Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fioneczka']z tego co mówiła ab-agnieszka psiaki miały dotrzeć do hotelu w poniedziałek ... chyba że coś się zmieniło a ja nie wiem :oops:

jesli chodzi o opłatę z hotel to liczona jest (jeśli Kaśka dotrze w poniedz) to do 20 kwietnia do 20 maja
To tak jak myslalysmy z Asia :)

Posted

supergoga napisał(a):
Bogosiku, witamy.
Wpłaty na Kasię zawsze na fundacyjne konto poprosimy.

Ja będę jutro robić przelew do hoteliku - 400 zł. Mam na razie 315 zł.
Razem z tymi od Gdusi, które przekaże mi Paweł.

Brakuje nam 85 zł. Ale mam nadzieję, że dotrze.

Jezeli brakuje tylko 85zl to rozbije moja swinke i uzbieram te kolejene 10zl i nasza kasienka od wtorku bedzie smacznie spala w hoteliku:) .Jesli psiara121 da jeszcze 40 to razem bedziemy mialy 80zl . Jakos bedzie trzeba uzbierac 5 zl ....

Posted

Gdusia napisał(a):
Jezeli brakuje tylko 85zl to rozbije moja swinke i uzbieram te kolejene 10zl i nasza kasienka od wtorku bedzie smacznie spala w hoteliku:) .Jesli psiara121 da jeszcze 40 to razem bedziemy mialy 80zl . Jakos bedzie trzeba uzbierac 5 zl ....

Jeśli będę widziała się z Gdusią dzisiaj, to te 5 zł, jej dam. Jeśli nie to od supergogi poproszę o numer konta. A potem zobaczymy, czy nie będzie trochę więcej. :cool3:

Posted

Teraz to juz sie kompletnie pogubilam :eviltong:
Ja dla kasienki naszej daje 40zl to ile jeszcze trzeba dac?
No to nasza kochana w poniedzialaek pakujesz sie i jedziesz w koncu do hoteliku :multi:

Posted

Bambino napisał(a):
Jeśli będę widziała się z Gdusią dzisiaj, to te 5 zł, jej dam. Jeśli nie to od supergogi poproszę o numer konta. A potem zobaczymy, czy nie będzie trochę więcej. :cool3:

Mam nadzieje ze sie spotkamy :)
Czyli pieniazki juz mamy uzbierane na ten miesiac :):multi:

Posted

Psiara121 napisał(a):
Teraz to juz sie kompletnie pogubilam :eviltong:
Ja dla kasienki naszej daje 40zl to ile jeszcze trzeba dac?
No to nasza kochana w poniedzialaek pakujesz sie i jedziesz w koncu do hoteliku :multi:

Brakuje 85 zl .. Ty dajesz 40zl i ja tez daje 40zl czyli razem mamy 80 zl :) Wiec brakuje tylko 5zl a te 5zl ma dolozyc bambino

Posted

agnieszka24 napisał(a):
Te 25 zł mogę co miesiąc dokładać Kasieńce do hotelu :-)
Tak długo na jej wątku była cisza, aż wreszcie pojawiła się szansa :loveu:

No to extra :) kasa jest to teraz tylko Kasia pakuje walizy i jedzie do hoteliku :)
No jak Kasia by zostala na dluzej w hoteliku (ale mam nadzieje ze nie) to pieniazki sie przydadza :) ja sama od siebie tez dorzuce jakby miala zostac w hoteliku na kolejny miesiac :) ale to jest tak kochane psisko ze powinna szybko znalesc domek :loveu:

Posted

Psiara121 napisał(a):
No to extra :) kasa jest to teraz tylko Kasia pakuje walizy i jedzie do hoteliku :)
No jak Kasia by zostala na dluzej w hoteliku (ale mam nadzieje ze nie) to pieniazki sie przydadza :) ja sama od siebie tez dorzuce jakby miala zostac w hoteliku na kolejny miesiac :) ale to jest tak kochane psisko ze powinna szybko znalesc domek :loveu:

Kasienka napewno szybko znajdzie domek :) One jest za sliczna i za kochana zeby tak dlugo byc bez czlowieka :)

Posted

mam nadzieję że w hoteliku uda jej się szybciutko znaleźć domek.będzie trzeba zrobić piękne zdjęcia i ją mocno rozreklamować.myślę że wybiegana kaśka zyska szczuplejszą sylwetkę i będzie można więcej powiedzieć o niej jak się zachowuje w warunkach bardziej domowych...choć pewnie przy ciepłej pogodzie będzie na zewnątrz ale codzienny kontakt z ludźmi i bieganie na pewno jej się przyda ;)

Posted

[quote name='agaga21']mam nadzieję że w hoteliku uda jej się szybciutko znaleźć domek.będzie trzeba zrobić piękne zdjęcia i ją mocno rozreklamować.myślę że wybiegana kaśka zyska szczuplejszą sylwetkę i będzie można więcej powiedzieć o niej jak się zachowuje w warunkach bardziej domowych...choć pewnie przy ciepłej pogodzie będzie na zewnątrz ale codzienny kontakt z ludźmi i bieganie na pewno jej się przyda ;)
Oj i to bardzo Kasia uwielbia towarzystwo ludzi i jesli to ona jest w centrum zainteresowania :)

Posted

No nasza Kasienka nie byla dzis na spacerku ale bawila sie z nami na wybiegu w schronisku :) byla szczesliwa jak nas zobaczyla :)
Mam nadzieje ze jak trafi do hoteliku to bedzie tam mieszkac krotko i trafi szybko do domku :loveu:

Posted

Supergogo, mogę prosić numer konta na te wielkie 5 zł. :evil_lol: Byłam w piątek w BUku, widziałam się z Gdusią ale zapomniałam jej dać tę piątkę. Pokazywała mi zdjęcie Pumy. Piękna była na tym zdjęciu, ale dziś widzę świeczuszkę - smutno :-(:-(. Gdyby Kaśka była dłużej w hoteliku to ode mnie co m-c 10 zł.