Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już od dawna na osiedlu błąkał się jamnik. Póżniej go długi czas nie było i znów go widzę. Wczoraj jak wróciliśmy z działki, i mieliśmy otwarte dzwi od samaochodu to wskoczył do środka i położył się na siedzeniu. Jak do niego podchodzę to kładzie się na plecy i chce się głaskać :loveu:

Może się komuś zgubił???

Kontakt :

tel : 502 626 117
e-mail : [email protected]

Spajki ma ogłoszenia na :

www.zoonet.pl

www.adopcje.org.pl
www.adopcje.org
www.ale.gratka.pl
www.przygarnijzwierzaka.pl
www.darmobranie.pl
www.cafeanimal.pl
www.adopcje.org
www.adopcje.org.pl
www.allegro.pl

Tekst do ogłoszeń : str. 5
Zdjęcia Spajkiego : str. 3, 5

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
Posted

Jamniś cały czas bezdomny :-(. Nie było go całe wakacje... Sąsiadka powiedziała mi że zadzwoniła po schronisko i go zabrali. Pojechałam do schronu, ale go nie było... A dzisiaj idąc z moim psem na spacer...stoi przed blokiem :crazyeye:. Dałam mu troche suchego, ale nie chciał. Wieczorem mój pies leżał pod dzwiami i piszczał. otworzyłam drzwi, a do domu wpadł jamnik :cool1:. Cieszył się bardzo, wskoczył na kanapę i się do mnie przytulał. Później zjadł całą miseczkę suchego. i jeszcze ukradł kość mojej Diny. Bardzo była zardzosna. Ale jednak musiał wrócić na ulicę :placz:...

Posted

On już się błąka, hmmm.... 2 lata chyba... Może namówię mamę żebyśmy go wzieły na tymczas... on przecież szybko znajdzie domek... prawda ? :roll:
Narazie nie mogę bo mam kota na tymczasie. On śpi na trawie, albo na chodniku. Biega po ulicy, boje się że go samochód przejedzie :placz:.

Posted

[quote name='nika28']On już się błąka, hmmm.... 2 lata chyba... Może namówię mamę żebyśmy go wzieły na tymczas... on przecież szybko znajdzie domek... prawda ? :roll:
Narazie nie mogę bo mam kota na tymczasie. On śpi na trawie, albo na chodniku. Biega po ulicy, boje się że go samochód przejedzie :placz:.

O Matko, żeby mu się nic nie stało. Może mama da się namówić. Zrobie mu allegro oczywiście, zaraz dam znać do danka1234 to dorobi jeszcze ogłoszenia.

Biedny jak on błaga żeby go zatrzymać.:-(:-(:-(

Aha i poprosze dane kontaktowe do ogłoszeń. Jak nie padnę to zrobie dzisiaj a jak nie to jutro po pracy.

Posted

danka1234 tez powiadomiona to sieknie garścią ogłoszeń na pewno nie odmówi. Takie biedne psisko, rozwalił mnie tym padem kołami do góry, on błaga o dom.

Nika28
załatwiaj tymczas ten psiak szybko znajdzie dom.

:cool1:

Posted

Jestem,ale bidula,tyle czasu się juz błąka i nikt go nie przygarnął a przecież taki słodziak przytulaśny.
Ogłoszenia pewnie że zrobie ale czekać aż bedzie na tymczasie czy już robić?
A może on ma domek,tylko spaceruje sobie kiegy i jak chce jak ten ostatni jamnik,pamietasz?bo żle nie wygląda.

Posted

danka1234 napisał(a):
Jestem,ale bidula,tyle czasu się juz błąka i nikt go nie przygarnął a przecież taki słodziak przytulaśny.
Ogłoszenia pewnie że zrobie ale czekać aż bedzie na tymczasie czy już robić?
A może on ma domek,tylko spaceruje sobie kiegy i jak chce jak ten ostatni jamnik,pamietasz?bo żle nie wygląda.

No wlaśnie to czekamy na szczegóły i jak potrzeba bierzemy się za szukanie domku dla ślicznoty.

Danusiu dzięki już lece gratulować.

Posted

nika28, moze uda sie przekonac domownikow i uratowac jamnisia; musisz wiedziec, ze jak taki duet jak Isadora i Danka tu sa, to psiak znajdzie szybko najlepszy z domkow!

Posted

danka1234 napisał(a):

Na początku ludzie tak mówili. Ale ja sądzę że on jest bezdomny - zawsze głodny, zmęczony, śpi na dworzu :shake:

Posted

jotpeg napisał(a):
nika28, moze uda sie przekonac domownikow i uratowac jamnisia...

Może... Ja bym dardzo chciała, namawiam mamę ciagle, ale... ehhh :shake:

Posted

Git! O to szło Nikuś. :multi: Pomyślcie proszę z mamą...jeśli nie Wy, to może ktoś inny (ktoś z rodziny, osiedla) dałby mu DT? Z Barusiem się udało i to piorunem, a Isadorce pięknie, co ważniejsze, skutecznie, idą aukcje jamnisiów.

Posted

[quote name='majqa']Pomyślcie proszę z mamą...jeśli nie Wy, to może ktoś inny (ktoś z rodziny, osiedla) dałby mu DT?

Jeszcze spróbuję namówić babcię :eviltong:

Posted

nika28 napisał(a):
Może... Ja bym dardzo chciała, namawiam mamę ciagle, ale... ehhh :shake:

To staraj się, a jak nie to upewnij się czy psiak będzie w każdej chwili do złapania. Bywało ze w takich sytuacjach domek się znajdowł tylko psiaka nie mozna jak na złość było dorwać.