Olga132 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 to może ja podam jescze raz swojego maila (tylko innego) i to się zaliczy do 2 osób ????;) wtedy bedziemy bliżej do tych upragnionych zdjęć!!!!:lol: Quote
mysza 1 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Zauwazyłam, ze wiele osób, które hopały na tamtym wątku tutaj się nie pokazały, szkoda. Skoro pw nie działa to jak mam podac mojego maila? Upubliczniać nie chcę:evil_lol: Quote
epe Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Mysza! Wyślij swój mail na maila Pro Equo-jest na stronie fundacji!;) Quote
Poker Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Greven, daj nowe zdjęcia Lolka,wyślę jogłoszenie do wrocławskiej Wyborczej.W końcu ze Szczecina do Wrocławia nie jest tak daleko :evil_lol: Quote
basiagk Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Greven napisał(a):Kiedyś Lolek miał kilkanaście "hopnięć" dziennie. Dziś nie ma nawet pięciu osób, które chciałyby wydrukować i powiesić ogłoszenia o nim. Hopać łatwo, a coś więcej... cóż :oops: Sponsorzy chyba też się powoli wycofują. Ja odwiedzam tu Lolka ale mam kłopoty z dogo, czasami przez 2 dni nie mogę się zalogować. Czy wy też cioteczki macie takie problemy? A jesli chodzi o hopanie to jest ciężka sprawa, niektórzy uważają ze to zaśmieca watek więc: Hopa czy nie hopac o to jest pytanie?:question: Quote
Greven Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 HOPAĆ i po kilku godzinach, albo dzień, dwa później - zależy od dostępu do netu - HOPA skasować. Ale my tu nie o hopaniu, a o rozwieszaniu ogłoszeń... Olga132 napisał(a):to może ja podam jescze raz swojego maila (tylko innego) i to się zaliczy do 2 osób ???? wtedy bedziemy bliżej do tych upragnionych zdjęć!!!! Podaj ;) Quote
epe Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Lolek! No to teraz kolej na ciebie chłopie! Kolega Kremowy w domku-szykuj się i Ty! Co będziesz Greven głowę zawracać-było miło,czas do swojego domku! Quote
Greven Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 No właśnie! Dla smaku jedna fotka, ale ja nadal czekam na maile ;) Quote
Greven Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 A w ogóle to dziś w nocy urodził się źrebak - Lolek miał wielkie oczy, gdy go zobaczył... że niby to jest koń?? Tamte były większe :evil_lol: Quote
Greven Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='epe']Matko jedyna-jaki cudniaczek! Tu są jego zdjęcia: www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?pid=16883#p16883 Quote
emilia2280 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Jakie cudowne dziecko! Greven, to juz drugi zrebak w ciágu chyba miesiáca Ci sie urodzil. Ile Ty masz tych zrebnych klaczy na stanie? Quote
Poker Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Greven ,im dłużej nie wkleisz zdjęć , tym dłużej Lolek nie będzie miała ogłoszeń w Wyborczej:angryy:,Twój wybór :cool3: A źrebaczek śliczny, :loveu: jak każde dziecko Quote
Greven Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Poker zdjęć jest dużo na poprzednich stronach, każde można wykorzystać. Emilia, na chwilę obecną jest w hotelu jedna klacz w terminem na lipiec. Verona urodziła 29 marca, Ema 13 maja. Na razie nic więcej się nie szykuje, chyba, że dołączy kolejna zaciążona :evil_lol: Justynko, jaka Ty niecierpliwa. P.S. Czy ktoś jeszcze ma ochotę wydrukować i wywiesić ogłoszenie Lolka? Jeśli tak, to proszę o podanie maila, wyślę. Quote
Greven Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 justine. napisał(a):a gdzie te zdjecia? Już wysłałam ;) Quote
Greven Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Ponawiam pytanie: kto jeszcze wydrukuje i wywiesi ogłoszenie Lolka? Quote
justine. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 bylo tyle chetnych do narzekania i marudzenia jak w temacie bylo niewesolo lub nic nie wiadomo, teraz kiedy jest cacy juz malo kto sie interesuje :( smutne Quote
Greven Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Nie ma nawet 5 osób chętnych do wywieszenia ogłoszeń. Zabrakło 50 zł to opłacenia hotelu. Czy skończy się, jak z Czitą, Koksem, Żabą i Brunem?????? :crazyeye: Justynko, musimy podpisać umowę, bo boję się, że... Quote
Olga132 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ja moge zaoferować wpłaty co miesiąc wyzsze o 5 zł - czyli bym płaciła teraz 25 zł moze ktos jeszcze moze troszeczke zwiekszyć swoją wpłatę i coś sie dozbiera ??? Quote
mysza 1 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Właśnie wpłaciłam 50zł. Justine, czy mozesz na wątku ponownie wylistować wpłaty od połowy kwietnia czy od początku kwietnia- będzie jasność i znajdziemy, kto się deklarował a nie płaci oraz jesli bedzie konieczność, postaramy się nasze wpłaty podwyższyć. Ja mogę, nie ma problemu. Zaraz wyślę maila do ProEquo z moim adresem w sprawie tych plakatów. Quote
Poker Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jakoś mały sens widzę w plakatach we Wrocławiu,nie mówiąc o tym,że nia mam drukarki. Proszę ,przypomnijcie mi ile lat ma Lolek,czy nadal usiłuje przeskoczyć płot? Jak go scharakteryzować do ogłoszenia? A własciwie podam mój mejl na pv, to przynajmniej tekst do ogłoszeń w Wyborczej odgapię :eviltong: Pomysł Myszy jest dobry. A może Justine jako skarbnik przypomniałaby o zobowiązaniu osobom,które zapomniały? Quote
Olga132 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 moze moje allegro Ci trochę pomoże: http://www.allegro.pl/item364837820_lolus_mial_depresje_teraz_czeka_na_ciebie_.html Quote
Recommended Posts