Psiara121 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Biedactwo :-( a juz mialysmy nadzieje... Ale nie poddajemy sie w koncu Kasia znadzie domek trzeba w to wierzyc :) Quote
Gdusia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 supergoga napisał(a):Chyba jednak nic z tego nie będzie. Dziewczyny miały jeszcze jednego kandydata i wstępnie zainteresowały się najpierw naszym Kaszmirem. Cieszyłabym się gdyby ta adopcja się powiodła, bo on siedzi w znacznie gorszych warunkach niż Kasia. Nie jest tak bezpieczny. Ale o Kasi pamiętamy. Wazne ze chociaz tamtemu pieskowi sie poszczesci :) Kasie tez znajdzie domek...Musi :) Quote
Psiara121 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No Kasienka w sobote na spacerek idziesz :) z niespodzianka pojdziesz na 8m smyczy ;) wiec wybiegasz sie piekna :cool3: Quote
Okamia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Podnoszę... i życzę udanego spacerku :cool3: Będą fotki? Quote
Psiara121 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Okamia napisał(a):Podnoszę... i życzę udanego spacerku :cool3: Będą fotki? Spacerek napewno bedzie udany :) a fotki raczej tak ;) Gdusia napewno sie nie polata za madra jest zeby taka gafe strzelic :evil_lol: Quote
Gdusia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Zdjecia beda :) Mam nadzieje ze uda mi sie zrobic :) Quote
Gdusia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 agaga21 napisał(a):Nie mogĘ siĘ doczekaĆ nowych fotek kasi Kasia jutro pierwszy raz pojdzie na dlugiej smyczy i bedzie mogla sie wybiegac na niej :) Fotki beda mam nadzieje ze wyjda :) Quote
Psiara121 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Gdusia napisał(a):Zdjecia beda :) Mam nadzieje ze uda mi sie zrobic :) Nie martw sie we dwie napewno damy rade :) wiesz tak jak zawsze jedna trzyma druga robi fotki oczywiscie :evil_lol: Quote
Psiara121 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 agaga21 napisał(a):Nie mogĘ siĘ doczekaĆ nowych fotek kasi agaga21 padniesz z wrazenia jak zobacyzsz co Kasia wyprawiala na spacerku :evil_lol: fotki wyszly super szczegolnie te jak biegala po lace w wodzie :cool3: Kasia byla dzisiaj tak zadowolona ze spacerku ze masakra caly czas chciala biegac i musiala miec cos ciagle w pysku (patrz butelka z ktorej nic oczwiscie nie zostalo :evil_lol:) no jutro Kasienka tez moze pojdzie na spacerek i sie psinka znowu wybiega :) Quote
Gdusia Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Kasienka byla dzisiaj na spacerku na dlugiej smyczy :) Poszlismy na laki i bylo tak troche wody (nawet sporo) mala tak sie w niej bawila hehe fajnie wygladala jak sie tuplala we wodzie :evil_lol:. Biegala jak szalona byla taka szczesliwa :loveu:. Oczywiscie potem musiala wytarzac sie w piasku i wygladalal jak swinka cala brudna byla:evil_lol:.... Zdjecia oczywiscie beda nawet sa jak bawi sie w wodzie :) Kasiu juz niedlugo znowu sie wybiegasz .... Quote
agaga21 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 nooo,teraz to już w ogóle nie mogę się doczekać!!!:lol::lol::lol: Quote
supergoga Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 No to już są. Piekne są: Zagadka - czego szuka Kaśka - Kariatyda??? Odpowiedź - wiadomo....:eviltong: Szczęśliwy Kasiek na spacerze Butelkowy gryzak - Kaśka. Za moment odsłona druga. Quote
supergoga Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 I dalsze fotki Kasi. Dlaczego ona nie może tak się cieszyć na cidzień. Dlaczego nikt jej nie chce. Taki wspaniały pies A teraz seria - astek - pies wodny Ładne? No to dalej... Quote
supergoga Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 I kolejna odsłona - astek - pies norowiec, albo może pies ziemny No to masz coś dla mnie czy nie. Byłam grzeczna... Quote
supergoga Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Nie masz - to idę dalej, teraz sobie poużywam. Bo to jest tak - Kasia może być albo szczęśliwa, albo...czysta. Wybrała to pierwsze Dzięki. Piekna ta sesja dziewczyny... A ja jutro sama spotkam całe nasze towarzystwo. Quote
Daga&Maks Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 piękne zdjęcia :loveu: Kaśka wyszła wspaniale :) Quote
agaga21 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 świetne fotki!jaka ona jest pełna życia i energii.powinna mieć swój dom z ogrodem.....eh, mam nadzieję że się doczeka. Quote
nika28 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kaśka :loveu: :loveu: :loveu: Ale dlaczego ona tak długo czeka na dom... :shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 jaka szczęsliwa-fantastyczna sunia!! Quote
Psiara121 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Tak Kasia to super pies :loveu: tylko szkoda ze nie ma jeszcze swojego domku :-( ale moze jak ktos zobaczy fotki to zakocha sie w Kasi :loveu: Quote
Recommended Posts