Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Być moze jest sterylizowana, bo dawno dawno o to pytałam,, ale nie mamy dostępu do kart więc nie wiem. długi w hotelu mam gigantyczne, więc nie mam jak jej wyciagnąć :-(:-(:-(

Posted

majka50 napisał(a):
dziewczyny jak tam mała przylepka.Aga czy jest szansa,że wyciągniesz ja ze schronu.Może będę mogla dać pare groszy na hotel dla niejn chociaż za miesiąc.Wiem ,że to nie jest duzo ale od czegoś trzeba zacząć. Majka

wyciagnąć mogę, tylko co dalej.. mam jeszcze 3 psy w hotelu obciążone długami... które długo czekają... sama nie wiem, co robić,,, bo jak ją wyciagnę, a nie wydam przez miesiąc?Wigo czeka w hotelu od zimy na przykład...:-(:-(

Posted

Hej sunieczka widzę,że nikt do ciebie nie zagląda. Pewnie nic się nie zmieniło. Domku jak nie było to nie ma. Mogę tylko zyczyć ci ,aby wreszcie ktos cie zauważył.:loveu:

Posted

j3nny napisał(a):
podnosimy malutką

byłem w schronie w boxie b9 ,10 ,jest tam taka sunia w konciku trzesie sie ogromnie jak osika,przez pol huda,niewiem czy to ta,znacie jej numer identyfikacyjny?jakie ma imie chociaz?sunia nie jest chuda jest po sterylce bo pytałem i jak sopel ja zaakceptuje to w poniedziałek ja biore do domu,jest kochana:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

majku33krakow napisał(a):
sunia jest u mnie juz,sopel szczeka na nia.strasznie sie boi.

majku odizoluj na razie Sopla,bo suka na zawal pojdzie,nie trzeba jej na razie wiecej stresu.
Czy on szczeka na nia z agresja?

Posted

karusiap napisał(a):
majku odizoluj na razie Sopla,bo suka na zawal pojdzie,nie trzeba jej na razie wiecej stresu.
Czy on szczeka na nia z agresja?

nie z agresja,juz sie uspokoił,ona nie boi sie sopla,a co ze spacerami ile razy wychodzic z nia?odizolowac nie moge bo sie musza przyzwyczaic do siebie
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
załatwiła sie w domu kupe i siku zrobiła,to chyba dobrze nie?