Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Zaraz wyślę maila do ProEquo z moim adresem w sprawie tych plakatów.

Ogłoszenie wysłane ;)

Poker napisał(a):
Jakoś mały sens widzę w plakatach we Wrocławiu (...)

No coś Ty, przecież psy znajdują domy w całej Polsce. Z tego co wiem, Justyna nie ma takich problemów, jak amleka0 i pies może iść do adopcji choćby w Suwałki, a nawet do Niemiec ;) Wg mnie warto reklamować Lolka w całym kraju.

Tak a'propos... Gdzie amelka0? Czy już nie interesuje się psem?

Poker napisał(a):
Greve,odetkaj skrzynkę

Nie, lubię mieć zapchaną ;) W razie czego mój mail: [email protected]

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wystarczyło 13 stron wątku, by dobitnie się przekonać, kto potrafi tylko nabijać sobie posty bezsensownym hopaniem, a kto jest prawdziwym sympatykiem Lolka. Tym prawdziwym sympatykom serdecznie dziękuję w jego imieniu :multi:

Nie ma domu, ogłoszeń praktycznie też nie ma - w Szczecinie widuję głównie te, które sama wywiesiłam. Ja i Justyna nie oplakatujemy wszystkich gabinetów, sklepów zoolog...

Zaczyna brakować pieniędzy. A pies jest, ma się dobrze, pożyje jeszcze parenaście lat... więc coś trzeba z nim zrobić. Ulokować go w nowym domu.

Może podsumujemy:
- allegro jest
- ogłoszenia w prasie lokalnej? ja ostatnio nie dawałam, więc chyba nie ma
- ogłoszenia na portalach? proszę podajcie linki, gdzie kto Lolka wrzucał
- ogłoszenia papierowe - w zasadzie nie ma

Posted

zrobie to zestawienie wplat i biore sie za ogloszenia w internecie :) dzisiaj mam chwilke, aaa i zalujcie ze nie widzialyscie zdjec Lolka :) sa super!!

lista wplat od 1.04-30.04
epe- 20zl (wplata byla jeszcze w marcu ale zaznaczone ze na kwiecien :))
poker- 20zl
olga132- 20zl
Agnieszka5- 100zl
Szyszka- 20zl
haker- 60zl (za marzec i kwiecien)
mysza1- 50zl
Agnieszka5- 30zl (kastracja)
poker- 50zl (hotel i kastracja)
szyszka- 20zl
AnkaG- 30zl
epe- 20zl

lista wpłat od 1.05-16.05
Agnieszka5- 100zl
Olga132- 30zl
mysza1- 50zl

tylko tak: wplaty w kwietniu rowniez byly juz na maj, wiec sumy z poszczegolnych miesiecy sie nie zgadzaja. w kwietniu tez troche brakowalo, bo trzeba bylo zaplacic jeszcze za 2 tyg kwietnia panu z hotelu w sierakowie, wiec dolozylam pieniazki ktore kiedys dostalam na bursztynke a ktora tych pieniazkow nie potrzebuje.

kiedys, kiedys, jeszcze jakos w styczniu, lutym na Lolka wplacaly rowniez:
Roxana
monikusf
basiaqk
deszczowa

wtedy spokojnie na hotel wystarczylo, nawet z nadmiarem na przyszly miesiac

Posted

PositiveThought napisał(a):

Greven, jesli chcesz żebym porozwieszala trochę ogłoszeń w Szczecinie, powiedz proszę jakie rejony mniej więcej mogłabym obwiesić i wyślij treść, zrobimy sobie z Aidkiem spacerek.

Świetnie! :multi: Podaj maila.

Ja powiesiłam na razie tylko na Szopena, w TOZie, na Wojska Polskiego (była Ostrawicka) i w małym sklepiku zoolog na Gumieńcach. Nie wiem, gdzie powiesiła Justyna, ale myślę, że do obstawienia są nadal zoologi w dużych centrach (Carefoor, Galaxy itd.) oraz cała masa osiedlowych sklepików, wszystkie salony psiej piękości i ewentualnie szkoły dla psów, o ile znajdują się na ich terenie tablice informacyjne. Można też spróbować w stajniach, jeśli masz po drodze.

Posted

No to ja ogłaszam konkurs na bardziej chwytliwy tytuł aukcji allegro. Teraz jest: Lolus miał depresje teraz czeka na CIEBIE !!!
ale mało osób zaglada !!!!
Czekam na propozycje czegos bardziej przyciagającego uwagę.

Posted

Według mnie słowo depresja zniechęca.
Może są ciotki od marketingu?
"Nie jestem koniem! Chcę mieć swojego człowieka i dom-będę ich chronić i kochać"!
Samotny pręgus Loluś ,wśród koni w Fundacji Pro Equo czeka na swojego człowieka!

Posted

epe napisał(a):
"Nie jestem koniem! Chcę mieć swojego człowieka i dom-będę ich chronić i kochać"!

:evil_lol: Na pewno bym zajrzała :evil_lol:

Posted

UWAGA, UWAGA!

Po tygodniu udało się uzbierać pięć adresów mailowych do rozesłania ogłoszeń :multi: W związku z tym mogę już chyba wstawić jakieś aktualne fotki Lolka, nie? :razz:

Posted

epe napisał(a):
Może są ciotki od marketingu?
Samotny pręgus Loluś ,wśród koni w Fundacji Pro Equo czeka na swojego człowieka!

a wiesz że dam taki tytuł !!!
po 4 dniach aukcji Loluś ma 18 wyświetleń - zaraz zobaczymy ile bedzie jak napisze - Nie jestem koniem.
Nic nie tracimy

Posted

Norma (z trudem) wyrobiona, więc proszę oto aktualne zdjęcia Lolka ;)

Idziemy do lasu

Lolek ciągnie coraz mniej - tu początek spaceru, więc jeszcze ma zrywy

Z koncentracją nadal kłopoty

Ale jak już się wyszaleje i wyciszy, to jest naprawdę ok ;)

Posted

Gadamy sobie...

Zauważcie, jaki mięśniak się z niego zrobił ;) Jest na suchej karmie (baza, leży w misce) oraz na gotowanym (makarony z mięsem), a dzięki długim spacerom nabrał naprawdę pięknej sylwetki. Jest bardzo silny, mimo niepozornych rozmiarów i najtrudniejsze jest wyprowadzenie z kojca, bo miota się, jak wariat :evil_lol: a ja ostatnio mam pełnosprawną tylko prawą rękę. Potem trochę ciągnie i zabiega drogę, ale po wyjściu z gospodarstwa zaczyna się uspokajać i w lesie jest już fajnie. Może w końcu zaczną go spuszczać... :razz:

Posted

epe napisał(a):

też jestem tego zdania

może pies szuka człowieka do kochania
lub to może być Twój pies

Posted

wysłałam ogłoszenia do GW w Szczecinie i Wrocławiu o takiej treści.Tam nie można się rozpisywać,oczywiście ze zdjęciem.

Lolek to 4.letni pies średniej wielkości. Zabrany ze schroniska przez
wolontariuszki z powodu depresji.Obecnie przebywa w przytulisku,gdzie
odzyskał radość życia.Jest energiczny, wysoko skacze,dla swoich ludzi
przyjazny,broni domu.
Zaszczepiony,odrobaczony,wkrótce zostanie wykastrowany, czeka na
człowieka,którego chce pokochać.
Kontakt:0 502 309 385