kikou Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 biedna Kanapka!!! Spij spokojnie żarłoczko! ale przynajmniej miała cudowne ostatnie miesiace zycia u Ecci... odeszla z calego serca kochana i bezpieczna... Oby kazdy nasz staruszek mial to szczescie.. Quote
Poker Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 żegnaj Kanapeczko :-( ecci, te przeżycia to też nie zbyt dobre dla Ciebie teraz :shake:,współczuję Ci. Quote
GoskaGoska Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 smutne ze psiaki odchodzą, lecz chociaz dzięki ciotkom mialy szanse zycia przy boku czlowieka, a nie umierac od zastrzyku.:-( Quote
Reksiu21 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Spij Kanapeczko............biedna Ecci:-( Quote
Bella1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Żegnaj Kanapko :-( byłaś taka szczęśliwa w swoim domku , szkoda że tak krótko :shake: Quote
Neris Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Co za paskudny czas... Żegnaj Kanapko [*] Quote
ecci Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [B]Dziękuję, że jesteście ze mną, [/B]Kanapcia odeszła jako kochana w moich ramionach...Nie była sama... Quote
Poker Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Dzięki przypadkowi ;) znalazł się DT,który może przyjąć psa do końca lutego za 7 zł dziennie.Jednak ze względu na trudny dostęp do weta,psiak nie może być poważnie chory i nie powinien być większy niż 45 cm w kłębie.W DT jest sunia , wysterylizowana , i kot. DT znajduje się ok.20 km na południe od Wrocławia , w kierunku Strzelina i został przeze mnie pozytywnie zweryfikowany. Quote
Koperek Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [B]ecci[/B] było, jak było... ale bardzo współczuję wobec straty[SIZE=3][B] Kanapki[/B][/SIZE]!:-( Quote
Isadora7 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='ulvhedinn']Mam bardzo smutną wiadomość.... dziś w nocy odeszła za TM Kanapeczka u Ecci... odeszła jej na rękach, w drodze do weta... nie wytrzymało serduszko :-(:-(:-([/quote] [B]Ecci przepraszam ale nie mogłam dokopać się do wątku. Ten dzień był tragiczny i dla ciebie i dla mnie. Trzymaj się.[/B] Quote
ecci Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Koperek, dzięki... Margo... [B]Isadoro[/B], nie mogę sobie nigdzie miejsca znaleźć, zupełnie jak Ty, nikt za mną nie łazi, nie żebra, nie wbiega z rumorem do domu po spacerku...KOSZMAR, po prostu koszmar... Quote
ecci Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [IMG]http://images43.fotosik.pl/34/cf78c9ab8caf3232.jpg[/IMG] co do tymczasu proponowanego przez Poker, to mogę dorzucic ok30, 40 złotych miesięcznie...przyszedł mi jednak pomysł...czy nie można zminimalizowac kosztów zaopatrując psa w karmę??? Quote
Margo05 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ecci sorki, ale na tym zdjęciu ten psiunio ma mordkę, która od razu skojarzyła mi się ze świńskim ryjkiem :evil_lol: Ale takim bardzo słodkim ryjkiem :) I ten jęzorek :) Quote
irysek Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 7zl to i tak malo. ale lacznie wychodzi 217zl. co to za roznica czy kasa czy karma? chyba, ze ktos ma jakies super znizki, albo karme, ktora nie przypadla pupilowi do gustu. Quote
ecci Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Margo, bo to była taka świnka-prosiaczek:evil_lol: Quote
Neris Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Przypomniałam sobie Kanapeczkę... Kurczę ale ten los jest podły. A wiecie że sunia którą wiozła razem z Nemo Justyna też umarła? Też nie przeżyła narkozy. Fatum jakieś. Quote
Reksiu21 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Mnie tez to czeka...:-( Ziutusiowi juz niemoga pomoc...:-( tylko czekac...:-( Quote
ecci Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Masakra...Reksiu współczuję Ci, ale on jeszcze żyje!!!!!!!!!! Chyba niedługo założymy sobie jakąś grupę wsparcia!!!:-( macie kochane link do wątku Kan: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f78/kanapka-niewidoma-niezaradna-staruszka-zostaje-w-bajecznym-domu-ecci-kanapka-za-tm-92796/[/URL] jest tam mnóstwo zdjęc i jej historie rozrabiania!!! Wybierając psa do adopcji, natrafiłam na Twojego Synka Neris, poryczałam się jak bóbr...i pamiętam że później natrafiłam na swoją Kan...dlatego Synek w jakiś sposób był mi bliski... Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='ecci']Masakra...Reksiu współczuję Ci, ale on jeszcze żyje!!!!!!!!!! Chyba niedługo założymy sobie jakąś grupę wsparcia!!!:-( [/quote] Wchodzę w to Quote
Reksiu21 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 jeszcze zyje..... Tule go codziennie wiele wiele razy, caluje w pyszczek. Jak moze jeden pies tak serce podbic czlowiekowi, i to taki ktorego sie ma tak krotko. Kiedys mialam dobka ze schronu tylko 3 tygodnie, a tak go kochalam, ze cierpialam jak odszedl dluuugo. Sa psy w zyciu czlowieka za ktorymi sie teskni, placze, ale sa tez takie z ktorymi czesc serca umiera na zawsze. Ziutus to moj taki trzeci pies. Pierwszy byl moj Jigger, moj najlepszy przyjaciel 14 lat, drugi dobek Shaggy, i teraz Ziutus. Quote
ecci Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Reksiu21']jeszcze zyje..... Tule go codziennie wiele wiele razy, caluje w pyszczek. Jak moze jeden pies tak serce podbic czlowiekowi, i to taki ktorego sie ma tak krotko. Kiedys mialam dobka ze schronu tylko 3 tygodnie, a tak go kochalam, ze cierpialam jak odszedl dluuugo. [B]Sa psy w zyciu czlowieka za ktorymi sie teskni, placze, ale sa tez takie z ktorymi czesc serca umiera na zawsze.[/B] Ziutus to moj taki trzeci pies. Pierwszy byl moj Jigger, moj najlepszy przyjaciel 14 lat, drugi dobek Shaggy, i teraz Ziutus.[/quote] moja taka była Kan...piękne słowa... Quote
Wet-siostra Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='ecci']Chyba niedługo założymy sobie jakąś grupę wsparcia!!![URL="http://"][/URL][/quote] Jestem za... Quote
Poker Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 my chyba już wszystkie weszłyśmy w "TO ",bez szczególnej deklaracji :evil_lol: Quote
kikou Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ostatnio jak bylam w schronisku byl swieży, przeraźliwie biedny, mopowaty staruszek [IMG]http://images24.fotosik.pl/300/8994485d1c33e48c.jpg[/IMG] czy może ktoś wie czy ktoś go odebrał czy utknął w schronisku? Quote
Recommended Posts