Greven Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 mysza 1 napisał(a):Zaraz wyślę maila do ProEquo z moim adresem w sprawie tych plakatów. Ogłoszenie wysłane ;) Poker napisał(a):Jakoś mały sens widzę w plakatach we Wrocławiu (...) No coś Ty, przecież psy znajdują domy w całej Polsce. Z tego co wiem, Justyna nie ma takich problemów, jak amleka0 i pies może iść do adopcji choćby w Suwałki, a nawet do Niemiec ;) Wg mnie warto reklamować Lolka w całym kraju. Tak a'propos... Gdzie amelka0? Czy już nie interesuje się psem? Poker napisał(a):Greve,odetkaj skrzynkę Nie, lubię mieć zapchaną ;) W razie czego mój mail: [email protected] Quote
Poker Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Greven napisał(a): Tak a'propos... Gdzie amelka0? Czy już nie interesuje się psem? Też mnie to zastanawia :cool3: Quote
Greven Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Wystarczyło 13 stron wątku, by dobitnie się przekonać, kto potrafi tylko nabijać sobie posty bezsensownym hopaniem, a kto jest prawdziwym sympatykiem Lolka. Tym prawdziwym sympatykom serdecznie dziękuję w jego imieniu :multi: Nie ma domu, ogłoszeń praktycznie też nie ma - w Szczecinie widuję głównie te, które sama wywiesiłam. Ja i Justyna nie oplakatujemy wszystkich gabinetów, sklepów zoolog... Zaczyna brakować pieniędzy. A pies jest, ma się dobrze, pożyje jeszcze parenaście lat... więc coś trzeba z nim zrobić. Ulokować go w nowym domu. Może podsumujemy: - allegro jest - ogłoszenia w prasie lokalnej? ja ostatnio nie dawałam, więc chyba nie ma - ogłoszenia na portalach? proszę podajcie linki, gdzie kto Lolka wrzucał - ogłoszenia papierowe - w zasadzie nie ma Quote
Greven Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Jeszcze jedna sprawa - potrzebny świeży banner. Quote
justine. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Greven doslalam Ci 50zl ktore przeslala mysza. Quote
justine. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 zrobie to zestawienie wplat i biore sie za ogloszenia w internecie :) dzisiaj mam chwilke, aaa i zalujcie ze nie widzialyscie zdjec Lolka :) sa super!! lista wplat od 1.04-30.04 epe- 20zl (wplata byla jeszcze w marcu ale zaznaczone ze na kwiecien :)) poker- 20zl olga132- 20zl Agnieszka5- 100zl Szyszka- 20zl haker- 60zl (za marzec i kwiecien) mysza1- 50zl Agnieszka5- 30zl (kastracja) poker- 50zl (hotel i kastracja) szyszka- 20zl AnkaG- 30zl epe- 20zl lista wpłat od 1.05-16.05 Agnieszka5- 100zl Olga132- 30zl mysza1- 50zl tylko tak: wplaty w kwietniu rowniez byly juz na maj, wiec sumy z poszczegolnych miesiecy sie nie zgadzaja. w kwietniu tez troche brakowalo, bo trzeba bylo zaplacic jeszcze za 2 tyg kwietnia panu z hotelu w sierakowie, wiec dolozylam pieniazki ktore kiedys dostalam na bursztynke a ktora tych pieniazkow nie potrzebuje. kiedys, kiedys, jeszcze jakos w styczniu, lutym na Lolka wplacaly rowniez: Roxana monikusf basiaqk deszczowa wtedy spokojnie na hotel wystarczylo, nawet z nadmiarem na przyszly miesiac Quote
justine. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ogloszenia: http://www.eoferty.com.pl/id76672.html www.poszukiwane.pl www.petworld.pl jesli kazde z nas zrobi po 3 ogloszenia w internecie a zajmuje to 20 minut to bedzie super!! Quote
haker11 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1304733_lolek_mix_boksera_szuka_domu.html http://www.etablica.com http://ogloszenia-szczecin.webas.pl http://ogloszenia.yellowpages.pl www.pajeczynka.pl www.gumtree.pl Kase za maj wpłacę na początku przyszłego tygodnia. Quote
Greven Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Dziękuję Wam, że ruszyło się w temacie Lolka :multi: Quote
Greven Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 PositiveThought napisał(a): Greven, jesli chcesz żebym porozwieszala trochę ogłoszeń w Szczecinie, powiedz proszę jakie rejony mniej więcej mogłabym obwiesić i wyślij treść, zrobimy sobie z Aidkiem spacerek. Świetnie! :multi: Podaj maila. Ja powiesiłam na razie tylko na Szopena, w TOZie, na Wojska Polskiego (była Ostrawicka) i w małym sklepiku zoolog na Gumieńcach. Nie wiem, gdzie powiesiła Justyna, ale myślę, że do obstawienia są nadal zoologi w dużych centrach (Carefoor, Galaxy itd.) oraz cała masa osiedlowych sklepików, wszystkie salony psiej piękości i ewentualnie szkoły dla psów, o ile znajdują się na ich terenie tablice informacyjne. Można też spróbować w stajniach, jeśli masz po drodze. Quote
