Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
majko wizyty miala tez Jagienka,AgaG,ja a kazda z nas jest wolontariuszka w schronisku.
Bardzo dobrzemze sprawdzaja domy,oni nie wiedza gdzie psy maja dobrze,bo skad.Niech chodza.

ja tez tak mowie ze dobrze robią ,niech pilnuja i chronia psy od złych ludzi:loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

sara miała robioną biochemie,wyszła w normie,jeszcze morfologia,dr nie zrobiła odrazu bo odczynników nie miała,a mała sie trzęsła strasznie jak jechalismy do badania,na drugi dzien jak koopke robiła to woda zniej poleciała,az sie przestraszyłem

Posted

majku33krakow napisał(a):
sara miała robioną biochemie,wyszła w normie,jeszcze morfologia,dr nie zrobiła odrazu bo odczynników nie miała,a mała sie trzęsła strasznie jak jechalismy do badania,na drugi dzien jak koopke robiła to woda zniej poleciała,az sie przestraszyłem

a gdzie robiłeś badania?

Posted

a mi się jej foty nie wyświetlają

Posted

Już widzę fotki. Słodka Lalunia z tej suni. Spojrzenie ma miodowe :loveu::loveu::loveu:

Posted

Patia napisał(a):
Słodka minka :loveu: Piękne ma kolorki ! A jak się układa z drugim Twoim psiakiem ? Wszystko w porządku ?

tak ale sopel jest smutny troche zaborczy jest chce miec mnie tylko dla siebie.ale nie jest bardzo smutny,chyba ja lubi tylko ma zal do mnie ze nie jestem cały dla niego

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

strasznie wrazliwa ta sunia,z nikim na spacer nie lubi isctylko zemna sie dobrze czuje,moze wujek moj na nia krzyczy,dzis była znim o 16 godz bo chodzi 3razy dziennie,to zemna wyszła o 21 cieszyła sie strasznie ze zemna idzie,wrazliwe te moje psy okropnie,pieszczotek milion i wiecej,ale zycie tylko zemna i przymnie.