majku33krakow Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 AgaG napisał(a):owszem, non stop sprzątam, ale teraz mają pół mieszkania, do drugiego pół nie wpuszczam, bo bym padła od sprzątania.ale i tak w tej drugiej połówce jest izolowany Hugo, który w łóżlu spi.. ja mam różne patenty na kłaki .. na przykład w pokoju Hugo jest na dzień zabezpieczenie na lózko: dno od namiotu nie do przebicia pazurami, które on sobie lubi obcinać zębami na łóżku zresztą.. :) ciężko pogodzić pedantyzm z czterema psami.. :roll: nie no pedantyzm odpada,chyba ze sprzataczka jest:evil_lol: Quote
AgaG Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 majku33krakow napisał(a):nie no pedantyzm odpada,chyba ze sprzataczka jest:evil_lol: hmm sprzątaczka.. no przydałaby się, ale Hugo by ją zjadł :roll:;) Quote
majku33krakow Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 powiec mi czy to ze ona tak lubi jesc to normalne?obrzerała by sie strasznie,dzis pochłoneła 6 kromek chleba,a tak ładnie schudła,lubi jesc,nie głodze jej,ale powinna mało jesc. Nie lubi KOTÓW! Quote
majku33krakow Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 kupiłem suni szelki,uszka ma chore,zapalenie ma,kropelki dostała Quote
AgaG Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 majku33krakow napisał(a):powiec mi czy to ze ona tak lubi jesc to normalne?obrzerała by sie strasznie,dzis pochłoneła 6 kromek chleba,a tak ładnie schudła,lubi jesc,nie głodze jej,ale powinna mało jesc. Nie lubi KOTÓW! Po schronie wiele psów tak ma.. Moja Kropka ma drugie imię Beczka... :evil_lol: reszta psiaków też by zjadła każdą ilość :lol: Quote
AgaG Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 majku33krakow napisał(a):kupiłem suni szelki,uszka ma chore,zapalenie ma,kropelki dostała No to dobrze, że dbasz o nią. :lol: Quote
majku33krakow Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 AgaG napisał(a):No to dobrze, że dbasz o nią. :lol: a kiedy ja bede mogł wykapac? Quote
majka50 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Jak ja zabrałam sunię ze schroniska to pani weterynarz pozwolila nam wykąpać ją za dwa tygodnie. A też smierdziała okrutnie.:evil_lol: Quote
majku33krakow Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 majka50 napisał(a):Jak ja zabrałam sunię ze schroniska to pani weterynarz pozwolila nam wykąpać ją za dwa tygodnie. A też smierdziała okrutnie.:evil_lol: moze mi nie ucieknie.:mad: Quote
Jagienka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 majku33krakow napisał(a):moze mi nie ucieknie.:mad: Kto Ci ma uciec? Przylepka? Jak ona właściwie ma na imie u Ciebie? Quote
majku33krakow Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Jagienka napisał(a):Kto Ci ma uciec? Przylepka? Jak ona właściwie ma na imie u Ciebie? z wanny czy mi ucieknie,sara. Quote
Jagienka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 majku33krakow napisał(a):z wanny czy mi ucieknie,sara. Nie wiadomo majku. Różnie psiaki reagują :) Ale to wystarczy zamknąc drzwi od łazienki, będzie miała mniejsze pole do popisu, a jak nie chcesz je jstresować to mniej inwazyjne jest polewanie letnią wodą z kubeczka zamiast włączanie prysznica. Quote
majku33krakow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 juz miesiac minoł,sopel ja terroryzuje,nie pozwala jej na nic,picie ma sara w moim pokoju, ale powiem wam nowosc,sara sama wychodzi na pierwsze pietro to super,bo na poczatku tylko siedziała w sypialni Quote
Ank@ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 majku33krakow napisał(a):juz miesiac minoł,sopel ja terroryzuje,nie pozwala jej na nic,picie ma sara w moim pokoju, ale powiem wam nowosc,sara sama wychodzi na pierwsze pietro to super,bo na poczatku tylko siedziała w sypialni no to chyba niedobrze. Ale gryzie ją czy tylko warczy ?? Quote
majku33krakow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ank@2 napisał(a):no to chyba niedobrze. Ale gryzie ją czy tylko warczy ?? nic nie robi pokazuje ze on tu jest panem czasami atakuje ja,ale pilnuje ich. nie kastrowany,moze przez to tez? ale jesc i pic nie pozwala jej nawet w sypialni,gryzie ja. musze zamykac sare w sypialni,mysle ze zle robie ,moze by sie dogadali sami Quote
AgaG Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Pies z suką się dogada, na pewno jej krzywdy nie zrobi :lol: izolowanie nie ma sensu w tej sytuacji, po prostu karm oddzielnie. Moje psy tylko przy miskach rywalizują (oczywiscie te normalne.. bo Hugo to brak slów :evil_lol:) Quote
majku33krakow Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 pierwsza zima sary na wolnosci. Quote
AgaG Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 majku33krakow napisał(a):pierwsza zima sary na wolnosci. Bardzo się cieszę, że Sarcia ma Ciebie :lol: Quote
majku33krakow Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 AgaG napisał(a):Bardzo się cieszę, że Sarcia ma Ciebie :lol: musze ja karmic z reki inaczej jej nie smakuje:placz::mad:. ja tez sie ciesze ze ma mnie i zdobywam jej powoli zaufanie,własciwie to ucze sie cierpliwosci i wyrozumiałosci,dobra szkoła,tylko wstaje o godz 6 00 rano. Quote
AgaG Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 majku33krakow napisał(a):musze ja karmic z reki inaczej jej nie smakuje:placz::mad:. ja tez sie ciesze ze ma mnie i zdobywam jej powoli zaufanie,własciwie to ucze sie cierpliwosci i wyrozumiałosci,dobra szkoła,tylko wstaje o godz 6 00 rano. no to pięknie :cool3: omotała Cię wokół łapy...:lol: Quote
zulugula Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 AgaG napisał(a):no to pięknie :cool3: omotała Cię wokół łapy...:lol: dobrze napisane :cool3: Quote
majku33krakow Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 zulugula napisał(a):dobrze napisane :cool3: nie daje sie ,no ale s kobietami tak jest juz od x lat ze zawrocic potrafia:angryy::evil_lol::multi: Quote
majku33krakow Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 a jaka karme mam kupic royal canin ,nie ma dla kundelkow,chyba dla onka,nie? Quote
Recommended Posts