Olga132 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 No to ja ogłaszam konkurs na bardziej chwytliwy tytuł aukcji allegro. Teraz jest: Lolus miał depresje teraz czeka na CIEBIE !!! ale mało osób zaglada !!!! Czekam na propozycje czegos bardziej przyciagającego uwagę. Quote
epe Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Według mnie słowo depresja zniechęca. Może są ciotki od marketingu? "Nie jestem koniem! Chcę mieć swojego człowieka i dom-będę ich chronić i kochać"! Samotny pręgus Loluś ,wśród koni w Fundacji Pro Equo czeka na swojego człowieka! Quote
Greven Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 epe napisał(a):"Nie jestem koniem! Chcę mieć swojego człowieka i dom-będę ich chronić i kochać"! :evil_lol: Na pewno bym zajrzała :evil_lol: Quote
Greven Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Wyślij mi maila na maila :evil_lol: [email protected] Positive będzie 5 osobą, która poda maila i będę mogła... ... wstawić te zdjęcia w końcu!!!! Quote
Greven Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 UWAGA, UWAGA! Po tygodniu udało się uzbierać pięć adresów mailowych do rozesłania ogłoszeń :multi: W związku z tym mogę już chyba wstawić jakieś aktualne fotki Lolka, nie? :razz: Quote
Olga132 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 epe napisał(a):Według mnie słowo depresja zniechęca. Może są ciotki od marketingu? "Nie jestem koniem! Chcę mieć swojego człowieka i dom-będę ich chronić i kochać"! Samotny pręgus Loluś ,wśród koni w Fundacji Pro Equo czeka na swojego człowieka! a wiesz że dam taki tytuł !!! po 4 dniach aukcji Loluś ma 18 wyświetleń - zaraz zobaczymy ile bedzie jak napisze - Nie jestem koniem. Nic nie tracimy Quote
Greven Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Norma (z trudem) wyrobiona, więc proszę oto aktualne zdjęcia Lolka ;) Idziemy do lasu Lolek ciągnie coraz mniej - tu początek spaceru, więc jeszcze ma zrywy Z koncentracją nadal kłopoty Ale jak już się wyszaleje i wyciszy, to jest naprawdę ok ;) Quote
Greven Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Gadamy sobie... Zauważcie, jaki mięśniak się z niego zrobił ;) Jest na suchej karmie (baza, leży w misce) oraz na gotowanym (makarony z mięsem), a dzięki długim spacerom nabrał naprawdę pięknej sylwetki. Jest bardzo silny, mimo niepozornych rozmiarów i najtrudniejsze jest wyprowadzenie z kojca, bo miota się, jak wariat :evil_lol: a ja ostatnio mam pełnosprawną tylko prawą rękę. Potem trochę ciągnie i zabiega drogę, ale po wyjściu z gospodarstwa zaczyna się uspokajać i w lesie jest już fajnie. Może w końcu zaczną go spuszczać... :razz: Quote
Poker Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 epe napisał(a):Według mnie słowo depresja zniechęca. też jestem tego zdania może pies szuka człowieka do kochania lub to może być Twój pies Quote
Poker Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 wysłałam ogłoszenia do GW w Szczecinie i Wrocławiu o takiej treści.Tam nie można się rozpisywać,oczywiście ze zdjęciem. Lolek to 4.letni pies średniej wielkości. Zabrany ze schroniska przez wolontariuszki z powodu depresji.Obecnie przebywa w przytulisku,gdzie odzyskał radość życia.Jest energiczny, wysoko skacze,dla swoich ludzi przyjazny,broni domu. Zaszczepiony,odrobaczony,wkrótce zostanie wykastrowany, czeka na człowieka,którego chce pokochać. Kontakt:0 502 309 385 Quote
justine. Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 zycze Lolkowi i wszystkim zaangazowanym ciotkom milego weekendu i spadam na Hel :) trzymajcie sie p.s prosze tu zagladac!! Quote
mysza 1 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ja niestety nie zjarzę, bo mi dogo tylko w pracy działa Quote
Recommended Posts