce :) no nasza mała juz sie nie zobaczymy (naszczescie i nieszczescie) :evil_lol: mam nadzieje ze bedziesz maial szybko domek znaleziony :loveu:

Posted

Dzięki, już podaję. Podam też w pierwszym poście.

Fundacja dla Zwierząt Animalia
Ul. Polanka 35/11
61-131 Poznań

Konto bankowe:
Nordea Bank Polska S.A. Oddział POB Poznań I
53 1440 1286 0000 0000 0453 3704

Jeszcze raz wszystkim, którzy chcą pomóc Kasi dziękujemy!!!

Posted

Jednak posypały się deklaracje. Bardzo dobrze,że Kasia jest ustawiona. Kariatyda - Ty jesteś niemożliwa Supergoga,a myślałam,że nie uda mi się dziś usmiechnąć.

Posted

Kasia już jedzie !!!
Rozmawiałam przed chwilą z Magdą ... powiedziała że Kacha jest śliczna, cudowna i kochana :loveu:

dziewczynka jest grzeczna i dzielna i za jakies 1,5 godziny powinna być w hoteliku :multi:

Posted

fioneczka napisał(a):
Kaśka już w hoteliku :multi:
dzisiaj niestety nie mogę pojechać żeby się z nią zapoznać ale w sobotę zaplanowałam wizytę u Rokiego to i Kachę poznam :multi:

To fajnie :multi: Oby dlugo w nim nie byla :)

Posted

agaga21 napisał(a):
to magda779 pojechała razem z donvitowem zawieźć psiaki?czy o inną magdę chodzi?

o tą Magdę ... jednak nie jechała tylko była w stałym kontakcie tel z Donwitow i przesyłała mi wiadomości

Posted

agaga21 napisał(a):
aha, czyli że kaśka jest śliczna cudowna i kochana to opinia donwitowa;):evil_lol:

eeeeeeeeeeee Magdy :razz: bo przeciez Kaśkę widziała jak Donwitow był po Hektora czy jakoś tak ;)

Posted

No w końcu nasza Kasia to baba calą wielką "gębą". Może jej nie podpasował.
Mam jednak nadzieję, że nie sprawi kłopotu. Jest radosnym psem, który zachowuje się na młodszego niż jest.

Mam nadzieje, że po Kasieńkę zgłosi się wspaniały domek - i to niebawem. Bo szkoda sunieczki i każdego jej dnia.

Dzięki wszystkim!!!

Posted

a więc dzwoniłam ... Kasia zajęła już swój pokój, była na spacerku i ogólnie jest ok

P. Marek mówi że Kasia jest super :loveu:

póki co to tyle bo psiaki po podróży i P.Marek chce żeby w spokoju się zadomowiły

aaaa jeszcze jedno Kaśka chciała zjeść Hektora ... wystarczyła chwila nieuwagi i mało brakowało ... ale P.Marek i Łukasz dali radę w porę złapać towarzystwo bo był by tzw dym ... oj Kaśka ty kobitka prawdziwa jesteś :evil_lol:

Posted

No Kasia umie pokazac chlopakowi jak jej sie nie spodoba :evil_lol:
Mam nadzieje ze sunia nie bedzie sprawiac klopotow bo to suuuper psiak :loveu:
A i mam tez nadzieje szybko znajdzie domek :loveu: