Bączek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Co sie dzieje z suczką bo od maja nic o niej nie wiadomo Quote
majku33krakow Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 karusiap napisał(a):nastepnym razem w schronie sprawdzimy jak ona sie trzyma ona jest po sterylce? Quote
Jagienka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 majku33krakow napisał(a):ona jest po sterylce? raczej nie Quote
AgaG Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Być moze jest sterylizowana, bo dawno dawno o to pytałam,, ale nie mamy dostępu do kart więc nie wiem. długi w hotelu mam gigantyczne, więc nie mam jak jej wyciagnąć :-(:-(:-( Quote
AgaG Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 majka50 napisał(a):dziewczyny jak tam mała przylepka.Aga czy jest szansa,że wyciągniesz ja ze schronu.Może będę mogla dać pare groszy na hotel dla niejn chociaż za miesiąc.Wiem ,że to nie jest duzo ale od czegoś trzeba zacząć. Majka wyciagnąć mogę, tylko co dalej.. mam jeszcze 3 psy w hotelu obciążone długami... które długo czekają... sama nie wiem, co robić,,, bo jak ją wyciagnę, a nie wydam przez miesiąc?Wigo czeka w hotelu od zimy na przykład...:-(:-( Quote
majka50 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hopaj śliczna w górę. Gdzieś tam czeka na ciebie ten jeden , jedyny wymarzony domek.:multi::multi::multi: Quote
majka50 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No i w górę kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
majka50 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Deszcz leje i jest zimno ale ty maleńka musisz sie pokazać bo gdzieś tam jest dla ciebie cieplutki domek.:loveu::multi: Quote
JagnaP Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Przepraszam za offa, ale szczeniakowi czas ucieka...... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121253 Quote
majka50 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 hej malutka zima idzie. Hopaj w górę po domek:lol: Quote
majku33krakow Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 j3nny napisał(a):szkrabku :-( mam zamiar ja wziasc do domu,tylko mam samca nie kastrowanego,niewiem jak to wszystko zgrac,chyba ja ktos znalazl i oddal do schronu/ Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 majku33krakow napisał(a):mam zamiar ja wziasc do domu,tylko mam samca nie kastrowanego,niewiem jak to wszystko zgrac,chyba ja ktos znalazl i oddal do schronu/ W schronisku wiekszosc suk jest sterylizowana wiec byc moze ona tez. Quote
majka50 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Co tam słychać u ciebie psinko????????:loveu: Quote
majka50 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Hej sunieczka widzę,że nikt do ciebie nie zagląda. Pewnie nic się nie zmieniło. Domku jak nie było to nie ma. Mogę tylko zyczyć ci ,aby wreszcie ktos cie zauważył.:loveu: Quote
majku33krakow Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 j3nny napisał(a):podnosimy malutką byłem w schronie w boxie b9 ,10 ,jest tam taka sunia w konciku trzesie sie ogromnie jak osika,przez pol huda,niewiem czy to ta,znacie jej numer identyfikacyjny?jakie ma imie chociaz?sunia nie jest chuda jest po sterylce bo pytałem i jak sopel ja zaakceptuje to w poniedziałek ja biore do domu,jest kochana:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
majku33krakow Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 sunia jest u mnie juz,sopel szczeka na nia.strasznie sie boi. Quote
karusiap Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 majku33krakow napisał(a):sunia jest u mnie juz,sopel szczeka na nia.strasznie sie boi. majku odizoluj na razie Sopla,bo suka na zawal pojdzie,nie trzeba jej na razie wiecej stresu. Czy on szczeka na nia z agresja? Quote
majku33krakow Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 karusiap napisał(a):majku odizoluj na razie Sopla,bo suka na zawal pojdzie,nie trzeba jej na razie wiecej stresu. Czy on szczeka na nia z agresja? nie z agresja,juz sie uspokoił,ona nie boi sie sopla,a co ze spacerami ile razy wychodzic z nia?odizolowac nie moge bo sie musza przyzwyczaic do siebie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: załatwiła sie w domu kupe i siku zrobiła,to chyba dobrze nie? Quote
Recommended Posts