Bella1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ona tak bardzo chce żyć , więc trzeba jej w tym pomóc oby jak najdłużej Quote
ulvhedinn Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Koniecznie ja smarujcie tam, gdzie się odparza i ociera, najlepiej sudocremem (pewnie wiecie, ale co tam szkodzi przypomnieć ;)). Quote
BoUnTy Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Wiemy, wiemy - Bunia dostała antybiotyk... i mamy jeszcze dawac zasypkę dla dzieci... Quote
BoUnTy Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Bunia już za TM [*], niestety nie mam siły nic wiecej pisać - to był ciężki dzień... Quote
maciaszek Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Buniu, bądź szczęśliwa, tam po drugiej stronie.... :( Dziewczyny, to co zrobiłyście dla tej suczynki-statorowinki jest po prostu piękne! Wielka chwała Wam za to! Quote
maggie1971 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Buni biegaj sobie już szczęśliwa za Tęczowym Mostem [*], teraz Cię już nic nie boli Quote
BoUnTy Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [IMG]http://images26.fotosik.pl/236/c59b6833cff93e49med.jpg[/IMG] Wątek chyba uważam za zamknięty, wybaczcie, ze nie napisze nic więcej, ale po prostu już nie chce o tym myślec - Bunia nie cierpiała... [COLOR="Olive"][B]SERDECZNIE DZIEKUJĘ WSZYSTKIM, KTÓRZY WSPRALI NAS I bUNIĘ, DZIĘKI WASZEJ POMOCY BUNIA PRZEŻYŁA 2 MIESIĄCE W NORMALNYM, KOCHAJĄCYM DOMU, A NIE TYDZIEN W SCHRONISKU! DZIĘKI WAM UMIERAŁA NA RĘKACH SWOJEJ KOCHANEJ PANI... RESZTĘ Z PIENIAZKÓW NAZBERANYCH PRZEZ NAS NA BAZARKACH PRZEZNACZYMY NA INNYCH NASZYCH PODPOPIECZNYCH... [/B][/COLOR] Quote
jusstyna85 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Myślałam, że jej sie uda.... Przykro mi Buniu...zaznałaś jednak szczęścia przy Agnieszce i Ani.. Quote
BoUnTy Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Ojjj musze powidzieć, że mało w tym mojej zasługi - ja ją tylko zbarałam ze schroniska i ulokowałam u Ani, to ona wlożyłą całe serce w opiece nad ta suczynką i to ona najbardziej teraz po niej rozpacza... Tym razem ja tylko znałązłam się w odpowiednim miejscu, o odpowiedniej godzinie i tyle... Quote
jusstyna85 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='BoUnTy']Ojjj musze powidzieć, że mało w tym mojej zasługi - ja ją tylko zbarałam ze schroniska i ulokowałam u Ani, to ona wlożyłą całe serce w opiece nad ta suczynką i to ona najbardziej teraz po niej rozpacza... Tym razem ja tylko znałązłam się w odpowiednim miejscu, o odpowiedniej godzinie i tyle...[/quote] nieprawda... Quote
Ania z Bytomia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 oto zbiorczy wątek moich tymczasów połączony z tymczasami BoUnTy zwany "śląskim duetem", serdecznie zapraszamy do lektury gdzie można poczytać o naszych planach, działaniach oraz podopiecznych ;-) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10606810#post10606810"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...0#post10606810[/URL] [COLOR=Red]!!!!![/COLOR] [COLOR=Lime]ZAPRASZAMY[/COLOR] [COLOR=Red]!!!!![/COLOR] Quote
Recommended Posts