Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,wczoraj maluszki dostały pierwsza pomoc,ale z pieskiem jest źle. Jade niedługo zobaczyc co z nim bo juz od 8 rano jest u weta. Niewiem czy przeżyje...:-( Pomoc przyszła zbyt puźno dla niektórych.

Bianka całay czas mamy w pamieci twoja oferte,ale musimy sie najpierw zastanowic,dzieki :-)

Mamusia jest taka przed kolanko.

Posted

Trzymam kciuki cały czas za maluszka i mam nadzieje, że mu sie uda. Nie wiem czemu, ale ta nadzieja mnie nie opuszcza.
Zabierając sukę karmiąca i zostawiając miot trzeba mieć wodę zamiast mózgu.

Mam nadzieje wstrętny debilu, że los cię za to pokarze!

Matko, pogoda pod psem, a dziś dziewczyny mają wyciągać sunię z maluchami.

Posted

łódzkie ciotki znalazlyscie sie w odpowiednim miejscu - uratowalyscie tyle bijacych serduszek. taka byla wola kogos tam na gorze, nie wspominajac o bezmyslnosci ludzkiej, ze kilku maluszkow juz nie ma :(

najgorsze jest to, ze takich suk ze szczeniakami teraz jest na PĘCZKI! :placz: ...po wsiach, lasach, w pustostanach.. prawdopodobnie im nikt nie pomoze :placz:

Posted

Wróciłysmy. Łapnie poszło sprawnie,sedalin w zelu i kiełbaska została zjedzona. Sunia była troszke kołowata,została wyciagnieta za nogi spod cysterny i okazła sie malutka,przestraszona sunia która juz po chwili machała ogonkiem :-( NIe jest dzika,nie warczy,nie pokazuje zębów. Jest kochana i słodka.To jeszcze dziwcko,ma max 1,5 roku. Dla maluszków było niestety za puźno. Sunia bła wycieńczona,praktycznie nic nie jadła,zebra na wierzchu,mleka miała nie duzo,bo wszystkie z niej ciągneły. 3 kluseczki nie ruszłay sie :-( Jeden był w ciezkim stanie i nie było dla niego ratunku. Jeden,biały najwiekszy chłopak przeżył.
Płakałysmy strasznie,ubolewamy nad tym ze pomoc nie przyszła wczesniej,tak bardzo jest nam przykro...:-(
Piesek który był u Ciapusia i jest od rana w lecznicy wciaz tam jest i zostanie do poniedziałku. Wciaz walczy o zycie,bo wymiotuje wszystko co zje :-(
Potem beda zdiecia.

Posted

Bardzo przykro :( pomimo tego, ze byly slepe napewno czuly chlod.. dobrze, ze nie byly swiadome zla, ktore ich spotkalo :(
Jakie to smutne :placz: ...

Jesli potrzebne sa jakies banerki lub wieksze ogloszenia z wydzierankami do wydrukowania piszcie, niestety tylko tyle moge :(