BIANKA1 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 AMIGA napisał(a):Ale chyba sama tam się nie wywspindrała????? Owszem , sama :eviltong: Quote
AMIGA Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 BIANKA1 napisał(a):Owszem , sama :eviltong: Dzieeeeelna dziewczynka:loveu: Quote
Poker Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 jak zwykle wszystkie maluchy pchają się do łóżka Rokusia :evil_lol: Quote
invictus hilaritas Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 wazne ze jej zyciu juz nic nie zagraza.. :) Quote
BIANKA1 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Byłam z małą na kontroli . Antybiotyk był za słaby i mała dostała zapalenia płuc . Ma też zanik mięśni , ale juz się jej poprawia , bo gania Wypłosza i Mikusia :evil_lol: Ma tez zapalenie młodzieńcze pochwy :oops: To wszystko sa powikłania po czymś , ale nie wiemy co właściwie jej było . Goraczki nie ma , koopki wystawowe , biega - powiedzmy :cool3: , merda ogonkiem , ma apetyt , sama je i pije . Ma teraz inny antybiotyk , nadal intensywne żywienie , leki na jelitka . Będzie dobrze :lol: Quote
ecci Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 BIANKA1 napisał(a):Byłam z małą na kontroli . Antybiotyk był za słaby i mała dostała zapalenia płuc . Ma też zanik mięśni , ale juz się jej poprawia , bo gania Wypłosza i Mikusia :evil_lol: Ma tez zapalenie młodzieńcze pochwy :oops: To wszystko sa powikłania po czymś , ale nie wiemy co właściwie jej było . Goraczki nie ma , koopki wystawowe , biega - powiedzmy :cool3: , merda ogonkiem , ma apetyt , sama je i pije . Ma teraz inny antybiotyk , nadal intensywne żywienie , leki na jelitka . Będzie dobrze :lol: :multi::multi::multi:nawet nie wiem co napisac!!! napiszę po prostu- CUDNIE!!!Najważniejsze, że mała będzie żyła! Quote
BIANKA1 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cały dzień nie mogłam wejść na dogo . Malutka czuje sie jako-tako . Bardzo kaszle . ale troszkę się bawi , je i merda ogonkiem . Quote
emilia2280 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 To juz chyba z górki Bianko. CZy wet tego nie potwierdzil? Quote
BIANKA1 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 emilia2280 napisał(a):To juz chyba z górki Bianko. CZy wet tego nie potwierdzil? Moja wetka niczego nie potwierdza , ale i nie zaprzecza :evil_lol:Jak ratowałam Wypłoszka , to za kazdym razem sie dziwiła , że on jeszcze żyje :roll: Pewnie ma swoje zdanie , ale nie chce mnie denerwować , a ja nigdy nie pytam o rokowania , tylko walcze do końca . Przed Tinką jeszcze długa droga do pełnego zdrowia . Ale nie poddamy sie :lol: Quote
Tola Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 To bardzo dobre wiesci:multi: Rosnij i nabieraj sił malutka.:loveu: Wszystko co dobre przed tobą:loveu: Quote
quasimodo Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 My oczywiście jak zawsze spóźnieni :shake: Mała jest cudowna i przesłodka:loveu: Jak to dobrze, że niezawodna Bianeczka znalazła jeszcze kawałeczek miejsca pod swym dachem dla tej bidki :multi: Quote
Toska Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Bianko :lol:, wspaniała kobieto :lol:, jestem cały czas pod wrażeniem tego , co robisz dla zwierzaków ! podziwiam Cię za siłę i tą fizyczną i psychiczną , i za determinację i złote serce :lol: te bidule , które do Ciebie trafiają , to wygrywają poprostu los na loterii ;) nijak pomóc nie mogę , tylko dobrym słowem :lol: ale wazelina , co ? :evil_lol: ale niech ktoś powie , czy to nieprawda ???? głaski dla wszystkich czworonogów , pozdrowienia dla Ciebie :loveu: i całusek w nochal dla tej cudnej panny :loveu: Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ecci napisał(a):Mala bedzie piekna panna! dzieki tobie bianko No ............ nie wiem . Córka mówi , ze Tinka ma mordke jak krecik , a TZ , że jak jeż :evil_lol: Czy ona nie ma lekkiego zeza ?:diabloti: Bardzo udany egzemplarz :lol: Quote
Hala Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Bianka i Ty śmiałąś się z mojej zezowatej Soni? :crazyeye: Jak Ty masz zezolca sama. hehehh :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Mała kicha , kaszle ,smarki ma do pasa , ale ' BIEGA ' , chce się bawić , podgryza nam nogi i ogólnie wygląda 100xlepiej jak na początku :lol:Je nadal wyłącznie portagen i odrobinke ryzyku z miesem . Właściwie to spija kleisty rosołek . Pokarmy stałe sprawiają jej trudność . Koopki robi maleńkie , za to leje jak polewaczka :cool3: Jutro idziemy do kontroli . Quote
figa33 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Mała śliczna , postępy widoczne od momentu jak ją przygarnęłaś :loveu:, dla niej to chyba milowe kroki Quote
mysza 1 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Super wieśći, dopiero tu dotarłam, przeraziły mnie pierwsze posty a tu taka poprawa. Nie ma to jak dobrze trafić:loveu: Quote
BIANKA1 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Wczoraj byliśmy na kontroli . Mała ma nadal dostawac antybiotyki i to co do tej pory + syropek z cebuli na kaszel :lol: Jest bardzo widoczna poprawa . Tinka rozrabia , próbuje uciekac za psami na podwórko i zaczyna interesować się suchym Royalem :multi: W płuckach ma już czysto , tylko jeszcze górne drogi ma zapchane . Wczoraj odwiedziła nas ULV po gołebia , i była zdziwiona jak mała urosła i jaka jest teraz fajna .Mysle , że to co złe mamy już za sobą . Quote
Recommended Posts