AgaG Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 biedna sunia ..już tyle czeka, na pewno parę lat.. zawsze smutna, powolna ze strachu, uważna, by nie zdenerwować którejś z towarzyszek niedoli... wciąż wewnątrz boksu, więc niekt jej nie zauważy, a poza tym,,, nie ma zwbyt wielu amatorów zwyczajnych krótkowłosów kundelków... gdy zatrzymuję się przed kratą wewnątrzną boksu, tylko mi patrzy prosto w oczy, nawet nie merda, bo wątpi, że ją wezmę... pęka serce od tego widoku.. to przemiła sunia.. przytulanka, która powinna siedzieć na fotelu, cieszyc się spacerkami, a nie ponuro wegetować .. jest nieduża..taka około 10 kilo...potwornie smutna smutna smutna... Quote
AgaG Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 ;)Patia masz jej fotki na mailu: to taka bezowa smutna grubawa sunia... Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 AgaG napisał(a):;)Patia masz jej fotki na mailu: to taka bezowa smutna grubawa sunia... Aga wysłałam ci na maila zdjecia suni ,ktora z opisu pauje do Fredzi ,moze to ona zajrzyj i daj znac. na mailu napisalm ci tez informacje na jej temat. Robilam jej zdjecia jakies miesiac temu ze szpitalika bo znowu byla pogryziona. jezeli chodzi o ta sama sunke to bardzo fajna jest i przylepna ,starsza osoba miala by z niej pocieche ,spokojna i ulozona . Quote
AgaG Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 oNA JEST NIEDUŻA TAKA 12-12 KILO... SŁODKA I MIŁA... BŁAGAM O OGŁOSZENIA!! Quote
AgaG Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Ona jest w B 10 lub b 9 ...bardzo chcę ją wyciagac ze schronu... Quote
AgaG Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Nie dzieje się nic, bo mam z dziewczynami stado psów w hotelu, które szukają domu (zgarnięte z ulicy) i same długi... nie mam jak jej wyciągac ze schronu teraz:placz::placz::placz::placz: Quote
karusiap Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 nastepnym razem w schronie sprawdzimy jak ona sie trzyma Quote
bogusika1 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 zaglada ,zaglada ale tak po cichutku,bo nie mozemy pomoc,:oops::oops:ale chociaz podrzucimy do gory:multi::multi:,szukaj psino swego domku:loveu: Quote
majka50 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 dziewczyny jak tam mała przylepka.Aga czy jest szansa,że wyciągniesz ja ze schronu.Może będę mogla dać pare groszy na hotel dla niejn chociaż za miesiąc.Wiem ,że to nie jest duzo ale od czegoś trzeba zacząć. Majka Quote
j3nny Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 dawno mnie tu nie bylo, nieladnie :shake: Quote
Recommended Posts