Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doszla doszla, wyslalam pieniazki razem z tymi ktore placilyscie osobno na kastracje, hotel to pilniejsza sprawa, a zabieg jeszcze nie wiadomo dokladnie kiedy, zreszta pieniazki beda u tej samej osoby wiec nie zgina :)

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dla jasnosci podaje zestawienie wplat, od ostatniej wplaty za hotel u greven i splaty poprzedniego hotelu czyli od polowy kwietnia

wplaty od 16.04-08.05

mysza1- 50zl
Agnieszka5- 30zl
Poker- 50zl
Szyszka-20zl
AnkaG- 30zl
Epe- 20zl
Agnieszka5- 100zl
Olga132- 30zl
ja- 20zl

Razem: 350zl - i tyle przelalam Greven

Posted

Ooo, to było to 350 za hotel... a ja myślałam, że jakaś dobra duszyczka wpłaciła na Kubusia... Ale to nic, pieniądze i tak pójdą na niego :razz:

Komu jeszcze mogę wysłać wzór ogłoszenia do druku?

Posted

Greven napisał(a):
Ooo, to było to 350 za hotel... a ja myślałam, że jakaś dobra duszyczka wpłaciła na Kubusia... Ale to nic, pieniądze i tak pójdą na niego :razz:

a w tytule bylo Lolek hotel :)

Posted

Ja dostaję powiadomienie smsem tylko o kwocie ;)

Dotarł mój mail z ogłoszeniem do druku? Powiesiłam na Szopena i w TOZie.
Komu jeszcze wysłać??

Posted

No to mam wieści. Dziś małżeństwo z Niemiec (Polacy) zabrało na próbę Kremowego. Jeśli dogada się z ich psami, będzie miał dom. Obiecali poszukać czegoś dla Lolusia, powiedzieli że jest piękny :loveu:

Posted

Zdjęcia mam ;) A wstawię je gdy... 5 osób poda mi tu maile, na które mam wysłać wspomniane wcześniej ogłoszenie o Lolku. Zapraszam :diabloti:

Olga i Justyna już dostały.

Posted

Ja mówię o ogłoszeniu do wydrukowania i powieszenia w gabinetach, sklepach itd.

Podajcie mi te maile, bo już się nie mogę doczekać, żeby wstawić foty :evil_lol:

Posted

Kiedyś Lolek miał kilkanaście "hopnięć" dziennie. Dziś nie ma nawet pięciu osób, które chciałyby wydrukować i powiesić ogłoszenia o nim. Hopać łatwo, a coś więcej... cóż :oops:

Sponsorzy chyba też się powoli wycofują.

Posted

Greven napisał(a):
Kiedyś Lolek miał kilkanaście "hopnięć" dziennie. Dziś nie ma nawet pięciu osób, które chciałyby wydrukować i powiesić ogłoszenia o nim. Hopać łatwo, a coś więcej... cóż :oops:

Sponsorzy chyba też się powoli wycofują.

chyba następuję zmęczenie materiału ludzkiego albo uspokojenie,że jest bezpieczny :roll:
i tak źle i tak niedobrze :shake:

Posted

No właśnie. Doskonale to ujęłaś.

On był taki radosny podczas spaceru, mam piękne zdjęcia autorstwa mojej Mamy.

Ale co z tego. Hotel to tylko przystanek. Bez ogłoszeń i jeszcze raz ogłoszeń pies utknie, a Justyna będzie z miesiąca na miesiąc coraz bardziej robić bokami, żeby skompletować fundusze na hotel.

Jeśli Lolek znajdzie dom, można pomyśleć o uratowaniu kolejnego życia.

Posted

no ludzie!! psy czekaja na szczescie i zycie a wy nie mozecie poswiecic minutki czy pieciu?:) ja tez lubie lezec na ogrodzie ale wieczorami jest chlodno :) noo jak kazdy przyklei 2-3 ogloszenia to juz bedzie super
a na zdjecia tez z niecierpliwoscia czekam!!