HAMLET Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Dziewczyny,w końcu znalazłam ten wątek,nie potrafię poruszac sie na Dogomanii.To ja chcę wziązc Kiu vel Liska. Mieszkam w niedużym domku z ogrodem,do zejścia są 3 schodki.Na dole dwa pokoje zamieszkują charty:whippet-prezent gwiazdkowy od mojej córki,kupiła mi go po śmierci mojej ukochanej Jackie-podenco ibicenco.I dwie sunie ,jedna z Lodzi z Kosodrzewiny,a druga z Krzyczek. W dużej kuchni mieszkają trzy małe kundelki,oczywiście znalezione.Jeden mieszkał u nas na wsi w wykopanej dziurze,sunia biegała wzdłuż szosy,oczywiście w wakacje.A ostatniego znalazłam rok temu,był szkieletem.Z nim może byc problem ,bo jest wredny.Aczkolwiek kumpli z kuchni lubi,nie lubi za to chartów. Na górze mam też dwa pokoje,ale tam mieszka moja córka z 4 przygarniętymi kotami. tak więc u mnie lekki dom wariatów.Doświadczenie w opiece nad starszymi psami mam.Moje collie dożywały 13-14 lat.Mam dobrego weta. Jeszcze może napiszę gdzie mieszkam.Koło Kwidzyna,120 km na południe od Gdańska. Quote
kikou Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 jej....aż mi sie rece trzęsą z wrażenia..... a chciałabyś wziąć go odrazu czy wolałabyś żebyśmy biedunia jeszcze we wrocławiu podleczyły i zoperowały.... Quote
HAMLET Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Chyba wolałabym od razu.Jak Wy go zoperujecie,to bedzie musiał jeszcze trochę pobyc po operacji,a Ty przecież wyjeżdzasz.Po operacji go przewozic to nie dobrze.Lepiej niech si ę u mnie zaadoptuje i po operacji wróci do już swojego domu.Tak myślę. Quote
kikou Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 byłabyś w stanie wyjechać troszke naprzeciw......? Quote
HAMLET Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Mój mąż dojeżdża do pracy samochodem,ale w przyszłą środę jedzie na zawody i samochód mi zostawi,więc mogę wyjechac.Tylko powiedz gdzie? Quote
HAMLET Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Kikou,wysłałam Ci wiadomośc ,ale nie wiem czy doszła.Na wszelki wypadek podaję mój tel tutaj 055-275 19 28.Jak masz tel w TP to mi podaj ,ja po 20-tej mam za darmo ,możemy pogadac.Trzymajcie się ,Ty i Kiu. Quote
gosikf & dogs Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 HAMLET- nowy anioł na dogo! Jestem pod wrażeniem!:Rose::Rose::Rose: Quote
kikou Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 jezu... mi sie chce skakać z radości... pierwsz raz od dzieciństaw chyba... Quote
Isadora7 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Stwierdzam że Dziadek KIU w czepku urodzony. Zaglądam bo chciałam odpalić aukcję i zawsze wcześniej jeszcze zaglądam na wątek a tu... cudnie. W takim razie tymczasem nie odpalam aukcji. Quote
iwa77 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 A mnie się chce aż płakać ze szczęścia - biedny dziadeczek Kiu po takich ciężkich przeżyciach nareszcie będzie miał dom i swojego kochającego człowieka. Cud! Ale - by go nie było bez wielkiego serca Hamlet. [COLOR="Red"][SIZE="5"]Hamlet bardzo , bardzo dziękujemy ![/SIZE][/COLOR] Quote
gosikf & dogs Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 jak tam pozostałe staruszki? ktoś się do nich wybiera może w najbliższym czasie? Aga(Visenna) coś nie bywa na wątku, a pierwsza stronka do uaktualnienia, bo KIU znika:lol: Quote
GoskaGoska Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Koperku czy już coś się wyjąsnilo w sprawie owczrkowatej? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Zagląda, zagląda ;) I bardzo się cieszy, że sprawa przybrała taki a nie inny obrót. Tylko nie pisze, bo nie ma nic konkretnego do przekazania :lol: a w zasadzie nie miala.. [B]podobno posypaly sie kolejne l-ki, z tego co wiem sa chyba 4 z kompleksu C, od p.Bogusia.Takie gdzies 7-8-9letnie male psy.Nie wiem o ktore doklanie chodzi jeszcze, ale postaram sie zaczerpnac szerszych informacji.[/B] Quote
GoskaGoska Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 no to szybko potrzebne zdjęcia , info i robimy na cito ogloszenia. Quote
Rybka_39 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Iwona (Hamlet) Fajnie, że się odezwałaś, jestes KOCHANA!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Brawo dla tej PANI!!:multi::multi: Quote
Reksiu21 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Agnieszko, to czekamy na informacje o nastepnych psiakach...:-( Quote
iwa77 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 I znowu to samo - kolejne psy z wyrokiem . Boże - a u Pana Bogusia są akurat same małe psiaki i sunieczki. Aguś - aż cztery wyroki ?! :-(:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Teoretycznie tak, ale to informacje z tzw drugiej ręki.. obiło mi się o uszy, że u p.Wiktora też coś wyznaczono, ale nie znam konkretnej liczby, nie mam potwierdzenia ogólnego nt całej sprawy.Chociaż, że l-ki to pewne, wahania dotyczą ilości i konkretnych kompleksów.C napewno, B raczej również mieści w sobie skazańców.Jak będę wiedzieć coś więcej to niezwłocznie dam znac Quote
ecci Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ewentualnie będę mogła po 15 wziąć jakiegoś w potrzebie, zobaczymy jak się to wszystko ułoży;) Quote
Koperek Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='GoskaGoska']Koperku czy już coś się wyjąsnilo w sprawie owczrkowatej?[/quote] Tyle, że dzownią ludzie w jej sprawie i może będzie domek :cool3: NIE ZAPESZAJMY! Quote
Neris Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Koperku dla Ciebie... Dziadek utył chyba z 50%. Jego ulubione jedzenie - coś co W OGÓLE ma ochote jeść - to sucha kocia karma rozmoczona w kozim mleku. [IMG]http://images32.fotosik.pl/292/a1d7f0aebd84a097.jpg[/IMG] [IMG]http://images31.fotosik.pl/293/8305dfe4c12dabda.jpg[/IMG] Lilek - nowe imię dziadka - był dzisiaj operowany. Lekarze zdecydowali się nie czekać dłużej, bo guz rośnie. Dzisiaj był takiego rozmiaru: [IMG]http://images25.fotosik.pl/232/83c77f382ef03303.jpg[/IMG] To jest dłoń "dużej", solidnie zbudowanej kobiety, nie żadnego podlotka. Lilek bardzo silnie zareagował na głupiego Jasia, wszyscy się solidnie zdenerwowali, musiałam już jechać do domu bo moja sunia była po sterylce, wiem że operację zniósł nieźle i mam nadzieję że będzie żyć... Quote
Recommended Posts