Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

biedna sunia ..już tyle czeka, na pewno parę lat.. zawsze smutna, powolna ze strachu, uważna, by nie zdenerwować którejś z towarzyszek niedoli... wciąż wewnątrz boksu, więc niekt jej nie zauważy, a poza tym,,, nie ma zwbyt wielu amatorów zwyczajnych krótkowłosów kundelków... gdy zatrzymuję się przed kratą wewnątrzną boksu, tylko mi patrzy prosto w oczy, nawet nie merda, bo wątpi, że ją wezmę... pęka serce od tego widoku.. to przemiła sunia.. przytulanka, która powinna siedzieć na fotelu, cieszyc się spacerkami, a nie ponuro wegetować ..
jest nieduża..taka około 10 kilo...potwornie smutna smutna smutna...

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

;)Patia masz jej fotki na mailu: to taka bezowa smutna grubawa sunia...

Posted

AgaG napisał(a):
;)Patia masz jej fotki na mailu: to taka bezowa smutna grubawa sunia...

Aga wysłałam ci na maila zdjecia suni ,ktora z opisu pauje do Fredzi ,moze to ona zajrzyj i daj znac.
na mailu napisalm ci tez informacje na jej temat.
Robilam jej zdjecia jakies miesiac temu ze szpitalika bo znowu byla pogryziona.
jezeli chodzi o ta sama sunke to bardzo fajna jest i przylepna ,starsza osoba miala by z niej pocieche ,spokojna i ulozona .

Posted

oNA JEST NIEDUŻA TAKA 12-12 KILO... SŁODKA I MIŁA... BŁAGAM O OGŁOSZENIA!!

• 3 weeks later...
Posted

Ona jest w B 10 lub b 9 ...bardzo chcę ją wyciagac ze schronu...

• 2 months later...
Posted

Nie dzieje się nic, bo mam z dziewczynami stado psów w hotelu, które szukają domu (zgarnięte z ulicy) i same długi... nie mam jak jej wyciągac ze schronu teraz:placz::placz::placz::placz:

• 2 weeks later...
Posted

dziewczyny jak tam mała przylepka.Aga czy jest szansa,że wyciągniesz ja ze schronu.Może będę mogla dać pare groszy na hotel dla niejn chociaż za miesiąc.Wiem ,że to nie jest duzo ale od czegoś trzeba zacząć. Majka