nika28 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Już od dawna na osiedlu błąkał się jamnik. Póżniej go długi czas nie było i znów go widzę. Wczoraj jak wróciliśmy z działki, i mieliśmy otwarte dzwi od samaochodu to wskoczył do środka i położył się na siedzeniu. Jak do niego podchodzę to kładzie się na plecy i chce się głaskać :loveu: Może się komuś zgubił??? Kontakt : tel : 502 626 117 e-mail : [email protected] Spajki ma ogłoszenia na : www.zoonet.plwww.bono-polska.pl www.adopcjapsa.pl www.kokosy.pl www.pineska.pl www.neeon.pl www.dwukropek.pl www.pajeczyna.pl www.vegie.pl www.gumtree.pl www.adopcje.org.pl www.adopcje.org www.ale.gratka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.darmobranie.pl www.cafeanimal.pl www.adopcje.org www.adopcje.org.pl www.allegro.pl Tekst do ogłoszeń : str. 5 Zdjęcia Spajkiego : str. 3, 5 Quote
basia0607 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Potrzebne są fotki. Jamniki szybko znajdują domy. Mnie się wydaje, że on ma właścieciela tylko nieodpowiedniego ! Czy nie można go przygarnąć na jakiś czas ? Quote
nika28 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Ok, foty już wstawiłam ;) Z komórki, ale są Quote
nika28 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 To zależy na jak długo, ale najlepiej jakby się znalazł jakiś DT, bo ja mogę na 2 dni tylko go przetrzymać :-( Quote
nika28 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Jamniś cały czas bezdomny :-(. Nie było go całe wakacje... Sąsiadka powiedziała mi że zadzwoniła po schronisko i go zabrali. Pojechałam do schronu, ale go nie było... A dzisiaj idąc z moim psem na spacer...stoi przed blokiem :crazyeye:. Dałam mu troche suchego, ale nie chciał. Wieczorem mój pies leżał pod dzwiami i piszczał. otworzyłam drzwi, a do domu wpadł jamnik :cool1:. Cieszył się bardzo, wskoczył na kanapę i się do mnie przytulał. Później zjadł całą miseczkę suchego. i jeszcze ukradł kość mojej Diny. Bardzo była zardzosna. Ale jednak musiał wrócić na ulicę :placz:... Quote
Lionees Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Łoo Matko:placz:Noce są takie ziiimne,a jamniczki taaakie delikatne:placz:Bidulek Quote
nika28 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 On już się błąka, hmmm.... 2 lata chyba... Może namówię mamę żebyśmy go wzieły na tymczas... on przecież szybko znajdzie domek... prawda ? :roll: Narazie nie mogę bo mam kota na tymczasie. On śpi na trawie, albo na chodniku. Biega po ulicy, boje się że go samochód przejedzie :placz:. Quote
Isadora7 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='nika28']On już się błąka, hmmm.... 2 lata chyba... Może namówię mamę żebyśmy go wzieły na tymczas... on przecież szybko znajdzie domek... prawda ? :roll: Narazie nie mogę bo mam kota na tymczasie. On śpi na trawie, albo na chodniku. Biega po ulicy, boje się że go samochód przejedzie :placz:. O Matko, żeby mu się nic nie stało. Może mama da się namówić. Zrobie mu allegro oczywiście, zaraz dam znać do danka1234 to dorobi jeszcze ogłoszenia. Biedny jak on błaga żeby go zatrzymać.:-(:-(:-( Aha i poprosze dane kontaktowe do ogłoszeń. Jak nie padnę to zrobie dzisiaj a jak nie to jutro po pracy. Quote
majqa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Super, że udało się Cię tu ściągnąć Isadoruś. :razz: :loveu: Niko, rozmawiaj z mamą, koniecznie! Dawaj też te namiary do ogłoszeń - kom, mail. Quote
Isadora7 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 danka1234 tez powiadomiona to sieknie garścią ogłoszeń na pewno nie odmówi. Takie biedne psisko, rozwalił mnie tym padem kołami do góry, on błaga o dom. Nika28 załatwiaj tymczas ten psiak szybko znajdzie dom. :cool1: Quote
danka1234 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jestem,ale bidula,tyle czasu się juz błąka i nikt go nie przygarnął a przecież taki słodziak przytulaśny. Ogłoszenia pewnie że zrobie ale czekać aż bedzie na tymczasie czy już robić? A może on ma domek,tylko spaceruje sobie kiegy i jak chce jak ten ostatni jamnik,pamietasz?bo żle nie wygląda. Quote
danka1234 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Isadorko,piesio z naszego banerka;pokochaj nas;juz w swoim domku,została sama jamnisia. Quote
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 danka1234 napisał(a):Jestem,ale bidula,tyle czasu się juz błąka i nikt go nie przygarnął a przecież taki słodziak przytulaśny. Ogłoszenia pewnie że zrobie ale czekać aż bedzie na tymczasie czy już robić? A może on ma domek,tylko spaceruje sobie kiegy i jak chce jak ten ostatni jamnik,pamietasz?bo żle nie wygląda. No wlaśnie to czekamy na szczegóły i jak potrzeba bierzemy się za szukanie domku dla ślicznoty. Danusiu dzięki już lece gratulować. Quote
jotpeg Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 nika28, moze uda sie przekonac domownikow i uratowac jamnisia; musisz wiedziec, ze jak taki duet jak Isadora i Danka tu sa, to psiak znajdzie szybko najlepszy z domkow! Quote
nika28 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 danka1234 napisał(a): A może on ma domek,tylko spaceruje sobie kiegy i jak chce jak ten ostatni jamnik,pamietasz?bo żle nie wygląda. Na początku ludzie tak mówili. Ale ja sądzę że on jest bezdomny - zawsze głodny, zmęczony, śpi na dworzu :shake: Quote
nika28 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 jotpeg napisał(a):nika28, moze uda sie przekonac domownikow i uratowac jamnisia... Może... Ja bym dardzo chciała, namawiam mamę ciagle, ale... ehhh :shake: Quote
majqa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Niko, daj Isadorze namiary kontaktowe do allegro. Quote
nika28 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='majqa']Niko, daj Isadorze namiary kontaktowe do allegro. tel : 502 626 117 e-mail : [email protected] Quote
majqa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Git! O to szło Nikuś. :multi: Pomyślcie proszę z mamą...jeśli nie Wy, to może ktoś inny (ktoś z rodziny, osiedla) dałby mu DT? Z Barusiem się udało i to piorunem, a Isadorce pięknie, co ważniejsze, skutecznie, idą aukcje jamnisiów. Quote
nika28 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='majqa']Pomyślcie proszę z mamą...jeśli nie Wy, to może ktoś inny (ktoś z rodziny, osiedla) dałby mu DT? Jeszcze spróbuję namówić babcię :eviltong: Quote
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 nika28 napisał(a):Może... Ja bym dardzo chciała, namawiam mamę ciagle, ale... ehhh :shake: To staraj się, a jak nie to upewnij się czy psiak będzie w każdej chwili do złapania. Bywało ze w takich sytuacjach domek się znajdowł tylko psiaka nie mozna jak na złość było dorwać. Quote
majqa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 nika28 napisał(a):Jeszcze spróbuję namówić babcię :eviltong: Koniecznie!!!!!!!!!!!! Quote
majqa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Chcesz nas zabić tymi fotkami, Nikuś??? ;) :razz: Quote
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Brawo nika28 super zdjęcia szczególnie te dwa pierwsze. Quote
Recommended Posts