Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Z jakim fantem ? :oops:

Fant - skrót myślowy :evil_lol:, fant - czyli problem z bezdomnością jamniorka.
Wysłałam Ci jeszcze jedno PW.

Posted

Tylko na tym wątku tak mnie w konia robi z postami i wychodzi idiotyzm.
Aha...dajcie ogłoszenie w darmowych rubrykach w Dzienniku Łódzkim (a osobno w jego środowej gratce, też darmowe - rubryka oddam) i Expressie Ilustrowanym.

Posted

[quote name='majqa']
Aha...dajcie ogłoszenie w darmowych rubrykach w Dzienniku Łódzkim (a osobno w jego środowej gratce, też darmowe - rubryka oddam) i Expressie Ilustrowanym.

Dobrze, ;) [dziesięć znaków]

Posted

No i się dowiedziałam że ktoś dzwonił o 17, a mama mi powiedziała dopiero teraz :mad:. Pani była zainteresowana adopcją, ale była z ‘daleka’, nie powiedziała skąd…a raczej mama się nie spytała... Następnym razem chyba podam telefon do siebie. Pani miała jeszcze zadzwonić, ale wątpię że to zrobi. Wcześniej jeszcze, o 14 dostałam meila :

‘[FONT=Verdana][FONT=Arial]Witam,[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Arial]Chciałam się zapytać o Spajkiego, jakiś czas temu sąsiadka moich rodziców wywiozła im ich ukochanego psa Kaca, Spajki jest do niego bardzo podobny, ale nie wiem czy to jest możliwe żeby miał ok. 13-14 lat? No i przede wszystkim gdzie on jest? Kacuś zaginął w województwie pomorskim.[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Arial]Pozdrawiam’[/FONT][/FONT]

Posted

Pozostaje mieć nadzieję, że ta Pani jeszcze zadzwoni. Pewno udałoby się pomóc w transporcie. Hm...co do maila...Nigdy nie miałam jamnisia ale ten wiek wydaje się być mocno na wyrost (oczywiście sugeruję się tylko zdjęciami), bo odległość, cóż...nie takie cuda się zdarzają.

Posted

[FONT=Verdana]Podnoszę !!![/FONT]
[FONT=Verdana]Dzisiaj nie widziałam Spajkiego, choć pewnie się tu gdzieś kręci, za to są dwa kolejne :placz:. Jakiś czarno-biały, i taki rudy mały strasznie nieufny :-(.[/FONT]