Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam z małą na kontroli . Antybiotyk był za słaby i mała dostała zapalenia płuc . Ma też zanik mięśni , ale juz się jej poprawia , bo gania Wypłosza i Mikusia :evil_lol: Ma tez zapalenie młodzieńcze pochwy :oops: To wszystko sa powikłania po czymś , ale nie wiemy co właściwie jej było .
Goraczki nie ma , koopki wystawowe , biega - powiedzmy :cool3: , merda ogonkiem , ma apetyt , sama je i pije . Ma teraz inny antybiotyk , nadal intensywne żywienie , leki na jelitka . Będzie dobrze :lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Byłam z małą na kontroli . Antybiotyk był za słaby i mała dostała zapalenia płuc . Ma też zanik mięśni , ale juz się jej poprawia , bo gania Wypłosza i Mikusia :evil_lol: Ma tez zapalenie młodzieńcze pochwy :oops: To wszystko sa powikłania po czymś , ale nie wiemy co właściwie jej było .
Goraczki nie ma , koopki wystawowe , biega - powiedzmy :cool3: , merda ogonkiem , ma apetyt , sama je i pije . Ma teraz inny antybiotyk , nadal intensywne żywienie , leki na jelitka . Będzie dobrze :lol:

:multi::multi::multi:nawet nie wiem co napisac!!! napiszę po prostu- CUDNIE!!!Najważniejsze, że mała będzie żyła!

Posted

emilia2280 napisał(a):
To juz chyba z górki Bianko. CZy wet tego nie potwierdzil?

Moja wetka niczego nie potwierdza , ale i nie zaprzecza :evil_lol:Jak ratowałam Wypłoszka , to za kazdym razem sie dziwiła , że on jeszcze żyje :roll:
Pewnie ma swoje zdanie , ale nie chce mnie denerwować , a ja nigdy nie pytam o rokowania , tylko walcze do końca .
Przed Tinką jeszcze długa droga do pełnego zdrowia . Ale nie poddamy sie :lol:

Posted

My oczywiście jak zawsze spóźnieni :shake:
Mała jest cudowna i przesłodka:loveu:
Jak to dobrze, że niezawodna Bianeczka znalazła jeszcze kawałeczek miejsca pod swym dachem dla tej bidki :multi:

Posted

Bianko :lol:, wspaniała kobieto :lol:, jestem cały czas pod wrażeniem tego , co robisz dla zwierzaków !
podziwiam Cię za siłę i tą fizyczną i psychiczną , i za determinację i złote serce :lol:
te bidule , które do Ciebie trafiają , to wygrywają poprostu los na loterii ;)
nijak pomóc nie mogę , tylko dobrym słowem :lol:
ale wazelina , co ? :evil_lol:
ale niech ktoś powie , czy to nieprawda ????

głaski dla wszystkich czworonogów , pozdrowienia dla Ciebie :loveu: i całusek w nochal dla tej cudnej panny :loveu:

Posted

ecci napisał(a):
Mala bedzie piekna panna! dzieki tobie bianko

No ............ nie wiem . Córka mówi , ze Tinka ma mordke jak krecik , a TZ , że jak jeż :evil_lol:
Czy ona nie ma lekkiego zeza ?:diabloti: Bardzo udany egzemplarz :lol:

Posted

Mała kicha , kaszle ,smarki ma do pasa , ale ' BIEGA ' , chce się bawić , podgryza nam nogi i ogólnie wygląda 100xlepiej jak na początku :lol:Je nadal wyłącznie portagen i odrobinke ryzyku z miesem . Właściwie to spija kleisty rosołek . Pokarmy stałe sprawiają jej trudność . Koopki robi maleńkie , za to leje jak polewaczka :cool3: Jutro idziemy do kontroli .

Posted

Wczoraj byliśmy na kontroli . Mała ma nadal dostawac antybiotyki i to co do tej pory + syropek z cebuli na kaszel :lol: Jest bardzo widoczna poprawa . Tinka rozrabia , próbuje uciekac za psami na podwórko i zaczyna interesować się suchym Royalem :multi: W płuckach ma już czysto , tylko jeszcze górne drogi ma zapchane . Wczoraj odwiedziła nas ULV po gołebia , i była zdziwiona jak mała urosła i jaka jest teraz fajna .Mysle , że to co złe mamy już za sobą .