justine. Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 doszla doszla, wyslalam pieniazki razem z tymi ktore placilyscie osobno na kastracje, hotel to pilniejsza sprawa, a zabieg jeszcze nie wiadomo dokladnie kiedy, zreszta pieniazki beda u tej samej osoby wiec nie zgina :) Quote
Szyszka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Moja mam nadzieję ze też doszła. Wysłałam pod koniec kwietnia. Chyba nic nie namieszałam. Quote
justine. Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 dla jasnosci podaje zestawienie wplat, od ostatniej wplaty za hotel u greven i splaty poprzedniego hotelu czyli od polowy kwietnia wplaty od 16.04-08.05 mysza1- 50zl Agnieszka5- 30zl Poker- 50zl Szyszka-20zl AnkaG- 30zl Epe- 20zl Agnieszka5- 100zl Olga132- 30zl ja- 20zl Razem: 350zl - i tyle przelalam Greven Quote
Greven Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Ooo, to było to 350 za hotel... a ja myślałam, że jakaś dobra duszyczka wpłaciła na Kubusia... Ale to nic, pieniądze i tak pójdą na niego :razz: Komu jeszcze mogę wysłać wzór ogłoszenia do druku? Quote
justine. Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Greven napisał(a):Ooo, to było to 350 za hotel... a ja myślałam, że jakaś dobra duszyczka wpłaciła na Kubusia... Ale to nic, pieniądze i tak pójdą na niego :razz: a w tytule bylo Lolek hotel :) Quote
Greven Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Ja dostaję powiadomienie smsem tylko o kwocie ;) Dotarł mój mail z ogłoszeniem do druku? Powiesiłam na Szopena i w TOZie. Komu jeszcze wysłać?? Quote
Olga132 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Greven']Ja dostaję powiadomienie smsem tylko o kwocie ;) Dotarł mój mail z ogłoszeniem do druku? Powiesiłam na Szopena i w TOZie. Komu jeszcze wysłać?? ja poproszę [email protected] Quote
Greven Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 No to mam wieści. Dziś małżeństwo z Niemiec (Polacy) zabrało na próbę Kremowego. Jeśli dogada się z ich psami, będzie miał dom. Obiecali poszukać czegoś dla Lolusia, powiedzieli że jest piękny :loveu: Quote
Poker Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 pewnie,że Loluś jest piękny :loveu:,może się chłopakowi poszczęści w końcu :evil_lol: Quote
epe Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Bo nie wstawiłaś fotek:evil_lol: Jesteśmy złośliwe:evil_lol: Quote
Greven Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Bo najpierw trzeba zgadnąć, KIEDY wstawię zdjęcia... To taka zagadka :p Quote
epe Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Można prosić o pytanie pomocnicze? Czy należy podać dzień,czy też godzinę wstawienia fotek?;) Quote
Greven Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Zdjęcia mam ;) A wstawię je gdy... 5 osób poda mi tu maile, na które mam wysłać wspomniane wcześniej ogłoszenie o Lolku. Zapraszam :diabloti: Olga i Justyna już dostały. Quote
Poker Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Przecież już pisałam,że do lokalnej Wyborczej,za darmo,tekst + zdjęcie, należy wysyłać codziennie na adres: [email protected] Quote
Greven Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Ja mówię o ogłoszeniu do wydrukowania i powieszenia w gabinetach, sklepach itd. Podajcie mi te maile, bo już się nie mogę doczekać, żeby wstawić foty :evil_lol: Quote
epe Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 A w Krakowie też można wieszać? Jak tak to wysyłam na PW Quote
epe Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Wiem,że nie masz,dowiedziałam się jak chciałam Ci wysłać:evil_lol: Quote
Greven Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Kiedyś Lolek miał kilkanaście "hopnięć" dziennie. Dziś nie ma nawet pięciu osób, które chciałyby wydrukować i powiesić ogłoszenia o nim. Hopać łatwo, a coś więcej... cóż :oops: Sponsorzy chyba też się powoli wycofują. Quote
Poker Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Greven napisał(a):Kiedyś Lolek miał kilkanaście "hopnięć" dziennie. Dziś nie ma nawet pięciu osób, które chciałyby wydrukować i powiesić ogłoszenia o nim. Hopać łatwo, a coś więcej... cóż :oops: Sponsorzy chyba też się powoli wycofują. chyba następuję zmęczenie materiału ludzkiego albo uspokojenie,że jest bezpieczny :roll: i tak źle i tak niedobrze :shake: Quote
Greven Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 No właśnie. Doskonale to ujęłaś. On był taki radosny podczas spaceru, mam piękne zdjęcia autorstwa mojej Mamy. Ale co z tego. Hotel to tylko przystanek. Bez ogłoszeń i jeszcze raz ogłoszeń pies utknie, a Justyna będzie z miesiąca na miesiąc coraz bardziej robić bokami, żeby skompletować fundusze na hotel. Jeśli Lolek znajdzie dom, można pomyśleć o uratowaniu kolejnego życia. Quote
emilia2280 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Kurczé, moze ta pogoda? Jak nie jest zimno i nie pada to wszyscy siedza na zewnátrz w sloncu.. Quote
justine. Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 no ludzie!! psy czekaja na szczescie i zycie a wy nie mozecie poswiecic minutki czy pieciu?:) ja tez lubie lezec na ogrodzie ale wieczorami jest chlodno :) noo jak kazdy przyklei 2-3 ogloszenia to juz bedzie super a na zdjecia tez z niecierpliwoscia czekam!! Quote
Recommended Posts