Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to może ja podam jescze raz swojego maila (tylko innego) i to się zaliczy do 2 osób ????;)
wtedy bedziemy bliżej do tych upragnionych zdjęć!!!!:lol:

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zauwazyłam, ze wiele osób, które hopały na tamtym wątku tutaj się nie pokazały, szkoda. Skoro pw nie działa to jak mam podac mojego maila? Upubliczniać nie chcę:evil_lol:

Posted

Greven, daj nowe zdjęcia Lolka,wyślę jogłoszenie do wrocławskiej Wyborczej.W końcu ze Szczecina do Wrocławia nie jest tak daleko :evil_lol:

Posted

Greven napisał(a):
Kiedyś Lolek miał kilkanaście "hopnięć" dziennie. Dziś nie ma nawet pięciu osób, które chciałyby wydrukować i powiesić ogłoszenia o nim. Hopać łatwo, a coś więcej... cóż :oops:

Sponsorzy chyba też się powoli wycofują.

Ja odwiedzam tu Lolka ale mam kłopoty z dogo, czasami przez 2 dni nie mogę się zalogować. Czy wy też cioteczki macie takie problemy? A jesli chodzi o hopanie to jest ciężka sprawa, niektórzy uważają ze to zaśmieca watek więc: Hopa czy nie hopac o to jest pytanie?:question:

Posted

HOPAĆ i po kilku godzinach, albo dzień, dwa później - zależy od dostępu do netu - HOPA skasować. Ale my tu nie o hopaniu, a o rozwieszaniu ogłoszeń...

Olga132 napisał(a):
to może ja podam jescze raz swojego maila (tylko innego) i to się zaliczy do 2 osób ????
wtedy bedziemy bliżej do tych upragnionych zdjęć!!!!

Podaj ;)

Posted

Lolek!
No to teraz kolej na ciebie chłopie! Kolega Kremowy w domku-szykuj się i Ty!
Co będziesz Greven głowę zawracać-było miło,czas do swojego domku!

Posted

A w ogóle to dziś w nocy urodził się źrebak - Lolek miał wielkie oczy, gdy go zobaczył... że niby to jest koń?? Tamte były większe :evil_lol:

Posted

Greven ,im dłużej nie wkleisz zdjęć , tym dłużej Lolek nie będzie miała ogłoszeń w Wyborczej:angryy:,Twój wybór :cool3:
A źrebaczek śliczny, :loveu: jak każde dziecko

Posted

Poker zdjęć jest dużo na poprzednich stronach, każde można wykorzystać.

Emilia, na chwilę obecną jest w hotelu jedna klacz w terminem na lipiec. Verona urodziła 29 marca, Ema 13 maja.
Na razie nic więcej się nie szykuje, chyba, że dołączy kolejna zaciążona :evil_lol:

Justynko, jaka Ty niecierpliwa.

P.S. Czy ktoś jeszcze ma ochotę wydrukować i wywiesić ogłoszenie Lolka?
Jeśli tak, to proszę o podanie maila, wyślę.

Posted

Nie ma nawet 5 osób chętnych do wywieszenia ogłoszeń.
Zabrakło 50 zł to opłacenia hotelu.

Czy skończy się, jak z Czitą, Koksem, Żabą i Brunem?????? :crazyeye:
Justynko, musimy podpisać umowę, bo boję się, że...

Posted

ja moge zaoferować wpłaty co miesiąc wyzsze o 5 zł - czyli bym płaciła teraz 25 zł
moze ktos jeszcze moze troszeczke zwiekszyć swoją wpłatę i coś sie dozbiera ???

Posted

Właśnie wpłaciłam 50zł.
Justine, czy mozesz na wątku ponownie wylistować wpłaty od połowy kwietnia czy od początku kwietnia- będzie jasność i znajdziemy, kto się deklarował a nie płaci oraz jesli bedzie konieczność, postaramy się nasze wpłaty podwyższyć. Ja mogę, nie ma problemu.
Zaraz wyślę maila do ProEquo z moim adresem w sprawie tych plakatów.

Posted

Jakoś mały sens widzę w plakatach we Wrocławiu,nie mówiąc o tym,że nia mam drukarki.
Proszę ,przypomnijcie mi ile lat ma Lolek,czy nadal usiłuje przeskoczyć płot?
Jak go scharakteryzować do ogłoszenia?
A własciwie podam mój mejl na pv, to przynajmniej tekst do ogłoszeń w Wyborczej odgapię :eviltong:
Pomysł Myszy jest dobry.
A może Justine jako skarbnik przypomniałaby o zobowiązaniu osobom,które zapomniały?