Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

biedna Kanapka!!! Spij spokojnie żarłoczko!

ale przynajmniej miała cudowne ostatnie miesiace zycia u Ecci...
odeszla z calego serca kochana i bezpieczna...

Oby kazdy nasz staruszek mial to szczescie..

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki przypadkowi ;) znalazł się DT,który może przyjąć psa do końca lutego za 7 zł dziennie.Jednak ze względu na trudny dostęp do weta,psiak nie może być poważnie chory i nie powinien być większy niż 45 cm w kłębie.W DT jest sunia , wysterylizowana , i kot.
DT znajduje się ok.20 km na południe od Wrocławia , w kierunku Strzelina i został przeze mnie pozytywnie zweryfikowany.

Posted

[quote name='ulvhedinn']Mam bardzo smutną wiadomość.... dziś w nocy odeszła za TM Kanapeczka u Ecci... odeszła jej na rękach, w drodze do weta... nie wytrzymało serduszko :-(:-(:-([/quote]

[B]Ecci przepraszam ale nie mogłam dokopać się do wątku. Ten dzień był tragiczny i dla ciebie i dla mnie. Trzymaj się.[/B]

Posted

Koperek, dzięki...
Margo...
[B]Isadoro[/B], nie mogę sobie nigdzie miejsca znaleźć, zupełnie jak Ty, nikt za mną nie łazi, nie żebra, nie wbiega z rumorem do domu po spacerku...KOSZMAR, po prostu koszmar...

Posted

[IMG]http://images43.fotosik.pl/34/cf78c9ab8caf3232.jpg[/IMG]

co do tymczasu proponowanego przez Poker, to mogę dorzucic ok30, 40 złotych miesięcznie...przyszedł mi jednak pomysł...czy nie można zminimalizowac kosztów zaopatrując psa w karmę???

Posted

Ecci sorki, ale na tym zdjęciu ten psiunio ma mordkę, która od razu skojarzyła mi się ze świńskim ryjkiem :evil_lol: Ale takim bardzo słodkim ryjkiem :) I ten jęzorek :)

Posted

7zl to i tak malo. ale lacznie wychodzi 217zl. co to za roznica czy kasa czy karma? chyba, ze ktos ma jakies super znizki, albo karme, ktora nie przypadla pupilowi do gustu.

Posted

Przypomniałam sobie Kanapeczkę...

Kurczę ale ten los jest podły.
A wiecie że sunia którą wiozła razem z Nemo Justyna też umarła? Też nie przeżyła narkozy. Fatum jakieś.

Posted

Masakra...Reksiu współczuję Ci, ale on jeszcze żyje!!!!!!!!!!

Chyba niedługo założymy sobie jakąś grupę wsparcia!!!:-(

macie kochane link do wątku Kan:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f78/kanapka-niewidoma-niezaradna-staruszka-zostaje-w-bajecznym-domu-ecci-kanapka-za-tm-92796/[/URL]
jest tam mnóstwo zdjęc i jej historie rozrabiania!!!

Wybierając psa do adopcji, natrafiłam na Twojego Synka Neris, poryczałam się jak bóbr...i pamiętam że później natrafiłam na swoją Kan...dlatego Synek w jakiś sposób był mi bliski...

Posted

jeszcze zyje..... Tule go codziennie wiele wiele razy, caluje w pyszczek. Jak moze jeden pies tak serce podbic czlowiekowi, i to taki ktorego sie ma tak krotko. Kiedys mialam dobka ze schronu tylko 3 tygodnie, a tak go kochalam, ze cierpialam jak odszedl dluuugo. Sa psy w zyciu czlowieka za ktorymi sie teskni, placze, ale sa tez takie z ktorymi czesc serca umiera na zawsze. Ziutus to moj taki trzeci pies. Pierwszy byl moj Jigger, moj najlepszy przyjaciel 14 lat, drugi dobek Shaggy, i teraz Ziutus.

Posted

[quote name='Reksiu21']jeszcze zyje..... Tule go codziennie wiele wiele razy, caluje w pyszczek. Jak moze jeden pies tak serce podbic czlowiekowi, i to taki ktorego sie ma tak krotko. Kiedys mialam dobka ze schronu tylko 3 tygodnie, a tak go kochalam, ze cierpialam jak odszedl dluuugo. [B]Sa psy w zyciu czlowieka za ktorymi sie teskni, placze, ale sa tez takie z ktorymi czesc serca umiera na zawsze.[/B] Ziutus to moj taki trzeci pies. Pierwszy byl moj Jigger, moj najlepszy przyjaciel 14 lat, drugi dobek Shaggy, i teraz Ziutus.[/quote]

moja taka była Kan...piękne słowa...

Posted

ostatnio jak bylam w schronisku byl swieży, przeraźliwie biedny, mopowaty staruszek [IMG]http://images24.fotosik.pl/300/8994485d1c33e48c.jpg[/IMG]

czy może ktoś wie czy ktoś go odebrał czy utknął w schronisku?