Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No mam nadzieje ze Kasience naszej uda sie wyrwac z schroniskowych krat i pojedzie do hoteliku :) zaluje ze nie jestem teraz aktualnie przy kasie ale jak bym miala to napewno bym dala oczywiscie cos od siebie :) mam nadzieje ze jak Kasia bedzie w hoteliku to szybko znajdzie domek :loveu: trzymam kciuki:loveu:

Posted

Mam jeszcze deklaracje od Bigosika - 15 zł/m-c.
To na 1 m-c mamy, myśle, że w międzyczasie ustalą się wpłaty i damy radę dalej. Nigdy nie zostawiamy nikogo kto nam pomaga z naszym psem bez pomocy.

Czyli można chyba organizować hotelik. Chyba że poczekmay jeszcze na wynik rozmowy z cytowanym chętnym.

W pierwszym poście wypiszę oferty finansowej pomocy.

Posted

Udalo mi sie dodzwoic:angryy:
Odebrala nawalona babka i zabardzo nie wiedziala o co chodzi. Po czym dowiedzialam sie ze to napewno jej corka. Powiedzialam ze zadzwonie po Swietach .
Czyli sprawa jasna nie ma nadczym myslec. Domek skrelony.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Udalo mi sie dodzwoic:angryy:
Odebrala nawalona babka i zabardzo nie wiedziala o co chodzi. Po czym dowiedzialam sie ze to napewno jej corka. Powiedzialam ze zadzwonie po Swietach .
Czyli sprawa jasna nie ma nadczym myslec. Domek skrelony.

eeeeeee Aga przerwałaś pani biesiadę trunkową przedświąteczną i furczysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dobrze że się baba nawaliła i wiadomo co to może oznaczać, bo nawalona baba w przeddzień świąt nie wróży nic dobrego
Kaśka w normalnym miejscu na domek swój zaczeka ... już niedługo

czy Kasi któraś cioteczka powiedziała żeby zaczęła się pakować ?

Wesołych swiąt dla Wszystkich odwiedzających wątek

Posted

Czyli tak jak myslelismy.
masakra i świetna zabawa.

W pierwszym poście wstawiłam dotychczasowe oferty wpłat. Będę tam zapisywać na bieżąco, jak tylko ktoś jeszcze zechce pomóc Kasi opuścić schronisko.
Mam nadzieje, że można będzie ją zabrać - dla niej też powoli zaczyna liczyć się czas.

Posted

ania z poznania podtrzymuje swoją deklarację(tą od pręgusów) i przerzuca ją na nową ekipę z bogatyni!!!:multi:

supergoga, pewnie ją spotkasz bo ania zabiera kaśkę i zawozi do wrocławia(skąd przejmie ją ab-agnieszka) więc uściskaj ją proszę ode mnie! ania to nasz dobry duszek ;):loveu:

Posted

aż miło ze tak wspaniale Wam idzie współpraca i działanie na rzecz zapomnianych w schroniskach bid

Kasia czeka juz tak długo i nalezy jej sie pewne wsparcie, ktore dzieki Wam otrzyma

jesteście kochane :loveu:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Musze dodzwonic sie do Gosi bo Kaskanajprawdopodobnie pojedzie do hotelu w poniedzialek z Donvitow i Hektorem

To fajnie :)Tak jak wczesniej pisalam pieniazki dam w niedziele p.Pawlowi

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Musze dodzwonic sie do Gosi bo Kaskanajprawdopodobnie pojedzie do hotelu w poniedzialek z Donvitow i Hektorem

No to ekstra :multi: jeszcze bedziemy mogly razem z Madzia zabrac Kasienke na ostatni spacerek :):)

Posted

To super, jeśli tak się uda. Bo może będziemy mogli przerobic jej kojec na 2 nieco mniejsze. Czekają kolejne psy na ulicy.

No i mamy 3 nowe astki, w tym szczeniaka 5 m-cy i chyba jego mamę.

Posted

sa w przytulisku pod Poznaniem, jest szczeniak, tak 5/6 miesiecy ciemny (nie mam zdjec niestety) lagodny, bardzo fajny, jest jego mama takiej samej masci i tatko (prawdopodobnie ale na to wyglada bo z jednego miejsca sa) moze ktos pseudo sobie tam takie małej robił i na sielanke woził, tego nie wiem, moge tylko sie domyslac takich rzeczy a tego nie lubie, taks amo do glowy przychodzi

mama tez fajna, w jakim wieku nie wiem, potrzeba by pomocy kogos od astow bo ja nie znam sie na takich psach....

przepraszam za off

dobrze ze naszej Kasi sie tak dobrze zaczyna wiedziec :loveu: mam nadzieje ze szybko z hoteliku do domku pojdzie

Posted

supergoga napisał(a):
To super, jeśli tak się uda. Bo może będziemy mogli przerobic jej kojec na 2 nieco mniejsze. Czekają kolejne psy na ulicy.

No i mamy 3 nowe astki, w tym szczeniaka 5 m-cy i chyba jego mamę.

Te 3 astki sa u nas w Buku ?